Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: A MURIT TRIBUNA A II-a???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
calincrt Wrote:
ALX Wrote:Eu cred ca idea de a implica crainicul stadionului in chesti din astea ne da cu citiva ani buni inapoi,la fel folosirea talangilor, trompete ,mariachi etc.Iar cei de la trib a-2-a nu ar trebui sa se plinga ca ei incearca sa ii faca pe cei din jur sa strige ci ei ar trebui sa lase scaunul altora si sa se alature peluzei.Peluza ar avea nevoie de oameni seriosi care inteleg bine fenomenul si fac distincti intre taranisme si lucruri de calitate nu de crainic sau alte lucruri.Deci fratilor care sunteti imprastiati pe scaune si stati comod atunci vom fi si multi si buni cind veti intelege acest lucru .Pina atunci vom continua sa ne plingem .
Forzza UTA,Traasca Aradul

Da aia de la Liverpool cum crezi ca reusesc sa cante toti in cor? daca nu ar fi melodia pe fundal nu s-ar mai intelege nimic. hai sa fim seriosi acum, ca de cand suntem si noi "ultrasi" tot ceea ce fac muritorii de rand sunt taranisme, copilarii si alte cele. pe toate stadioanele mari din lume crainicul stadionului face atmosfera in tribune, da tonul la diverse scandari, numa la noi chestia asta e asociata cu talangile sau trompetele (nu vad legatura).
Eu zic sa revenim cu picioarele pe pamant, ca daca nu scapam anul asta de retrogradare iar ne numaram pe degete la meciuri.

In alta ordine de idei, eu fac fluturasii aia si daca stiu ca nu canta numa 10 persoane. noi stam in p**a mea si ne uitam la altii in ograda, facem misto de ei si la noi pe stadion nu se stie canta decat un sms de la Arad, m... poli si iesi afara curva ordinara.

Din pacate cam tot ceea ce fac in materie de incurajari "muritorii de rand" care vin pe stadionul din Arad poate fi destul de usor de incadrat la categoria "taranisme" de la faptul ca nu isi incurajeaza echipa in marea parte a timpului dar in schimb cand e de dat o m..e indiferent de destinatar se striga din toate puterile pana la faptul ca isi permit sa atace si sa judece pe altii care fac ceva cu toate ca marea majoritate dintre ei pana acum doi ani simpatizau alte echipe si nu prea stiau unde se afla stadionul UTA.

Guest

Inseamna ca nu ai fost la Pitesti sa il auzi pe ala :))
Fratilor.....
trebuie facut niste fluturasi cu textul de la melodiile care se pot canta si lasate pe scaun meci de meci pt ca toti din tribuna a-2-a sa le poata invata , bine ar fii daca ar da tonul crainicul (cam in genul giulesti pt peluza)
Poti sa canti si daca stai pe scaun! Cum canta tot stadionul in anglia!
Eu de obicei stau la tribuna a doua sunt medic si merg cu prietenii .In deplasari genul poli stau in galerie.
Nu stiu daca ar fi o ideie buna cu crainicul stadionului,treaba cu strigatul si cantatul trebuie sa vina din inima si suflet,trebuie sa vrei,dar probabil de comoditate si lejeritate fratii nostrii de la tribuna 2 sau cam dezobisnuit de treaba asta,uneori stau si ma gandesc poate altii nu canta de rusine,ma rog,daca singura solutie va fi cu fluturase pe scaun si crainicul stadionului e ok si asta e o solutie,o acceptam,de cat nimica,dar e naspa cand trebuie sa te rog de unu si altul sa isi deschida gura pt cateva minute,vin acasa atata urlu si cant pana se cutremura turnurile fe la c.e.t. si pica jos UTA NEVER ALONE
De ce cinta asa frumos suporterii din Anglia ? E o chestie sociala...se intilnesc inainte de meci la o bere si cinta toti in local 2-3 cintece pe care le stie toate lumea ! Simplu!...Se intilnesc si dupa meci si cinta aceleasi cintece...si poate se intilnesc si in timpul saptaminii si cinta tot aceleasi cintece...!

batistUTA

Nu va mai legati de tribuna 2-a ca isi face datoria zic eu .
Cat despre m..e eu cred ca nu se da numa la movi.
Si asta e un lukru normal zic eu !

