Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Emisiunea Microb
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Am deschis acest topic pt a va da cu parerea despre aceasta emisiune lamentabila pe care o face Nelu Hazna
ba ! si eu vreau corp de iluminat....
Ovi SUR Wrote:ba ! si eu vreau corp de iluminat....
Si eu incerc sa castig un corp de iluminat si de cateva emisiuni incoace tot sun dar vad ca nu am sanse in fata lui Olaru care suna si de 2 ori in emisiune si ia toate lampile :cry: :cry: Asta e poate imi va venii si mie randul odata,promit ca voi venii cu lampa la meci daca o sa o castig :lol: :lol:
mrmyagi Wrote:
Ovi SUR Wrote:ba ! si eu vreau corp de iluminat....
Si eu incerc sa castig un corp de iluminat si de cateva emisiuni incoace tot sun dar vad ca nu am sanse in fata lui Olaru care suna si de 2 ori in emisiune si ia toate lampile :cry: :cry: Asta e poate imi va venii si mie randul odata,promit ca voi venii cu lampa la meci daca o sa o castig :lol: :lol:

Vezi numai sa iti aduci si o priza cu tine,... si ceva curent la punga, cu galeata nu te lasa jandarmii. :D
mrmyagi, ti-as sugera, daca vei castiga lampa aia, sa o faci cadou "minunatei" conduceri k poate asa li se mai lumineaza mintile alea :D
LUNA_suportera Wrote:mrmyagi, ti-as sugera, daca vei castiga lampa aia, sa o faci cadou "minunatei" conduceri k poate asa li se mai lumineaza mintile alea :D

sau sa o vopsesti in roshu si sa i-o dai lui iancu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am sa tin cont de sfaturile voastre, oricum astazi voi fi in emisiune sa-i iau lampa lu Hanza 8)
pentru cei care sinteti acum pe forum, lacatus in direct la hamza. bonus: una, doua, poate chiar trei lampi. aviz amatorilor! :D
Alo, alo, suntetzi pe fir, vorbitzi.................alo, alo, ...........................................................................................................se pare ca nu e nimeni pe fir :lol: :lol: :lol:

dictzionar : shod = ciudat sau in engleza fricky :roll: :roll: :roll:

mrmyagi daca ai castigat ceva anuntzane, nu ne mai uitam pana la sfarshit ca partea a3-a e cu volei :cry:
REDnex Wrote:Alo, alo, suntetzi pe fir, vorbitzi.................alo, alo, ...........................................................................................................se pare ca nu e nimeni pe fir :lol: :lol: :lol:

dictzionar : shod = ciudat sau in engleza fricky :roll: :roll: :roll:

mrmyagi daca ai castigat ceva anuntzane, nu ne mai uitam pana la sfarshit ca partea a3-a e cu volei :cry:
Nu am nici o sansa in fata lui Olaru :x :x si pilele lu Hazna care suna emisiune de emisiune si nu au nici o treaba cu subiectul.Oricum nu ma las pana nu castig lampa fermecata,chair daca voi trece la amenintari
pai ar trebui sa intri navala peste ei in emisiune sa le areti o lovitura maimutei combinata cu muscatura sarpelui si dup-aia sa te legi la ochi cu bandana ta fermecata si cand arunca aia cu lampile dupa tine sa le prinzi pe toate :))

poate ar fi o idee buna..

Guest

ba roakere, tu ai facut ceva karate la viata ta, ca prea stii toate schemele...
Baieti haideti sa dam o spargere la Olaru acasa...am auzit ca are o pivnita plina cu lampi,am umple toata galeria SUR cu aprox 3 lampi de om.....are mai multe lampi ca Hamza in studio,care vine sa mem peste el acasa ? :lol:
bai tot am auzit de hamza de ce nu puneti ceva secvente pe youtube
ma fratilor am banuiala ca e aceiasi lampa tot timpul, Olaru o cistiga si dimineata o da inapoi lui Hamza de aia nu mai intra nimeni la lampa, astia is pe aceiasi mina, mari smecheri is astia au grija de lampa aia ca pe vremea lui ceausescu cind stateam cu ochii pe butelie la schimb de plin ca sa nu o fure cineva :D :lol: :D
UlTrA Wrote:ma fratilor am banuiala ca e aceiasi lampa tot timpul, Olaru o cistiga si dimineata o da inapoi lui Hamza de aia nu mai intra nimeni la lampa, astia is pe aceiasi mina, mari smecheri is astia au grija de lampa aia ca pe vremea lui ceausescu cind stateam cu ochii pe butelie la schimb de plin ca sa nu o fure cineva :D :lol: :D

Si eu am banuiala asta ca e aceeasi lampa la fiecare emisiune,mai ales ca Olaru e prezent in fiecare emisiune iar '' Hazna'' ascunde biletelele pe sub masa si il scoate tot pe Olaru castigator.Incep sa cred ca din cauza aia nu castig niciodata :cry:
Parca i-o zis careva odata la tel.. ca face smecherii cu extrasul biletelor.. tot so` pierdut hamza :) caci: aici nu facem blaturi :)
(sa se scoata si el, saracu) :D
Cea mai tare a fost intr-o emisiune din 2004 cand Hazna il avea invitat pe Botis Senior.

Pe fir intra Calin Capitan cu o intrebare pt. Botis:

-Dl. Botis, e adavarat ca la "Butuci" vreti sa construiti un Roller Market (un supermarket unde poti face cumparaturile si pe role).

Binenteles ca Botis nu stia ce inseamna Roller Market , Hazna nici atat :D

Botis raspunde:

-Am avut un proiect, dar nu l-am considerat rentabil :lol: :lol: :lol: :lol: :x
ahahhahaaha =))
Oare nu am putea posta aici pe cine sa invite Hamza in emisiune si intrebarile care sa le punem invitatilor?
Ar fi mai usor si pentru el .
Veiozele ar putea fi castigate on line de catre suporteri ! :D
Pages: 1 2
Reference URL's