Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Staff-ul forumului
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Echipa de moderare a forumului.
Micutzu, felicitari pentru promovare, o meritai
Era dinainte admin :)
oups, sorry, credeam ca a fost moderator...
Multzam caline.
Sper sa pot si sa reusesc sa fac si mai multe.
Kidule bine ca ai schimbat verdele si movul ala ca imi venea sa ma sinucid prin crima cand le vedeam.
Pentru modul cum s-a implicat pe forum in ultima vreme am considerat ca userul calincrt merita un post de moderator.
Asta si ca sa poata gestiona concursul initiat de el.

Daca sunt pareri contra rog sa-mi dati PM si vom face un topic separat.
Sper ca restul adminilor sa nu se supere pe mine ca nu i-am intrebat inainte.

P.S. Sa nu se interpreteze gresit, asta nu e la cererea lui si nici din partea mea fiindca ma felicitat pe acest subiect.
ma surprins si pe mine putin decizia lui Micutzu, mai ales pentru ca nici nu s-a discutat asa ceva in prealabil.

Sper sa nu dezamagesc si sa fiu cel putin constant incontinuare.
Astept si pareri contra si pot chiar sa renunt la postul de moderator daca este cazul.

Multumesc Micutzule pentru increderea acordata
micutzule mi-ai luat-o inainte, Calin era demult "vizat" :)
Oricum felicitari pt. promovare Caline.
De azi inainte nu mai vreau sa fac parte din staff-ul forumului. Motivele sunt multiple insa o sa vedeti mai tarziu reactiile.
multiple , multiple...dar ...? adica noi cum si cand le aflam?
daca e vorba de "distanta" oricum stai mai mult pe forum decat cei de acasa asa ca...
Toate la timpul lor Cip, acum nu are rost sa facem valuri aiurea.
Astazi, in cursul diminetii, am avut o discutie cu "admin", din care am inteles ca acest forum (impreuna cu site-ul) vor devenii, oficial, ale clubului. In concluzie consider ca acest forum va trebui gestionat de angajati ai clubului (sau platiti de catre club). Deoarece eu sunt un simplu suporter (ce am facut aceasta munca benevol), din acest moment vreau sa ma retrag din staff-ul acestui forum si sa devin un simplu user.
M-am gandit la aceasta decizie toata ziua si consider ca este cea mai realista.
Pentru Kid, Micutu si ceilalti care au facut sa mearga acest forum:

O discutie cu "admin" nu are nicio valoare si nu trebuie sa va determine sa renuntati la acest forum.
Poate ca daca ne referim la hosting&co, forumul depinde de "admin".

Dar activitatea, viata de pe acest forum este meritul in primul rand al vostru si apoi al tuturor ce au scris aici. Pe nimeni nu a interesat ca este un forum "oficial" sau "neoficial", important era ca ne intalneam utistii.

Ca clubul vrea sa preia site-ul si forumul e OK. S-o faca.
Dar, pana in momentul in care preluarea are loc, eu zic ca forumul ramane ce a fost: principalul forum al utistilor, moderat si gestionat in mod pur voluntar de niste "simpli suporteri". Si asa e bine sa ramana pana cand acesti "simpli suporteri" vor preda efectiv munca lor la cineva desemnat de club.

Bineinteles ca voi sunteti in mijlocul "actiunii", deci cel mai bine e sa faceti ce credeti voi ca e mai bine.

Dar eu cred ca o renuntare a voastra acum inseamna inchiderea acestui forum pentru minim 3 luni. De aia v-as ruga sa continuati pana cand clubul e chiar pregatit sa preia responsabilitatea. Daca sunt deja pregatiti, bravo lor. Dar ma indoiesc...
Daca e adevarat ca clubul va prealua forumul si situl ne putem face o comunitatea noastra pe viitorul domain care promit sa-l setez weekendul asta. Forumul va mai dura pana va fii functional ..asa ca pana atunci nu merita sa renuntati?
Pai nu moare nimeni, pana cand vom migra pe noul forum vom ramane aici pt. ca in fond si la urma urmei si asta tot munca noastra e.
Daca ar fi sa fiu carcotas as putea spune ca forumul asta e al nostru si daca clubul vrea un forum al sau pe viitorul site oficial sa isi faca ei altul de la 0.
O sa discutam si vom lua o decizie.
bah, io nu pricep. ce plm vrea meszar sa fie admin??? pana la urma tot noi, voi, astia de aici intram, scriem, moderam, injuram pe forum.
cu site-ul e alta poveste. daca se vrea oficial si clubul e pregatit cu oameni foarte bine.
dar forumul , orice forum al oricarei comunitati sau al oricarui site e al celor ce scriu acolo. al comunitatii respective. pe forum nu i se poate impune nimanui ceva contrar vointei proprii.
deci:
site-ul e una. si eu cred ca trebuie ca suporterii UTA-ei sa aiba un site separat de site-ul clubului sau eventual pe siteul clubului sa aiba o sectiune separata si INDEPENDENTA unde se prezinta de catre suporteri activitatile proprii
forumul apartine celor care scriu acolo deci indiferent de cine detine site-ul "mama"sau de cine il administreaza forumul UTA-ei e facut, controlat, moderat, intretinut de suporterii UTA-ei. fara suporteri forumul nu ar exista asa ca eu nu prea inteleg care-i problema, ca doar nu s-o pune meszar bacsi si mai stiu eu ce pdleu indemanatic sa se faca admin si sa bage pumnul in gura
Da...forumul e a celor ce scriu si modereaza deci asta e al nostru. Daca clubul vrea sa mute hostingul sitului si a forumului e ok. Daca vor sa faca alt forum sa nu-l trasfere pe asta probabil ca asta nu va fii intretinut si se va desfinta. Voi stiti care trage sforile pe la club asa ca faceti lobby pe la Meszar sa ramana asta asa cum e :)
Eu zic sa isi faca ei un nou site si forum !!
Daca vom fi nevoiti sa trecem pe alt forum al nostru, al suporterilor.. baza de date va fi pierduta?
Eu unul daca se va pierde baza de date as fi foarte dezamagit, la urma urmei multi dintre voi au lucrat mult pentru intretinerea acestui forum si eu unul sunt mandru de acest forum care depaseste cu doua-trei clase oricare forum pe care am fost.
Extraordinar, de parca daca decidem sa il pastram pe asta, vom merge la Meszar sa ne spuna ce sa facem.

P.S. Nu va fi pierduta nicio baza de date.
Lasati-l pe meszar sa discute singur pe forumul asta, ne facem noi altul si cu asta basta.
PS : Meszar asta e cel mai mare nesimtit.
Pages: 1 2
Reference URL's