Guest

batistUTA Wrote:Nu va mai legati de tribuna 2-a ca isi face datoria zic eu .
Cat despre m... eu cred ca nu se da numa la movi.
Si asta e un lukru normal zic eu !

cum dracu sa fie un lucru normal sa injuri echipa nu adversa, rivala, in loc sa iti incurajezi propria echipa ?? mie nu mi se pare un lucru normal (poate gresesc, dar nu cred) Numai bine !!!
redNeck Wrote:De ce cinta asa frumos suporterii din Anglia ? E o chestie sociala...se intilnesc inainte de meci la o bere si cinta toti in local 2-3 cintece pe care le stie toate lumea ! Simplu!...Se intilnesc si dupa meci si cinta aceleasi cintece...si poate se intilnesc si in timpul saptaminii si cinta tot aceleasi cintece...!

Nu doar berea e de vina. E vorba de cultura fotbalistica. Ei jucau fotbal cand noi ne luptam cu turcii in Razboiul de Independenta. E un mod de viata pt ei...
vad ca majoritatea dintre voi nu au inteles rolul crainicului in toata treaba asta. nu trebuie sa se roage de suporteri sa cante, trebuie sa dea tonul pentru ca altfel se va canta foarte haotic. eu fac pariu ca daca impart fluturasi la a 2-a vor canta de la primul pana la ultimul, singura problema e sa se cante bine si nu sa iasa un haos cum se intampla in general.

@Gru...
daca citesti mai atent vei observa ca si eu condamnam scandarile de genul m..e x,y,z...si tocmai asta e scopul acestor fluturasi. trebuie invatati sa cante, nu doar sa urle ampulea cand se trezeste unul sau altul ca are chef sa dea si el o muYe scurta.
sincer sa fiu ma asteptam sa am mai multa sustinere din partea celor din SUR, dar se pare ca ei sunt cei care nu fac decat sa i-a totul la misto...

@ALX
si "de la Dunare la Sena" poate fi considerata sacra....sau poate ca e o mare porcarie care poate fi comparata cu trompetele si talangile.

@toata lumea
la ora actuala astia suntem...nu putem canta ceva frumos fara fluturasi si fara crainic. daca acest lucru poate fi considerat taranism, inseamna ca asta santem...niste tarani...dar putem sa trecem peste acest statut doar daca facem ceva. nu se poate peste noapte sa inveti cateva mii de suporteri sa cante in cor o melodie. e nevoie de timp, de cateva etape in care sa ne plecam capetele si sa recunoastem ca suntem "tarani", asta doar daca vrem sa scapam de aceasta titulatura.
Sau, varianta cea mai simpla:
nu facem nimic ca e mult mai simplu, ne consolam cu gandul ca aia care fac ceva sunt niste fraieri, iar noi suntem cei mai destepti pentru ca nu facem nimic si cu siguranta nu vom gresi niciodata...
calincrt
ai pus punctul le i
nu stiu de ce nu se implica cei de la SUR sau RF sau poate cei din conducerea clubului , area utei este una mica cocheta ar fii bine ca tot stadionul sa cante!
VA intreb ce ne facem cand vin cei de la poli ? cei 400 de oameni de la peluza nu sunt de-ajuns trebuie implicata si tribuna a doua sa nu uitam ca meciul va fii televizat si este necesar si o coregrafie la tribuna a 2-a .
skan`dal Wrote:calincrt
ai pus punctul le i
nu stiu de ce nu se implica cei de la SUR sau RF sau poate cei din conducerea clubului , area utei este una mica cocheta ar fii bine ca tot stadionul sa cante!
VA intreb ce ne facem cand vin cei de la poli ? cei 400 de oameni de la peluza nu sunt de-ajuns trebuie implicata si tribuna a doua sa nu uitam ca meciul va fii televizat si este necesar si o coregrafie la tribuna a 2-a .

