Deoarece avem intrusi pe acest forum, intrusi de care trebuie sa curatam forumul am hotarat ca pana in data de 7.10.2006, adica o saptamana termen, toti utilizatorii cu 0 mesaje au obligatia sa se prezinte in acest topic altfel vor avea conturile sterse de pe acest forum.
Va rog sa intelegeti ca nu are nimeni nimic cu cei ce vor sa citeasca doar forumul si nu sa se implice in discutii, insa trebuie ca acest forum sa fie curatat de intrusi si de userii inactivi care oricum nu aduc nicio contributie forumului.
Asadar cei ce aveti 0 (zero) mesaje, nu uitati de 07.10.2006 !!!
Multumesc!
si eu m`am gandit la asta dar pe site`ul vechi ca sa poti vedea pozele trebuia sa ai user si de aceea si`au facut mai multi nu pentru forum..acuma cred ca poti sa vezi si fara user deci e bine sa nu fie useri "morti"
eu as plusa...chiar minim 5 mesaje
Regula ramane valabila, aviz amatorilor ....
poate e cam exagerata masura. intrusi nu sint doar cei cu 0 mesaje. si decit sa posteze toti cei inregistrati orice fel de mesaje doar pentru a nu fi stersi cred ca e mai bine asa. daca ar posta toti cei 800 si ceva de utilizatori inregistrati nu cred ca ar fi foarte usor pentru moderatori sa pastreze forumul cit de cit curat. si sint multi cei care se inregistreaza doar pentru a putea citi forumul.
Pai eu de cand am net a trecut o luna cand bu am stiut de forum si a mai trecut o luna cand doar citeam pt ca nu stiam sa imi fac cont :oops:
le rouge Wrote:poate e cam exagerata masura. intrusi nu sint doar cei cu 0 mesaje. si decit sa posteze toti cei inregistrati orice fel de mesaje doar pentru a nu fi stersi cred ca e mai bine asa. daca ar posta toti cei 800 si ceva de utilizatori inregistrati nu cred ca ar fi foarte usor pentru moderatori sa pastreze forumul cit de cit curat. si sint multi cei care se inregistreaza doar pentru a putea citi forumul.
Nu spune nimeni ca trebuie sa posteze toata lumea, vreau doar sa stiu daca respectivele conturi mai sunt sau nu active.
Kidule, eu zic sa propui macar sa-ti dea un PM cei activi dar care vor doar sa citeasca.
Asta ca o idee, finalmente tu hotarasti.
Oki sefu? :D
micutzu Wrote:Kidule, eu zic sa propui macar sa-ti dea un PM cei activi dar care vor doar sa citeasca.
Pai ce are daca lasa aici un mesaj in care nu trebuie sa scrie decat "user activ".
observ ca se inghesuie toti sa-si scrie mesajul. :) cred ca o sa ai ceva de lucru, stergind 400-500 de utilizatori inactivi.
The_Kid Wrote:micutzu Wrote:Kidule, eu zic sa propui macar sa-ti dea un PM cei activi dar care vor doar sa citeasca.
Pai ce are daca lasa aici un mesaj in care nu trebuie sa scrie decat "user activ".
Da ai dreptate. Asa nu ar mai trebui sa deschizi PM cu PM.
Poate unii nu intra in zona asta ci numai la fotbal. Eu zic ca ar fi interesant sa faci cate o "scurtatura" pe fiecare sectiune de la fotbal. Poate asa mai creste nr celor care se declara activi. Asta ca o idee.
Am inceput curatarea forumului de utilizatori inactivi. Celor ce vi-a fost sters userul va rog sa va inregistrati din nou si chiar daca nu vreti sa participati la discutii, va rog sa lasat un mesaj la acest topic in care sa scrieti utilizator activ, astfel eu voi stii ca acel user este folosit de catre cineva.
Multumesc !
L-ai sters si pe Nea Juravle care citeste forumul pe telefonul mobil in Suceava 8) 8) 8)
REDnex Wrote:L-ai sters si pe Nea Juravle care citeste forumul pe telefonul mobil in Suceava 8) 8) 8)
Ups, mea culpa. Sa isi faca omul user din nou, sau daca nu stie o sa ii fac eu unul si o sa ii comunic prin tine parola si userul.
pai sa mai dea si el din cand in cand un sms sau daca nu, macar un bip...
Atentie!!!
Se repeta operatiunea de stergere a utilizatorilor cu 0 mesaje. Cei in cauza grabiti-va sa postati minim un mesaj pe forum in caz contrar contul d-voastra va fi sters.
utilizator activ....sper ca de data asta n-o sa mi se mai stearga user-ul :D oricum pt data trecuta "mea culpa" ca n-am fost pe faza sa postez.
P.S. Sa ne revedem cu bine in peluza in 2007! La multi ani si Craciun Fericit tuturor!!!