Din nefericire sunt unul dintre cei care a luat cea mai mare tzeapa cu abonamentele din acest sezon...
Stau la tribuna II de multi ani si pana la inceputul acestui sezon nu am crezut vreodata ca voi ajunge sa o detest.
Mie sila de legumele care stau in jurul meu ca la teatru si nu stiu decat sa mai aplaude din an in paste si sa dea tot felul de dume rsuflate la adresa jucatorilor de la UTA.
Cine e vinovat? sincer sa fiu cred ca raspunsul e cat se poate de simplu...intrebarea la care nu gasesc eu un raspuns este alta: SE MAI POATE FACE CEVA IN ACTUALUL SEZON PENTRU A AJUNGE CEL PUTIN LA O ATMOSFERA ASEMANATOARE CU CEA DIN TRECUT???
Calin cred ca ai dreptate dar iti dau o solutie : hai in peluza!
O data cu scumpirea abonamentelor o mare parte din suporterii adevarati s-au dat la o parte.
La meciul cu steaua la primarie s-au impartit bilete gratuite angajatilor.Pe mine m-a sunat cineva care lucreaza acolo stiind ca sunt mare utist si mi-a oferit 5 bilete spunand ca nu ii place fotbalul.
Le-am dat la stadion unor suporteri care nu au putut sa isi ia abonamente.
Este adevarat ca tribuna 2-a este varza acum si stadionul nu a fost plin nici macar cu personaje din astea care nu au nimik in comun cu UTA.
Din pacate eu nu prea intrevad sa se remedieze treaba asta.Cei din conducere au spus ca abonamentele vor fi valabile pe tot campionatul dar eu unul nu cred !
scuze de off topic
EL CHE tot incerc sa-ti trimit mesaj privat
da nu-l primesti nicicum
de ce oare?
scuze din nou off topic :?
din pacate chiar asa e. pana in momentul cand tribuna a doua a fost inchisa pt public acolo am avut abonament. am continuat sa fiu abonat doar ca pe randurile de sub tribuna cu stema. acum mi-am luat abonament sus, la stema...din dorinta de a reintalni vechii suporteri si colegi de suferinta din trecut. m-am inselat. ne putem numara pe degete. privesc in jurul meu si imi vine sa urlu. la meciul cu steaua sub mine...statea un "tzaran " cu o fetita si un politist...toti suporteri ai stelei, veniti din nu stiu ce sat...la meci..pentru steaua. nu aveau bilet...aveau abonament...la meciul cu farul nu au fost si sunt convins ca nu ii voi vedea prea des. tot farmecul tribunei a doua s-a dus dracului. :(
Nu va facetzi griji k nici la peluza nu este mare diferentza, doar unde este galeria se canta. Asha de tare m-am enervat sa vad ratatii aia dinb stanga si dreaptea galeriilor k mananca seminte ca dobitocii, nu stiu ce cauta panaramele alea pe stadion.. sa mearga la mamelor de tzarani si vada meciul la TV, '' noi am venit pt stoia''......... ratati, inclutzi ce sunteti.. lucratzi ca disperatii in fabrica la ASTRA si avetzi pretentzii sa venitzi la meci sa va tolereze multa lume.. taranismele alea cu mancatu semintelor si statul ca bou...mama ce nervi am... scuzati-mi limbajul:(...........
NU VA SUPORT BA............ LINGAIILOR..MERGETI LA BUCURESTI DE VRETI SA VEDETI PE STOIA, nu la Arad.........
EL CHE Wrote:Calin cred ca ai dreptate dar iti dau o solutie : hai in peluza!
Nu cred ca avem loc toti in peluza. Oricum vreau sa spun ca din 90 min cat are meciul vreo 45 ma cert cu pensionarii din jurul meu si pana la urma cred ca am sa ma iau la bataie cu ei.
Astia cu seminte nu dispar asa usor atata timp cat au de la cine sa le cumpere.
Comertul cu seminte agricole este foarte civilizat, primaria il accepta pe deplin deoarece aduce prin impozitare multi bani la bugetul local. :D
asa am patit si eu cu pensionarii la unu i-am dat 50.000 pretul biletului si l-am trimis acasa
da credeti-ma cea mai buna solutie e peluza
Mai exista o scapare:
sa faca astia infart la meci si sa ramana abonamentele mostenire nepotilor
calincrt Wrote:EL CHE Wrote:Calin cred ca ai dreptate dar iti dau o solutie : hai in peluza!
Nu cred ca avem loc toti in peluza. Oricum vreau sa spun ca din 90 min cat are meciul vreo 45 ma cert cu pensionarii din jurul meu si pana la urma cred ca am sa ma iau la bataie cu ei.
Daca am sta in peluza doar cei care canta am avea loc ;-)
Vreau sa vad cum renaste azi Tribuna II.HAi UTA
L_U_K Wrote:Astia cu seminte nu dispar asa usor atata timp cat au de la cine sa le cumpere.
Comertul cu seminte agricole este foarte civilizat, primaria il accepta pe deplin deoarece aduce prin impozitare multi bani la bugetul local. :D
Numai clubul ar mai putea face ceva si singura solutie ar fi sa interzica consumul semintelor pe stadion...pur si simplu. Clubul n-are nimic de cistigat din consumul semintelor, dimpotriva, trebuie sa curete dupa meci si in plus, nici nu-i atmosfera pe stadion. Sper ca
cei din conducere sa mai arunce o privire pe forum, ca sint destule idei bune pe aici !
Astazi parca o reinviat tribuna II sau asa mi s-a parut MIE ? FORZZA UTA
RazvY92 Wrote:Astazi parca o reinviat tribuna II sau asa mi s-a parut MIE ? FORZZA UTA
Ti sa parut tie :lol:
Cred ca este un pic prematur, ca crainicul stadionului sa ne ceara sa stim echipa pa dinafara!Adica nu exista un unshpe' da baza, inca se mai cauta jucatori, iar tu ceri ca tribunele sa stie echipa pe de rost, cand nici "fiara" nu stie pa cine va trimite in teren...Cat despre suporteri, cred ca azi la tribuna I, am fost destul de o.k.Nu ne cereti prea mult! :lol: Observ o oarecare diferentiere FATA de atmosfera CIOBANEASCA de pe stadioanele romanesti...Ar fi bine sa ne mentinem tot asa!E vb. de Batrana DOAMNA,ce naiba!
HAIDE UTA!!!
Astazi tribuna a II-a a aratat ca nu a murit ;).
mie personal nu mi-a placu tribuna II. s-au multumit doar cu a injura timisoara.....prea putzin.
daca punea toti pensionarii la gramada ( chiar si la tribuna a II-a ) cred ca era mult mai bine pentru ca exista cateva grupuletze care se comporta binisor pe acolo si daca ar sta mai adunati ar iesi ceva frumos
Tribuna 2-a nu mai conteaza din pacate si cand ma gandesc ca la meciul cu bistrita stadionul va fi gol imi vine iar sa ma iau iar de pretul biletelor!
se vede fain de sus de la tribuna a 2-a...