Fratilor, pana la meciul cu Poli mai avem de jucat un meci in campionat cu Jiul, echipa care a pierdut azi acasa cu U Craiova (1-2). Eu cred ca la acest meci ne vom da seama de adevarata valoare a lotului si a antrenorului, deoacrece in mom acesta, Jiul pare cea slaba echipa din campionat.
Daca nu batem...mergem la Timisoara doar pentru spectacolul din tribune. :oops:
I 929 Wrote:Fratilor, pana la meciul cu Poli mai avem de jucat un meci in campionat cu Jiul, echipa care a pierdut azi acasa cu U Craiova (1-2). Eu cred ca la acest meci ne vom da seama de adevarata valoare a lotului si a antrenorului, deoacrece in mom acesta, Jiul pare cea slaba echipa din campionat.
Daca nu batem...mergem la Timisoara doar pentru spectacolul din tribune. :oops:
Din pacate problema se pune in felul urmator : daca nu luam prea multe de la Jiu' ...nu prea castiga Jiu' dar sincer joaca cu doua clase peste noi
meciul asta nu trebuie pierdut! sub nicio forma! dak am pierdut si meciu asta, nu ne vad bine... :( !
Habar nu am ce se intampla cu UTA dar ca nu este ceva bine sunt sigur,cine e vinovatul sau vinovatii?in cel mai scurt timp posibil trebuie facute schimbari pt ca mergem de rapa,sper sa ii batem pe jiul,vroiam sa intreb oare ii batem la scor sa dam si noi mai multe goluri dar nici nu indraznesc sa visez la asa ceva,daca ii batem 1-0 voi fi cel mai fericit om de pe lume,avem nevoie de cele 3puncte ca si de aer,ma ingrozesc ca ma gandesc ca mergem la timi....in tribuna va fi un duel puternic dar pe teren nu stiu sper sa nu ne facem de cacao,UTA NEVER ALONE
daca nu obtinem 3 puncte ci jiul ar trebui sa ii multumim lui laca pt ceea ce a facut pana acuma si sa ii transmitem sa ne lase...cred ca ar fi cazul...toata lumea vede ca lacatus nu e antrenor...
Eu zic ca va fi egal, mai mult nu scoatem :(
4-0. suntem pe val...o sa vedeti.
jiul a dat 6 goluri in tot campionatul...si doar un gol pana acuma in meciurile din deplasare. pentru victorie ar avea nevoie de 2 goluri (fiindca un gol sigur dam si noi) ceea ce e aproape imposibil. cu victoria asta vom face 20 de puncte si altfel o sa stam.
Cum adica o sa stam?..................
eu cred ca o sa luam o bataie urita de tot. :(
aBsTraKt Wrote:jiul a dat 6 goluri in tot campionatul...si doar un gol pana acuma in meciurile din deplasare. pentru victorie ar avea nevoie de 2 goluri (fiindca un gol sigur dam si noi) ceea ce e aproape imposibil. cu victoria asta vom face 20 de puncte si altfel o sa stam.
esti foarte optimist .. mie mi-a disparut optimismul dar inca mai sper :)
vroiam sa te intreb...fc national cate goluri a dat pana au venit sa joace cu noi?
fetelor, daca noua suporterilor ne e frica de echipe de desculti, cum va inchipuiti ca jucatorii ar putea fi motivati?
ii batem lejer pe mineri. trebuie sa batem.
putin ajutor din tribune n-ar strica...
Eu zic ca-i batem 5-1 lejer cu o tripla Mara...Putin optimism nu strica nu?
Insa nu prea mult... Meci capital, nu ne putem permite sa facem nici macar un egal, ajungem la -6 sau -7 si atunci e groasa rau de tot, o singura deviza, VICTORIE SUB ORICE FORMA !!! Hai, trebuie sa castigam ! :D
cristi_ Wrote:fetelor, daca noua suporterilor ne e frica de echipe de desculti, cum va inchipuiti ca jucatorii ar putea fi motivati?
ii batem lejer pe mineri. trebuie sa batem.
putin ajutor din tribune n-ar strica...
si cum te-ai gandit tu sa-i motivezi??...
si , intradevar..trebuie sa batem , SPER sa batem , altfel e bai mare
3-1 zic eu numa sper sa nu fimi iara condusi
Cred ca in meciul asta o sa reusim sa spargem gheata (ce tine din etapa a doua) in 2 privinte: o sa marcam in prima repriza si o sa dam cel putin doua goluri in 90 de minute.
Pronosticul meu: 3-1
deja nici nu stiu la c sa ma mai astept... dar meciu asta e obligatoriu sa-l castigam! dak nu suntem dusi p ....
d fapt e obligatoriu sa batem p jiul si p craiova
si cu o suberba victorie la timisoara.... c vise frumoase am :D