Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Jucatorul turului 2006
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Nici nu se pune problema....e clar ca Mara!De departe!Daca nu era el UTA era pe alt loc in clasament,nu pe 9!Un tur bunicel pt UTA care a terminat la jumatatea clasamentului.

Mara este urmat de Chirita....fara el in aparare ar fi fost jale!

Tudor...hmmm....cred ca e pe locul 5 in clasamentul meu.....a gresit mult...nu stiu dar nu-l vad un om important in echipa....de multe ori stau si ma gandesc daca nu Mirne ar fi mai bun!La Sibiu a aparat f bine!Eu as fi continuat cu el in poarta UTA-ei!
Din punctul meu de vedere, Mara merita un bonus.De ce?Simplu!La inceput credeam, probabil ca multi altii(mai ales dupa background :? ),ca va fi un fel de Sabin.Care?Ilie, evident!Si mi-a dovedit contrariul!A devenit serios si cred ca sunt in asentimentul tuturor, atunci cand spun ca si alearga cat 2.Deci se poate!Bravo Mara!

HAIDE UTA!!!

Guest

MARA

Fara el eram pe nicaieri...
Chirurgu Wrote:Nici nu se pune problema....e clar ca Mara!De departe!Daca nu era el UTA era pe alt loc in clasament,nu pe 9!Un tur bunicel pt UTA care a terminat la jumatatea clasamentului.

Mara este urmat de Chirita....fara el in aparare ar fi fost jale!

Tudor...hmmm....cred ca e pe locul 5 in clasamentul meu.....a gresit mult...nu stiu dar nu-l vad un om important in echipa....de multe ori stau si ma gandesc daca nu Mirne ar fi mai bun!La Sibiu a aparat f bine!Eu as fi continuat cu el in poarta UTA-ei!

la faza asta ii dau dreptate chirurgului...
chirita in primul rand pentru devotament fata de UTA,va aduceti aminte in ce stare a jucat cu clujul,si in a doliea rand ca imi place mult de el
Mara, pacat ca a plecat
Hidisan pentru constanta in joc!
Chirita...pt ca este un lider in echipa si este foarte constannt,iar dupa plecarea lui Mara este cel mai important om din echipa!
Le rouge, nu-mi amintesc sa te fi atacat vreodata pe acest forum... Nu stiu cine esti si ce esti... nici nu ma intereseaza, de fapt... Poti fi avocat(ul Chirurgului doldora de argumente), cum la fel de bine poti fi Traian Basescu, deghizat in suporter al UT-ei. Ma dojenesti pentru ca mi-am permis o gluma matinala, pe care sunt convins ca un tip ca si Chirurgu a gustat-o. Cu conditia sa aiba numai un pic de simt al umorului. Le rouge, fii mai conciliant... Tu chiar crezi ca am postat consecutiv azi-dimineata pentru ca sunt un rautacios? Atunci, te inseli (dar te priveste). Noapte buna...
Off-topic (ultimul)

Vortex, postarea mea nu era un "atac" la adresa ta. Stiu ca nu m-ai atacat pe forum. Nici nu cred ca ti-am dat vreun motiv. Sa inteleg ca din aceasta cauza nu eram indreptatit sa raspund la postarile tale? Daca cele 5 postari adresate "felcerului" erau glume, inseamna ca nu am sesizat subtilitatea umorului tau. Nu sint aparatorul Chirurugului mai mult decit sint al altor colegi de forum care nu sint tratati cu decenta cu care ar merita. Ti-am raspuns insa tie, din urmatoarele motive:

Postarea ta era jignitoare, chiar daca intentia ta sincera era de a glumi. Daca ar fi fost o doza de umor pe care Chirurgu ar fi gustat-o cu siguranta, era mai indicat probabil un mesaj privat, nu 5 postari care nu au legatura cu cele spuse de Chirurgu si nici cu topicurile respective.

Ti-am raspuns pentru ca am urmarit de-a lungul timpului postarile tale, care in general mi-au facut o impresie buna. Chiar si cind nu eram de acord cu ceea ce ai postat, pozitia ta era interesanta si merita combatuta elegant. Din aceasta perspectiva ti-am analizat postarile. Consider ca meritai un raspuns. Din aceasta cauza nu am raspuns altora care au postat aiurea.

Nu ma intereseaza cine esti. Ma interesaza doar ideile tale si manifestarea lor.

Numai bine!
le rouge Wrote:Off-topic (ultimul)

Vortex, postarea mea nu era un "atac" la adresa ta. Stiu ca nu m-ai atacat pe forum. Nici nu cred ca ti-am dat vreun motiv. Sa inteleg ca din aceasta cauza nu eram indreptatit sa raspund la postarile tale? Daca cele 5 postari adresate "felcerului" erau glume, inseamna ca nu am sesizat subtilitatea umorului tau. Nu sint aparatorul Chirurugului mai mult decit sint al altor colegi de forum care nu sint tratati cu decenta cu care ar merita. Ti-am raspuns insa tie, din urmatoarele motive:

Postarea ta era jignitoare, chiar daca intentia ta sincera era de a glumi. Daca ar fi fost o doza de umor pe care Chirurgu ar fi gustat-o cu siguranta, era mai indicat probabil un mesaj privat, nu 5 postari care nu au legatura cu cele spuse de Chirurgu si nici cu topicurile respective.

Ti-am raspuns pentru ca am urmarit de-a lungul timpului postarile tale, care in general mi-au facut o impresie buna. Chiar si cind nu eram de acord cu ceea ce ai postat, pozitia ta era interesanta si merita combatuta elegant. Din aceasta perspectiva ti-am analizat postarile. Consider ca meritai un raspuns. Din aceasta cauza nu am raspuns altora care au postat aiurea.

Nu ma intereseaza cine esti. Ma interesaza doar ideile tale si manifestarea lor.

Numai bine!

Frumos spus....si multumesc de ajutor....Sincer nu stiu cu ce-am gresit de 80% din userii acestui forum nu ma prea suporta....Poate-mi explica Vortex....sa inteleg si eu ce-l deranjeaza de fapt la mine!
Scuze de off-topic, dar:
- stimati colegi de forum "le rouge" si "chirurgu", ma credeti sau nu, eu nu am cu nimeni nimic, ba din contra, de multe ori ma amuza anumite postari (mai ales cele naive si stangace - ale voastre neintrand in aceasta categorie) si simt nevoia (e drept, nu prea laudabila) uneori sa arunc cate o ironie. Poate ca nu sunt indreptatit intotdeauna sa fac asta. Sa stiti insa ca, in unele cazuri, imi dau seama abia dupa ce am postat, ca am depasit masura si imi fac "mea culpa" singur, in fata calculatorului (bine, sa nu chiar credeti ca plang de remuscari, pentru ca, in fond, pentru mine o discutie pe un forum anume nu depaseste stadiul de simplu agrement)
- altfel, Chirurgule, iti marturisesc sincer ca uneori ma agasezi cu pretentia ta de a te erija in detinator al adevarurilor absolute, dar nu te antipatizez deloc din aceasta pricina. Ce nu-mi place cu adevarat la tine e faptul ca iti zici "Chirurgu" si nu "Chirurgul" sau "Chirurgu' ", cum ar cere normele limbii romane.
Acestea fiind zise, "weekend placut", "Chirurgule" si "Rosule"!
Pages: 1 2
Reference URL's