@Vasilica
Termina cu off-topicul si cu mesajele postate consecutiv
abea astept sa vad cum se misca noile achizitii!
HAI UTA!!
Avem sanse mari sa luam puncte in ghencea sper ca jucatorii astia noi sa dea totul din ei....deci ANU ASTA P#l@-n ghencea!!!
Cel putin un egal le vom demonstra cine e Forza Vestului!!!!!!O sa tremure mitici si isi vor amintii de perioada in care UTA facea senzatie in fotbalul romanesc!!!!
Bravo fratilor, vad ca toti sunteti optimisti, doar ca doua treimi dintre voi sperati la un 1X:(
nici nu ma gandesc sa nu batem in Ghencea dupa toata degringolada asta de la steaua...ptr unii va fi surpriza campionatului ,ptr noi va fi un rezultat normal....Steaua- UTA 0-1,cel putin
Ii batem pe mitici de sa ne tina minte!!!! 4-0 sec le dam!!!!
Haideti sa ramanem cu picioarele pe pamant, ce naiba, ca doar nu ne+am transformat in Barcelona peste noapte.
Oricum si eu zic ca la steaua e o paine de mancat, macar un egal se poate, au si destui accidentati, si oricum ati vazut si in tur diferenta dintre meciurile pe care le joaca in Liga I si cele din CL, mai degraba mie frica cu dinamo acasa decat cu steaua in deplasare, cu tot CL-ul lor.
recunos ca am exagerat cu scorul acela, dar zic ca sanse sunt, si trebuie sa ne agatam de ele.... ca sa dau un pronostic realist, zic ca un 1-1 nu e o pretentie prea mare (ma rog. un x) ...
as dori tare mult sa batem sau macar sa facem egal la steaua asa le-am inchide gura la multi si le-am scoate din cap prazarilor de la "u" , cei corigenti la aritimetica, ca nu sunt ei singuri care se pot bate cu "capitala", as dori un 2, dar nici cu un X nu m-as plinga si de ar fi sa fie 1 macar sa fie frumos si demn (gen p**i timisoara)
Steaua are anumite probleme de lot si cum bine stiti are multi accidentati...sa speram ca ai nostrii vor fi mai inspirati ca ai lor si sa le dam cateva boabe
sincer, preferam sa bata steaua si sa se califice,acuma nu le ramane decat sa traga in campionat sa prinda Liga la anu si numa la asta se vor gandi, asa ca vor trage tare, nu-si prea permit greseli :(