Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meciurile echipei-satelit UTA II (Gloria Arad)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
De cateva minute s-au incheiat cinci dintre meciurile rundei cu numarul 13 a esalonului trei. In seria a 6-a, care ne intereseaza, s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Calor Timisoara - UMT 2-0

ACU Arad - Albina Timis 2-0

Victoria Nadlac - Somesul Satu Mare 2-2

Unirea Sannicolau Mare - Lotus Felix 2-0

Vointa Macea - CS TIM Giroc 1-1

Liberty Salonta - Gloria Arad 4-1 :eek: Petcut nu te doare capu'?

Partidele Vicoria Carei - Odoreu 2004 si Fink Fester Petresti - CS Ineu se disputa maine de la ora 15.

Intalnirea Bihorul Beius - Olimpia Satu Mare nu s-a mai disputat datorita retragerii din campionat satmarenilor.

Etapa viitoare (3 noiembrie 2006): Felix - Calor, ACU - Gloria, UMT - Fink Fester, Albina Timis - Nadlac, Beius - Liberty, Somesul Satu Mare - Macea, TIM Giroc - Sannicolau Mare, Ineu - Carei. Odoreu sta.
Mai, fratilor, astia de la Gloria au devenit de groaza...
Vortex Wrote:Mai, fratilor, astia de la Gloria au devenit de groaza...
au si fost :lol:

Guest

[quote]Gloria Arad, ne
degeaba...oricat de bun e nu poti duce jucatori din liga a 3-a direct de pe caldaram si sa te astepti sa si joace bine.il iei..il dai pe la o echipa de B un an..daca confirma si acolo il iei in lotu largit sau daca iti permiti il dai la o echipa de A mai slab cotata...noi inca nu avem un lot omogen langa care ar putea creste un junior..ne trebuie jucatori gata facuti nu tineri care confirma dand goluri pe la gloria, nadlac si vladimirescu
Ce sa spun, aBsTrakt, Danalache a venit direct din Champions League... Chestia asta cu datu' imprumut a unui jucator de perspectiva pe la nu stiu ce echipa de divizia B tine de mentalitati depasite. Ai referinte despre un jucator? Il iei, il incerci, il vezi tu, cu proprii tai ochi cum se misca si apoi il accepti sau nu... Iar daca jucatorul are stofa, il cizelezi pana devine... Van Nistelrooy sau macar Mara, ca de aia esti antrenor. Pai daca ti se aduc in echipa numai jucatori consacrati deja (de altii), pe care tu, antrenorule mare, i-ai cerut conducerii, tu, antrenorule mare, ce menire mai ai atunci pe banca tehnica? Sa faci doar formatia de start, cu preferatii tai neaparat inclusi, nu? Asa, si mie mi-ar conveni sa fiu tehnician in prima liga. Mi se aduc jucatorii solicitati pe tava, iar eu il bag mereu numai pe Danalache, pentru ca asa vrea muschii mei, ignorand talentele locale, ca-s de la tara, nu de la "marea steaua" sau "grandele otopeni". Apropo, pe Danalache de ce nu l-a trimis Lacatus mai intai pe la Aversa Bucuresti, sa se rodeze, sa progreseze, sa se obisnuiasca sa ameninte macar o poarta straina, si abia apoi sa-l aduca la UTA? Poti sa-mi raspunzi, domnule aBsTrakt?
da pot sa iti raspund....cum minunata noastra promovare a survenit pe ultima suta de metri s`au cumparat pe viteza niste jucatori pe care nu iti mai permiteai sa ii incerci si sa ai moftu de a`i da afara. cand toate echipele aveau lotul deja format...Lacatus era la Brasov si tot veneau jucatori peste el zilnic si plecau altii. asa ca intrebarea ta ca de ce nu l`a trimis pe Danalache pe undeva nu isi mai are rostul. fiindca nu isi permitea. acuma avem deja un tur complet in liga 1..avem si pretentii mari dupa cum vad la unii...ideea sa iei jucatori din liga a 3-a unde prima de joc e un sac de cartofi (exagerand) si sa`i bagi direct in lot impotriva Stelei sa zicem care etapa trecuta juca intamplator cu Realu pe BErnabeu e la fel de deplasata ca si ironia ta cu "domnul abstrakt"

forza uta

Guest

Permiteti sa-mi dau si eu cu parerea. De Copil scrie de nu stiu cand in Fotbal vest, la fel si de acest Mihai... Este la echipa satelit, se poate urmari usor... daca esti jucator talentat, poti face fata la orice nivel, nu trebuie neaparat sa te rodeze... nu are rost sa dau exemple, ca sunt numeroase!!!!
steaua aia la care faci tu referire, mister aBsTraKt, chiar ca a jucat intamplator cu Real Madrid. "Intamplator" sau "fortuit"?
Reddy Wrote:Permiteti sa-mi dau si eu cu parerea. De Copil scrie de nu stiu cand in Fotbal vest...

Nu mai cititi ma fotbalvest... :smt011 :smt018

Guest

UTA II mai joaca pe stadionul de la Boul Rosu(ca din cate stiu acolo juca Gloria nu?)
Reddy Wrote:... daca esti jucator talentat, poti face fata la orice nivel...

asa-i...dar trebuie sa fii talentat si neaparat muncitor

Nu-i deloc imposibil sa vii din Liga3 in Liga1 !
da deci
Gloria 1-3 CNM Pancota
Joi dimineatza a fost
ar fii trist ca gloria sa se desfinteze si sa se duca la sebis cum se pare e echipa cu traditie
Pages: 1 2
Reference URL's