28-12-2006, 04:15 AM
Pages: 1 2
ColoniaUTA
28-12-2006, 04:05 PM
Daca as putea sa-l reactivez pe Domide la mijlocul terenului ca sa vedeti si voi cum a reusit Coco Dumitrescu sa domine campionatul Romaniei cu UTA Arad.Ati vedea si voi pase de 40-50 de metri ,deschideri pentru extreme, creatie la mijlocul terenului si goluri marcate din centrari cu capul.Stiti ca la Campionatul Mondial din Mexic 70 ,Domide a fost alex in echipa celor mai sexy fotbalisti .Alaturi de el a mai fost Gianni Rivera de la Milan,Boby Moore,Beckenbauer, Gerd Muller etc.Have a verry nice and safe Holidays !!Dont drik too much guys !!
04-01-2007, 11:41 AM
Milan Baros...si sa ramana Mara sa-i dea mingi de la mijloc...am da minim 3 goluri pe meci...
P.S. - cred ca ar fi o optiune pt Lacatus sa mai ia un portar in cazul in care sa accidenteaza Tudor..si ala cred ca as fi io.. :))
P.S. - cred ca ar fi o optiune pt Lacatus sa mai ia un portar in cazul in care sa accidenteaza Tudor..si ala cred ca as fi io.. :))
23-01-2007, 08:34 PM
Steven Gerrard
23-01-2007, 11:19 PM
pastrand proportiile l-as dori pe BUBELA
24-01-2007, 12:18 AM
Julio Baptista
24-01-2007, 01:18 AM
Un topic de doi bani, doar gargara, caterinca si mistouri.
Dar sa va spun eu o treaba interesanta, fara sa ies din nota topicului.
Daca l-ati fi intrebat treaba asta pe Petschovschi, 100% ar fi raspuns Andrade ( fostul capitan al campioanei mondiale Uruguay ), idolul lui, fotbalist pe care Petschovschi il considera peste Pele.
A dracu coincidenta. Pacat ca nu a trait si el clipa in care UTA are un Andrade. Sau cine crede in reincarnare................................se poate gandi mai departe. :eek::eek::eek:
Dar astea o sa le discutam la urmatoarea sedinta de spiritism, vorba lu` Colin :P
Dar sa va spun eu o treaba interesanta, fara sa ies din nota topicului.
Daca l-ati fi intrebat treaba asta pe Petschovschi, 100% ar fi raspuns Andrade ( fostul capitan al campioanei mondiale Uruguay ), idolul lui, fotbalist pe care Petschovschi il considera peste Pele.
A dracu coincidenta. Pacat ca nu a trait si el clipa in care UTA are un Andrade. Sau cine crede in reincarnare................................se poate gandi mai departe. :eek::eek::eek:
Dar astea o sa le discutam la urmatoarea sedinta de spiritism, vorba lu` Colin :P
24-01-2007, 10:17 AM
Vorba bancului cu trabantul tunat: da' cine a inceput?
25-01-2007, 10:31 AM
io nu am scris la misto
daca ar fi un jucator la fel ca Bubi devotat l-as dori la UTA
Asta am vrut sa scriu..sorry daca am fost inteles gresit...
daca ar fi un jucator la fel ca Bubi devotat l-as dori la UTA
Asta am vrut sa scriu..sorry daca am fost inteles gresit...
Pages: 1 2