Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: REVIZIE FORUM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
O surpriza placuta !:smile:
Cred ca o sa dureze un pic pina se obisnuieste toata lumea, dar e fain !
o surpriza placuta noul forum mai trebuie un pic "lustruit" si e OK
misto formum
Mai placut noul design...Chiar ca vechiul forum o luase razna...
Trebuie sa subscriu si eu noului format.
Faina treaba, sefu. :D
Parca e mai aerisit ca celalalt.

Guest

The_Kid Wrote:Totusi se pare ca avem o problema cu distingerea subiectelor in care s-a postat deorece se confunda cu cele in care nu s-a postat, de asemenea o data ce ai citit subiectele respective in pagina principala a forumului iti arata ca forumurile care contineau subiectele pe care le-ai citit au in continuare subiecte necitite.
Ar trebui ca vizual sa avem o grafica mai buna pt subiect citit si subiect necitit.

subscriu.
in rest e mai calumea decat celallt :D
Referitor la problema forumului, pana acum am reusit sa curat "sectiunile dublate" insa tot avem o problema cu sectiunea administrativa si tare imi este ca s-a sters originalul si am ramas cu clona motiv pentru nu putem posta in ea.
Deocamdata forumul merge asa provizoriu insa pana cand impreuna cu Webmaster rezolvam problema va rog sa dati dovada de intelegere.

Mersi!
FORUMUL INTRA IN REVIZIE ASTAZI LA ORA 11.30 . Minim 24H.
Administratorii si moderatorii sunt rugati sa nu stearga nimic . Procesul de dublare a topicurilor este un proces normal prin care se incearca migrarea la o noua versiune a forumului.
Merci.
Nu stiu s-ar putea sa fie doar de la contul meu, mie nu mi s-a rezolvat problema posturilor citite/necitite, chiar daca dau "Marcheaza toate posturile ca fiind citite". A doua e chestie e ca, toate orele apar ok mai putin ora mea curenta si ora la care am postat, restul orelor/datelor apar reale iar daca schimb timezone se schimba toate. Am postat un mesaj de test la subiectul u-cluj - UTA si apare inaintea postului lui Kidu ca si cum as fi postat inaintea lui. Deocamdata atata am remarcat, a si inca o chestie, am 1860 de mesaje in loc de 1024, cred ca e de la dublarea aceea.
Se pare ca si aici aparea inaintea postarii lui kidu, parca postarea lui Kidu avea ora 3.40 PM iar ale noastre 11.30
edit 2 : am schimbat timezone pe gmt 2+ si face la fel
setati-va fiecare ora forumului!!!!!
tobo, la mine nu apari ca si banat. am si verificat.
Pentru setare ora: User CP / Edit Options / GMT+2. Am lasat doar limba engleza activa. Momentan traducerea pentru versiunea aceasta inca nu e disponibila.
Stiu ca inca sunt anomalii, incerc sa le rezolv.
Apropos, cine se ofera sa faca un nou banner pt forum ? dar mai lat, de 1024 px ? (jpg)
Ca tot stati si dati refresh aiurea :)
So, help needed pt nou banner/logo.
Ideea cu banerul i-am dat-o eu, am sugerat sa apara sigla normala cu FC UTA iar latimea banerului sa fie mai mare (in prezent am inteles ca este facut pentru rezolutia de 800X600).
Utu tari butoanele astea insa stii ca ti-am zis mai demult sa punem butoane cu sigla clubului, crezi ca le putem rezolva? Asta asa ca un moft daca ai timp.

P.S. Nu stiu de ce pixeleaza avatarele pentru ca in profilul fiecaruia ele apar ok.
Felicitari!, arata bine noul look, totusi preferabil ar fii ca datele despre user si avatar sa ramana in stanga (pardon) imaginii si nu deasupra mesajului (postului).
Foarte frumoasa noua tema ,dar cred ca mai aveti de lucrat putin. Smile-urile nu prea merg , cel putin la mine.
Ce-i chestia asta?
Warning Level: 0%
Acolo apare cit de cuminte ai fost, si cite avertismente/banari ti-au fost aplicate. Acum e 0 la toata lumea, ce a fost pe vechiul forum nu s-a contorizat. Aviz amatorilor :)
Trebuie sa avem putina rabdare pana se rezolva toate problemele.
Imi place mult noul facelift al forum-ului.:)
DC de multe ori imi da Time out cand incerc sa accesez forumul? S-a intamplat asta de multe ori de cand a aparut noua interfata.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's