Cu toate ca mai avem un pic pina la sfirsitul turului, ar fi interesant sa vedem pe cine considera suporterii a fi cel mai bun jucator de la UTA. Deoarece chestionarul nu are prea multe optiuni (poate nici nu e nevoie :lol: ), precizati pe thread alegerea voastra.
Cred ca Tudor ii cel mai bun fara el eram mai prost clasati decat acuma
Am votat Mara penrtu ca e cel mai constant in acest tur!
Rog un admin sa editeze putin chestionarul...sa fie mai multi jucatori pentru vot...dar va rog pe Danalache si Nadaban nu :P
cam greu de nominalizat .
Personal cred ca atat Tudor cat si Mara pt constanta, pot concura pentru intaietate.
acuma ne spui si tu cand aia au deja 5000 de voturi?
Parerea mea ca cel mai constant jucator de la UTA este Chirita, parerea mea
In ultima vreme isi revine Simion in repriza a doua o jucat aproape fara gresala
Am votat Mara..mi se pare cel mai constant jucator..iar cand echipa a jucat mai rau totusi a avut un plus..urmeaza Tudor..Chirita..Balint..
Multumesc pt. cine a refacut chestionarul.
redNeck Wrote:Cu toate ca mai avem un pic pina la sfirsitul turului, ar fi interesant sa vedem pe cine considera suporterii a fi cel mai bun jucator de la UTA. Deoarece chestionarul nu are prea multe optiuni (poate nici nu e nevoie :lol: ), precizati pe thread alegerea voastra.
voi vota cand e gata turul.ce fac daca acum il votez pe Mara iar Apostu marcheaza 6 goluri in urmatoarele 2 partide. V-ati cam grabit cu chestionarul asta 8)
CHIRITA!!!!! e un exemplu d profesionalism!! si Mara, dar eu l-am votat pe Chirita
Nu-i corect :D cand am votat eu trebuia sa aleg intre Tuodr si Mara :D :D :D
Tudor cred ca-i cel mai bun , ca de aia ii si capitanul echipei.
cine a facut chestionarul asta ,trebuia sa-l bage si pe Balint...cred ca a fost unul din cei mai constanti pana acum,si trebuie sa ne gandim ca a jucat pe mai multe posturi!!!
Ma mira voturile pentru Nadaban si Rusu. Poate s-au votat singuri ;-)
tudor nu... pt gafe, chirita nu... pt jocu cu dinamo si pt ca l-o lasat pe bucur sa centreze de acolo