Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Tabela scor/nocturna
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Parca era vorba de o tabela noua si nocturna.Acum ca echipa merge bine eu zi ca e momentul sa abordam subiectul si poate citesc si cei ce trebuie.
Bani multi - tabela.
Si mai multi - nocturna
Rezulta : proiecte de viitor care, dupa mine, anul asta nici macar nu vor incepe.
totusi am sperante ca vor pune macar in retur tabela noua, cat despre nocturna slabe sanse....
dupa povestile lui falca se pare ca nocturna e legata de contractul cu elba si se pare ca ar avea mai mare sansa de a fi montata fata de tabela
Tabela probabil se va pune in pauza dintre TUR-RETUR
Tabele si nocturna vom avea la anul dupa castigarea campionatului !!!
nocturna nu vom avea, iar tabela vom avea poate exact in acelasi timp cu sosirea lui osei, stiti ce zic conducat. "lasa-i ba ca merge si asa"!
RED SHARK Wrote:nocturna nu vom avea, iar tabela vom avea poate exact in acelasi timp cu sosirea lui osei, stiti ce zic conducat. "lasa-i ba ca merge si asa"!

daca vom avea nocturna odata cu sosirea lui osei e bine, ca din cate stiu eu ( si stiu bine ) se pare ca nu sa renuntat inca la el si chiar se apropie de finalizare tot tam-tam-ul asta...dar ramane de vazut daca voi avea dreptate si la chestia asta
De cand il astept pe Osey asta!Si la Milano m-am uitat dupa el dar e greu de gasit!
Tu zici ca poate vine , eu sunt sigur si zic ca poate da un gol la timisoara !
poate ar fi o idee mai buna.....
1.marirea numarului de locuri, respectiv largirea tribunelor......ma rog chestii de arhitectura unde nu ma bag
2.reducerea pretului la bilete, sa vina cat mai multi
...si apoi sa visezi la alte cele: tabela, nocturna, sonorizare....ar fi multe, dar si noi tre sa avem rabdare
MDEEEAAA.. nu vreti sa construim alt stadion?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Se vor aproba foarte multe proiecte, inca foarrte ushor, numa sa le shtie cine sa le faca:(
Si eu zic ca reconstrucita peluzelor pana in spatele portilor pe schelet metalic ar mari capacitatea stadionului si nu ar costa asa mult In felul asta s-ar pastra architectura si istoria actualului stadion.
Nici pe asta care il avem nu au reusit sa il repare in totalitate si s-au cheltuit 28mld. Pe ce ???
Pai daca ar face un stadion cu 25000 de locuri la Arad ar trebui bani cat pentru Bernabeu!
problema e ca nici nu prea reusim sa-l umplem :oops:
Daca exista un proiect pe termen lung asa cum zice Dl. Bara in scurt timp putem spera la o tabela noua si o nocturna. Optimismul meu vine din necesitatea ca pe viitor toate echipele din prima divizie sa aibe nocturna pt a intruni minimum din cerinte. In privinta tabelei nu cred ca ar necesita mult timp montarea uneia noi..

Guest

va dati seama ca daca primim tabela, cresc si preturile abonamentelor pentru retur...
aveti grija ce va doriti ;-)
cristi_ Wrote:va dati seama ca daca primim tabela, cresc si preturile abonamentelor pentru retur...
aveti grija ce va doriti ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest

discutia imi aminteste de un celebru cantec al ultrasilor din Piatra Neamt
suna asa:

Asta-i echipa
Asta-i stadionu
Asta-i TABELA
Hai Ceahlau'

...cam asa sunteti si voi

PS cantecul e REAL !!!
Ati vazut ca aia si la polo aveau tabela super tare! (noi nici la fotbal)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's