ar fii o chestie cu tribuna a 2-a dar mai e mult pana la meciul din retur....nu e o idee rea 8)
ANTI VIOLA Wrote:
skan`dal Wrote:calincrt
ai pus punctul le i

ar fii o chestie cu tribuna a 2-a dar mai e mult pana la meciul din retur....nu e o idee rea 8)

Nu e nevoie de o implicare prea mare, nici macar a celor din SUR. ceea ce ma deranjaza pe mine sunt parerile contra care nu sunt fondate. cred ca e mai corect sa-si exprime fiecare parerea fara aerul asta de superioritate pe care l-am simtit la multi dintre voi.

@ANTI VIOLA...
nu mai e mult, mai e foarte putin chiar. nu e un lucru care se poate face peste noapte si pana la urma ne trezim la meciul cu poli ca e prea tarziu si ramanem la stadiul de anul acesta. toate meciurile de acasa pana la cel cu poli vor fi o repetitie pentru marele derby (al tarii nu al vestului).
@calincrt:

respectul meu pentru ceea ce vrei sa faci...ai perfecta dreptate...!
Nu am eu nimika cu tribuna a-2-a chiar ar fi frumos ca atunci cind ies jucatori sa se cinte De la Dunare la Sena la statia de amplificare si sa o cinte tot stadionul cu fulare sus,dar asta nu e un fenomen ULTRAS ,ca dupa ce o cinta toata lumea melodia isi ia locul pe scaun si incep sa sparga semintele,si eu va intreb cine ramine sa incurajeze echipa..., prosti de ultras din peluza,iar eu de aia punctez aici ca sunt multi la meci care au habar sau gindesc ca peluza dar nu se obosesc sa vina sa ia parte din ea.Ganditiva cum ar arata peluza numai cu vreo 2000 de ultras adevarati(pt ca in acest oras suntem cel putin atitia) fara mosi si babe cu o sincronizare buna nu am mai avea nevoie nici de tribuna a-2-a nici de pensionari de la a-1-ia.Asta vreau eu sa va transmit,HAI SA FACEM ODATA O PELUZA KALUMEA.
FORZZA UTA,Sempre SUR

Guest

Totusi fata de alte tribune din romania , stam destul de bine zic eu.

Ar f frumos sa scandam UTA Arad VICTORIE tot stadionul sa ii obijnuim asa la fiecare meci.
ar fi frumos sa cante tot stadionul ... dar cand incepe vreo unul de la a 2 sa injure ca cine shtie ce nu io picat bine ... incep shi restu ... shi dupa nu se mai aude hai UTA ci numai injuraturi ... pe cand se potoleshte ala incepe altul ...

shi nu imi place nici mentalitatea unora... ca la meciul cu Craiova... cand pana la gol in ijurau de cu zor pe Hidishan ... iar dupa ce a dat golul nu mai era cel de acu 3 minute ... au inceput sa cante civilizat shi au incetat injuraturile....
calincrt Wrote:Din nefericire sunt unul dintre cei care a luat cea mai mare tzeapa cu abonamentele din acest sezon...
Stau la tribuna II de multi ani si pana la inceputul acestui sezon nu am crezut vreodata ca voi ajunge sa o detest.
Mie sila de legumele care stau in jurul meu ca la teatru si nu stiu decat sa mai aplaude din an in paste si sa dea tot felul de dume rsuflate la adresa jucatorilor de la UTA.

Din pacate acest fenomen se intalneste pe mai toate stadioanele din tara. Asta pentru ca vin tot felul de indivizi care vor sa iasa in evidenta fata de prietenii lor prin tribune. Sincer mai bine n-ar veni aceste legume. Mai bine mai putini suporteri in tribune, dar suporteri in adevaratul sens al cuvantului si nu orice ametit care nu stie decat sa scuipe din gura seminte si injuraturi. Spectacolul din peluza e unic, dar cel din tribuna a doua are farmecul sau si trebuie pastrat.
poate ca oamenii au nevoie de mai multe rezultate bune pt ca sa le revina entuziasmul ...
eu zic ca se poate
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's