Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: ANTI IOANITOAIA!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
La urmatoarea emisiunea a lui JOianitzoaia, ar fi tare daca am trimite vreo 100 de persoane sms-uri....... '' JOIANITZOAia ESTE UN PAPAGAL'' pt felul cum au vorbit de UTA.. auzi '' RAPiDISHTII AU DOMINAT MECIU''.. ce sec
RUSHINE GSP
Cum sa ii inchizi in nas telefonu la Lacatush ratati gsp... si scrie in ziar ca Corpodean i-a scos din minti pe rapidisti
TREBUIE SA NE MOBILIZAM CU TOTII SI SA TRIMITEM BOMBARDAM ADRESA DE EMAIL INTR-O ZI A GSP SAU SA DAM SMS-URI CU TOTII LA EMISIUNE ...
toate ca toate, dar eu tot nu inteleg cum si-a permis sa-i spuna lui Lacatus ca s-a terminat timpul de emisie si nu mai poate intra in direct...am crezut ca mor cand am auzit. bine ca pe zota la asteptat o ora si ceva ca fara el parca nu putea sa dea fazele de la meci
Campanie anti gsp. plssssssssssss..... hai sa ne unim cu totii....!!!!!!
Doryeen Wrote:TREBUIE SA NE MOBILIZAM CU TOTII SI SA TRIMITEM BOMBARDAM ADRESA DE EMAIL INTR-O ZI A GSP SAU SA DAM SMS-URI CU TOTII LA EMISIUNE ...

valentin.schiopu@gspcluj.ro
ce draqu mah, a fost vreo emisiune in care sa se discute ceva despre UTA ? E pe locul 4 , a fost facuta echipa in 3 saptamani si nimeni nu ne baga in seama ? e gretos ... SDR in sus si SDR in jos, ce m-as bucura sa terminam pe un loc cat mai bun sa le dam peste nas la nesimtiti aia ... :(
valentin.schiopu@gspcluj.ro
TRimite-ti cat mai multe mailuri.. la ala.. schiopu...
Informati-va prietenii, rudele, canii, matzele.. totzi sa trimita!!!!!!!!!!
Jenanta emisiune.. numa: STEAUA , DINAMO SI RAPID AUZI.. :|
f21ale Wrote:ce draqu mah, a fost vreo emisiune in care sa se discute ceva despre UTA ? E pe locul 4 , a fost facuta echipa in 3 saptamani si nimeni nu ne baga in seama ? e gretos ... SDR in sus si SDR in jos, ce m-as bucura sa terminam pe un loc cat mai bun sa le dam peste nas la nesimtiti aia ... :(

Va trebui sa ve obisnuiti...asa se procedeaza de ani de zile...nu-i mai bagatzi in seama...pe mine un lucru m-a deranjat in ceea ce o priveste pe UTA...atunci cand a retrogradat nu o facut nimeni campanii si nu au fost atatea discutii cum au fost in cazul Craiovei care stim cu totii ca are un palmares mai slab ca al vostru.

Guest

Eu unul nu m-ai cumpar GSP doar Sport Total si Prosport anul trecut cand am fost in B nu am cumparat Prosportul ca era editie de Banat in Arad Aradul nu ie Bant.
Ganditi logic despre aberatiile lui ioanitoaia referitor la meciul cu rapid: antena 1 si gsp sunt ale lui voiculescu, presedintele partidului conservator, copos e mebru sponsorizator (cuvant nou, nu exista in DEX) al aceluiasi partid. Bara e membru PD, iar aceste partide "se inteleg" de minune, cel putin momentan. Concidente? hmmm.... sper ca nu spune cineva ca da!
deci se vede usor ca GSP Antena si Ioainitaia is cu RAPIDU
TVR si papagalu ala nevinovat ..cu Dinamo
PRO TV ...cu Ghitza .....aka GG the beeeekali si Steaua, dar nu is asa contra la restul echipelor ca si aialalti, aia e mitici veritabile
...eu am zis ca trebe asaltat Ionitoaia demult...
Daca voi credeti ca veti reusi sa faceti ceva in privinta asta in Romania zilelor noastre in care scandalurile sunt pe 1 plan va inselati amarnic. Tot acelasi coltisor din pagina va fi ocupat de cele 14 echipe din provincie si acum si peste 1 an si peste 2. In tara asta de kkt asta e natura lucrurilor. Eu de aceea folosesc acest forum pt ca nu am sperante ca din alte parti sa am informatii despre Batrana Doamna. Asa ca Chillout Boys..
Daca echipele din provincie vor avea rezultate ( sa ia titlu ) sau sa fie in fatza miticilor o sa apara si ele prin presa ...
Or fost incredibil aia de la GSP si Recurs... miticii cu miticii
cine e ioanitoaia :?:
Pages: 1 2
Reference URL's