07-12-2006, 11:21 AM
Pages: 1 2
07-12-2006, 11:48 AM
Asta e a fost frumos, cred ca cei fara palmares si culori,daca omorau un utist tot se bucurau de captura si modul cum au facuto,eu unul regret ca nu am putut sa lucram mai bine cu cei din SUR si nu se ajungea aici.
FORZA UTA
FORZA UTA
07-12-2006, 12:57 PM
Sa speram sa se gaseasca vreunul dintre ei sa formeze o grupare noua cu care sa putem colabora mai bine.
Romica, acum ar trebui sa-ti schimbi si tu nick-ul. :D
Romica, acum ar trebui sa-ti schimbi si tu nick-ul. :D
07-12-2006, 02:53 PM
Doamne bine ca v`ati dat seama ca tre sa va desfiintati si voi.Cu Luca la Focseni :lol: Juma de galerie RF is alcoolici...tot beti la meciuri...vai si amar,acum sa se adune lume mai multa in SUR da numa oameni ca lumea.Forzza UTA :D
07-12-2006, 03:12 PM
Sa speram ca se va creea un grup unit, serios, sub o alta denumire care va afce cinste Aradului oriunde ar merge.
Totusi daca nu se face selectie intre baietii aia am dubii ca se va face ceva bun...
Totusi daca nu se face selectie intre baietii aia am dubii ca se va face ceva bun...
Guest
07-12-2006, 03:26 PM
aLECU :))
Trimis de Pasare-Batalion-Giroc la 2006-12-07 14:13:57
BA BOULE cand ai vazut tu BATALION-GIROC sa se desfintzeze ?? si pt ce ?? te astept pe http://www.BATALION-GIROC.tk LA PAGINA CAPTURA SAU PROSTIE SA MAI INVETZI CEVA DESPRE BANNERE FURATE !
BA BOULE cand ai vazut tu BATALION-GIROC sa se desfintzeze ?? si pt ce ?? te astept pe http://www.BATALION-GIROC.tk LA PAGINA CAPTURA SAU PROSTIE SA MAI INVETZI CEVA DESPRE BANNERE FURATE !
07-12-2006, 03:27 PM
cel mai bine ar fi ca cineva din mijlocul lor cum ar fi Coneac (sau care se mai poate implica) sa reorganizeze toata gruparea sub un alt nume, sa scape de cei ce nu au ce cauta in peluza si sa o ia practic de la capat cu o alta mentalitate.
Respect Rf ce au facut in 10 ani de zile...dar trebuie sa sti cand sa te retragi ca daca nu aminitirile ce vor ramane despre tine vor fi negative..
Respect Rf ce au facut in 10 ani de zile...dar trebuie sa sti cand sa te retragi ca daca nu aminitirile ce vor ramane despre tine vor fi negative..
07-12-2006, 05:42 PM
shtrulis Wrote:aLECU :))
bai Shtrula, si a cui banner era purtat la gat de boschetul care sta in tomberonul din peluza stadionului nostru??????? erau chilotzii lu` mata????
07-12-2006, 07:04 PM
Parerea mea ca nu are rost sa mai jigniti aiurea, au decis de bunavoie ca trebuie sa puna capat si eu unul zic ca au luat o decizie buna desi cam tardiva.
Oricum vom discuta dupa meciul cu Vaslui ce va fi in continuare, ideea este ca unii oameni vor disparea si vor ramane doar cei ce vor sa faca treaba.
Oricum vom discuta dupa meciul cu Vaslui ce va fi in continuare, ideea este ca unii oameni vor disparea si vor ramane doar cei ce vor sa faca treaba.
07-12-2006, 07:30 PM
numa' sa nu se numeasca lebedele rosii noua grupare.... ca e cam hilar... asa am vazut vehiculandu-se prin presa.
oricum... cu bune cu rele, RF au fost alaturi de UTA si ptr asta merita respect.
oricum... cu bune cu rele, RF au fost alaturi de UTA si ptr asta merita respect.
Guest
07-12-2006, 07:36 PM
REDnex Wrote:shtrulis Wrote:aLECU :))
bai Shtrula, si a cui banner era purtat la gat de boschetul care sta in tomberonul din peluza stadionului nostru??????? erau chilotzii lu` mata????
ce banner ba esti un dobitoc si zicetii la alecu sa nu mai dee declarati dinastea si sio dat si el seama ca cu taranii nu poti sa faci treaba...
