Super fain , Chiar ca este nevoie de asa ceva in romania , cred ca este primul in romania.
L_U_K este firma ta? Daca da felicitari :wav:
Vezi ca imi trebe un fular cu PSV Eindhoven la reducere :lol:
Pare interesant :d BRB :d
iti poti comanda cu c ekipa vrei ? :P
frumos.
cu UTA ce produse sunt? m-am uitat pe site dar nu apare nimic particularizat pentru o echipa, ci doar informatii la modul general. niste detalii ar fi bine venite.
Se pot face pe baza de comanda produse cu orice formatie inclusiv Recolta Ususau ! :D
Acuma ma pun sa comand cu Recolta ! :lol: :lol: :lol:
eu mi-as comanda cu Progresul Ciacova!!!!! :P
L_U_K Wrote:Se pot face pe baza de comanda produse cu orice formatie inclusiv Recolta Ususau ! :D
Dar cu Prefabricate05Modelu, ca prin alte parti face furori. :D
Ti-am facut reclama si pe acolo asa ca vezi sa nu te surprinda vreo comanda din asta. :D :P
Pana acum cele mai faine modele de fulare sunt de la niste baieti di Craiova , nu ii desconspir bineinteles.
Si la steaguri au fost niste modele super facute de sdr.
Mersi micutzu de reclama dar abia fac fatza la astea care le primesc zilnik.
Nu ar fi frumos ca la timisoara sa avem in peluza 1000-2000 de steaguri alb-rosi, si sa le fluturam toti, ar fi o coregrafie frumoasa.
Ce parere aveti?
L_U_K , nu ai idea cat ar costa 2000 de stegulete, sau de ce nu 3000-4000 :D
, si daca se pot produce?
razvanpsv Wrote:Nu ar fi frumos ca la timisoara sa avem in peluza 1000-2000 de steaguri alb-rosi, si sa le fluturam toti, ar fi o coregrafie frumoasa.
Ce parere aveti?
O sa tineti cate 5 intr-o mana? :P
Apropo, un hanorac cu Poli se poate? Poti raspunde si pe pm, sa nu ai pierderi de clienti altfel :D
EU Wrote:razvanpsv Wrote:Nu ar fi frumos ca la timisoara sa avem in peluza 1000-2000 de steaguri alb-rosi, si sa le fluturam toti, ar fi o coregrafie frumoasa.
Ce parere aveti?
Apropo, un hanorac cu Poli se poate? Poti raspunde si pe pm, sa nu ai pierderi de clienti altfel :D
Iara te manca in fund si te bagi in seama ?
tobo` Wrote:EU Wrote:razvanpsv Wrote:Nu ar fi frumos ca la timisoara sa avem in peluza 1000-2000 de steaguri alb-rosi, si sa le fluturam toti, ar fi o coregrafie frumoasa.
Ce parere aveti?
Iara te manca in fund si te bagi in seama ?
Glumeam mah. oricum nu cred ca o sa fiti 4000. nici nu cred ca intra mai mult de cateva sute in sectorul pt. oaspeti
Inseamna ca nu ai fost pana acuma la un Poli - UTA.
razvanpsv Wrote:Nu ar fi frumos ca la timisoara sa avem in peluza 1000-2000 de steaguri alb-rosi, si sa le fluturam toti, ar fi o coregrafie frumoasa.
Ce parere aveti?
Ar ajunge in jur de 15 lei/buc alea de 70x100cm .
la cat ar iesii 50 de fulare? :D 150 pe 20....
razvanpsv Wrote:Inseamna ca nu ai fost pana acuma la un Poli - UTA.
Pana prin 85 recunosc ca nu am vazut niciunul. De atunci nu cred ca ma ratat mai mult de 2, din motive subiective.
Ce vream eu sa zic este ca sectorul destinat oaspetilor a fost mult redus. Si altundeva in stadion probabil ca o sa intri doar incognito :D
ANTI VIOLA Wrote:la cat ar iesii 50 de fulare? :D 150 pe 20....
Aprox. 50 lei/buc . Fa-ti si tu o brigada mai mare ! :D
Si totusi niste fulare noi cu UTA nu se fac?