Cine ar fi interesat sa faca deplasarea in Ungaria?
O sa avem nevoie doar de buletin :D
Daca se organizeaza deplasare sa ma anuntati si pe mine , vreau detalii.
Pei din cate stiu eu nu e meci, e cantonament, in cadrul caruia vom juca o partida cu echipa locala. Este totodata primul cantonament din iarna si se va insista pe pregatirea fizica. Apoi, prin februarie, echipa va pleca in Antalya, acolo punandu-se accent pe pregatirea tehnico-tactica urmand a juca acolo mai multe meciuri cu alte echipe cantonate acolo...
Quote:Pei din cate stiu eu nu e meci, e cantonament, in cadrul caruia vom juca o partida cu echipa locala.
pai si daca joaca nu e meci? :lol:
apropo: ai iesit din tara dupa 1 si se poate si fara pasaport? ca sa fim siguri.
pai si daca joaca nu e meci? :lol:
apropo: ai iesit din tara dupa 1 si se poate si fara pasaport? ca sa fim siguri.[/quote]
Se poate iesii din tara doar cu buletinul si nu ai nevoie nici de acel card european de sanatate.
De la ce ora se pleaca de la Kebab? oare cate masini o sa fim? :smile:
razvane nici eu nu stiu la cate se pleaca , dar roaga-te incepand
de azi in fiecare seara sa ne tina dacia pana in ungaria !!!
ca la intoarcere poate li se face la careva mila de noi si
ne duce inapoi ...
Meciul cu debrecen se joaca la letavertes(intre debrecen si vama cu Romania la jumatea distantei) de la ora 15:00 ora Romaniei!!!
plecarea se face vineri dimineata la 9 de la kebab!
la 8 intalnirea si "impartirea" pe masini mici!!!
prezenta obligatorie numai cu Tricolorul din dotare!!!!
oricine vrea sa vina este binevenit cu conditia de mai sus!!!
Aaa era sa uit ...daca veniti cu tricolorul sa va faceti casco pe masini...
daca nu veniti cu tricolorul sa va faceti programare la dentist...
S-A MODIFICAT LOCUL DE DESFASURARE AL JOCULUI AMICAL DEBRECEN-UTA!CONFORM SAITULUI OFICIAL AL CLUBULUI DVSC DEBRECEN DATORITA STARII PROASTE A TERENULUI DIN LETAVERTES JOCUL DINTRE CELE DOUA ECHIPE SE V-A DISPUTA TOT VINERI 26 IAN 2007 ORELE 15 ora romaniei dar pe stadionul universitatii din debrecen!!!!!!!
heineken Wrote:razvane nici eu nu stiu la cate se pleaca , dar roaga-te incepand
de azi in fiecare seara sa ne tina dacia pana in ungaria !!!
ca la intoarcere poate li se face la careva mila de noi si
ne duce inapoi ...
A inceput sa ninga...Asa de curiozitate dacia are in dotare lanturi anti-derapante? Sau cer prea mult? :-o
Lasa ca ai pus problema foarte bine, este indicat sa avem niste lanturi antiderapante la noi, daca nu o sa fie zapada poate au sa fie la altceva folositoare.
Deci pe bune, care aveti sa le aduceti sa nu avem probleme la vama.
cefa Wrote:S-A MODIFICAT LOCUL DE DESFASURARE AL JOCULUI AMICAL DEBRECEN-UTA!CONFORM SAITULUI OFICIAL AL CLUBULUI DVSC DEBRECEN DATORITA STARII PROASTE A TERENULUI DIN LETAVERTES JOCUL DINTRE CELE DOUA ECHIPE SE V-A DISPUTA TOT VINERI 26 IAN 2007 ORELE 15 ora romaniei dar pe stadionul universitatii din debrecen!!!!!!!
8)
bah, lasati lanturile la Dacia. mai bine va luati lunceag (:lol:)..........pa mine ma doare la banana, ca la o adica scot tija si-i fac pe toti din genunchii...............cristi stie8)
eu zic ca trebuie sa invatati toti "Noi suntem romani" si "Treceti batalioane romane" !!! eventual si in limba maghiara, ca sa "pricepe" si bozgorii!!!!
eu zic sa va pastrati calmul si sa nu mergem acolo sa ne facem de ras.
Daca ei vor altceva ramane de vazut cum vom continua frumoasa deplasare
Caline, stai linistit ca si-l vor pastra foarte bine.
Am inteles ca-l lasa acasa, baietii, sa nu-l piarda pe acolo, asa ca nu va fi nici o problema. :smile:
sper sa nu ma intelegeti gresit...ideea era doar sa nu ne facem de ras si sa invatam din greselile altora de prin capitala care au reusit sa se faca cunoscuti in toata europa dupa ce au confundat avionul cu caruta
caline stai linistit ca noi n-avem bani de avion!