07-12-2006, 07:41 PM
shtulis pa !
07-12-2006, 11:07 PM
ady_tuning Wrote:Doamne bine ca v`ati dat seama ca tre sa va desfiintati si voi.Cu Luca la Focseni :lol: Juma de galerie RF is alcoolici...tot beti la meciuri...vai si amar,acum sa se adune lume mai multa in SUR da numa oameni ca lumea.Forzza UTA :D
nu vreau sa iti dau oreplica doar atat vreau sa iti spun ca nu exista padure fara uscaturi
07-12-2006, 11:32 PM
shtrulis Wrote:aLECU :))
Auzi dar batalionul ala al vostru avea un pluton macar ?
Te-ai straduit mult sa faci http://www.plutonul.ro ?
Mersi kidule ca l-ai bagat in tomberonul boschetilor !
07-12-2006, 11:48 PM
The_Kid Wrote:Parerea mea ca nu are rost sa mai jigniti aiurea, au decis de bunavoie ca trebuie sa puna capat si eu unul zic ca au luat o decizie buna desi cam tardiva.Ai dreptate Kidule fii sigur ca vor disparea ptr ca se va incerca modelul SUR asa cum ati fost si voi la inceput 30-40 de oameni care vor sa faca treaba sper ca v-a fii o colaborare serioasa de acum inainte intre noi ,noua grupare si SUR
08-12-2006, 08:08 AM
Deci s-a desfiintat batalionul giroc, sau nu ?
08-12-2006, 08:46 PM
De BG cu 5 copii si o fata suntem noi curiosi? Prostanaci mai mari ca aia mai rar
Ei sunt cica autosuspendati pe termen nelimitat dar fac deplasari si cred ca au si banner :oops:
Ei sunt cica autosuspendati pe termen nelimitat dar fac deplasari si cred ca au si banner :oops:
08-12-2006, 09:41 PM
Ma bucur ca nu au mai aparut cu un banner, si sper ca se vrea ceva serios pentru la primavara. Eu sunt de parerea ca, asa cum va fi la inceput va fi tot timpul. Adica daca vor fi seriosi, vor atrage si mai multi baieti de partea lor si se va face treaba...Daca vor fi tot astia slabe sanse de reusita.
08-12-2006, 11:47 PM
Sincer imi pare rau ce sa intamplat cu baietii din Red Fighters,candva faceam si eu parte din grupul lor,dar cu timpul am trecut in S.U.R. ,R.F. sa format in timp din vechea galerie de la tribuna a doua din partea de sus,au trecut mai multi baietii pe la dirijarea acelei galerii cam toti Aradeni,si totusi unul singur a ramas pana in clipa desfintarii si el e Alecu Luca,nu are rost sa dati cu pietre in acest om sau sa il luati la misto ca e moldovean sau ca simpatizeaza cu craiova,credetima ca inima lui bate pt UTA,am cam colindat cu el tara asta si cand eram 1000 si cand eram 2 3 intr-o deplasare,mai mereu eram pe langa el caci eu find tobosarul trebuia sa colaboram sa dam tonul,am avut clipe frumoase toti alaturi de echipa noastra mult iubita,iar in cea ce priveste baietii care se ametesc cu alcool prin deplasari asta e no coment,dar ganditiva ca fiecare galerie are spirtarii ei,E adevarat ca trebuie stransa un pic cureaua si in trupa lui Luca,eu va tin pumnii la noua grupare ce sper sa apara in curand,si daca cineva din fostul R.F. savureaza acest site va ajut si eu cu cateva idei in legatura cu noua denumire:RED WORLD,WEST RED BOYS,RED LEGEND......UTA NEVER ALONE
09-12-2006, 12:14 AM
Turi tot respectul pentru fosta Red Fighters!!
PS: Noi suntem aradeni si nu timisoreni sa dam cu pietre...credeam ca stii asta!!!
PS: Noi suntem aradeni si nu timisoreni sa dam cu pietre...credeam ca stii asta!!!
Pages: 1 2