Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa 20: Steaua - UTA Arad
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

Guest

sper sa facem macar 4 puncte din meciurile cu SDR.

Pronostic Steaua - UTA 1-1

Guest

ANTI bucuresti !!!! chiar daca este greu, sa ne aducem aminte ca cea mai severa infrangere suferita de steaua este 7-0 cu noi ! de ce nu am repeta aceasta performanta, chiar depasind-o, administrandu-i stelei un sec 8,9-0 :twisted:

nu trebuie sa fim timorati, sa ne gandim ca sunt mai buni ca noi (chiar daca, din pacate, deocamdata, asta e realitatea) !!! un singur cuvant trebuie sa cunoasca jucatorii, meci de meci: VICTORIE!!!!!

FORZA UTA
Razvanel, tu vii cu portabilul la meci ?

Guest

albrosu Wrote:Razvanel, tu vii cu portabilul la meci ?

adica?
Sper la un egal cu Steaua oricum noi nu de la SDR trebuie sa luam puncte ci de la echipe mici gen Vaslui, Farul s.a
Sper sai batem pe nesimtitii astia.Ii urasc! :twisted:
Sincer...cred ca vom pierde la bucuresti. steaua e o echipa omogena, nu va schimba mare lucru iarna asta. Noi cu ce vom aduce, nu vom fi omogeni chiar din primul meci, fiindca pentru baieti acela va fi primul meci oficial din 2007. Oricum sper sa fim cat mai multi la bucuresti... ;-)
RazvY92 Wrote:Sper la un egal cu Steaua oricum noi nu de la SDR trebuie sa luam puncte ci de la echipe mici gen Vaslui, Farul s.a

Ba tocmai de la sdr tre' sa scoatem puncte, ca vad ca de la echipele mici nu sintem in stare...se pare ca jucatorii sint mai motivati la meciurile cu sdr...
Non-Phixion Wrote:Sincer...cred ca vom pierde la bucuresti. steaua e o echipa omogena, nu va schimba mare lucru iarna asta. Noi cu ce vom aduce, nu vom fi omogeni chiar din primul meci, fiindca pentru baieti acela va fi primul meci oficial din 2007. Oricum sper sa fim cat mai multi la bucuresti... ;-)
Pacat ca asta e adevarul...
cu lacatus pe banca niciodata nu vom bate steaua........
@vasilica:
1UTA nu pe steaua trebuie sa bata ci pe echipele mici gen Vaslui , Ceahlaul Urziceni ...
2Tu esti fan UTA sau fan anti Lacatus??
daca esti suporter si antrenor adevarat considerat profesionist atunci indiferent de adversar trebuie sa ti doresti victoria .....daca nu....stai acasa....
RazvY92, cum adica "nu pe steaua trebuie s-o bata UTA, ci pe echipele mici?" Da' ce, steaua e scutita de doctor? Mai lasati-ma in pace cu teorii de astea de trei lulele. Pai, uita-te, mai omule, la Jiul, Pandurii, Urziceni, echipele alea "mici", cum le spui tu, cum isi dau duhul pe teren in meciurile cu kktii din bucuresti. Noi de ce ne-am ploconi atunci in fata stelei? Pentru ca ne e frica de meme si de jiji? Atunci, ce dreaq mai cautam in Prima Liga? steaua, dinamo, rapid - cele mai ticaloase cluburi din fotbalul romanesc!!!!
Forever UTA!!!!!!
ma bucur ca mai sunt si oameni care gandesc ca si vortex.....
Vortex Wrote:RazvY92, cum adica "nu pe steaua trebuie s-o bata UTA, ci pe echipele mici?" Da' ce, steaua e scutita de doctor? Mai lasati-ma in pace cu teorii de astea de trei lulele. Pai, uita-te, mai omule, la Jiul, Pandurii, Urziceni, echipele alea "mici", cum le spui tu, cum isi dau duhul pe teren in meciurile cu kktii din bucuresti. Noi de ce ne-am ploconi atunci in fata stelei? Pentru ca ne e frica de meme si de jiji? Atunci, ce dreaq mai cautam in Prima Liga? steaua, dinamo, rapid - cele mai ticaloase cluburi din fotbalul romanesc!!!!
Forever UTA!!!!!!
Asa! Excelent spus!
Sa facem ca si jiul cu rapid!
Si desigur sa le aratam celor care ne spun ,,sclavii ciobanului" ca se insala amarnic!
Eu ziceam sa batem inainte pe echipele cu care ne lupta pt evitarea retrogradarii si dupa pe alea din Bucuresti!!! sau daca ii posibil pe TOATE
eu zic ca suntem candidati la retrogradare la ce program avem,si la cum am pierdut puncte acasa in turul asta.
vasilica Wrote:cu lacatus pe banca niciodata nu vom bate steaua........

Nu iti inteleg logica !
Adica Lacatus trebuie sa stea in picioare ?!

fan uta

Parca era Laka la National odata si i-a incurcat pe Steaua.
Credeti ca cineva chiar nu isi doreste sa demonstreze ca e antrenor sau jucator bun si se pune capra,numa ca a jucat acolo?
Ia ginditi-va ca jucatorii lui Steaua sarbatoreau 20 de ani de la Sevilla la Corbeanca,in lok sa-i cheme JIJI pe Ghencea!!
Credeti ca asta se uita?
Cum a plecat Lacatus de la Steaua ,ca era presedinte de forma?
As putea sa va mai dau exemple de jucatori(ex:Morientes a fost platit de Real.era la Monaco si nimik nu l-a impiedicat sa-i bata).
O sa imi spuna unii ca sintem in Romania,etc....
Daca Steaua joaca cum a jucat azi cu Craiova avem sanse reale sai tunam.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's