Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
argesul e pe niciunde. asta s-a vazut ieri in meciul cu "U" Craiova. 2-0 cred ca va fi.
La felul cum am jucat, la arges nu cred ca scoatem vreun punct...
Tobo, lasa ca nici un meci nu seamana cu altul
Nu trebuie sa jucam ca astazi! Ar trebui sa impunem jocu nostru nu sa stam dupa ei sa greseasca.
Pe toate posturile "analistii" spun ca Argesul are un joc la off side falimentar. Sper sa profitam si noi, adica sa nu se prinda Gianini... :D
Daca nu mai gresim atat, mai ales in faza defensiva, putem veni cu toate punctele de la Pitesti. Depinde de modul in care Lacatus va reusi sa-i monteze pe jucatori pt meci. Eu am mare incredere in aceasta echipa
Mai avem mult de muncit se simte si la conditia fizica suntem falimentari, (aici e buba si nu numai); eu m-as bucura si la un egal la Pitesti desi imi doresc f mult, imi vine greu sa cred ca vom castiga nu prea am avut azi nici suturi pe poarta iar in aparare dezastru.
RED SHARK Wrote:Mai avem mult de muncit se simte si la conditia fizica suntem falimentari, (aici e buba si nu numai); eu m-as bucura si la un egal la Pitesti desi imi doresc f mult, imi vine greu sa cred ca vom castiga nu prea am avut azi nici suturi pe poarta iar in aparare dezastru.
Am avut ocazii numa le-am ratat :|
Da am avut ocazii si chiar ocazii f clare de gol da parca au fost unele cam intamplatoare sper la pitesti sa se lege mai bine jocul si sa si inscriem, de mai multe ori decat ei! :twisted:
RED SHARK Wrote:Da am avut ocazii si chiar ocazii f clare de gol da parca au fost unele cam intamplatoare sper la pitesti sa se lege mai bine jocul si sa si inscriem, de mai multe ori decat ei! :twisted:
Cu steaua dak aveam 1 pic de sansa dak la ocazia lu mara insria si era 2-1 mai mult ca sigur nu pierdea UTA dar astai fotbal trebuie sa ai si ghinion si noroc :)
Nu toata lumea joaca ca steaua
Imi pare rau ca nu voi fi cu galeria si la Pitesti, plec si eu 2 saptamani din Arad dar urez succes echipei UTA in deplasarea grea pe care o va avea. Eu am mare incredere in echipa si sunt 99% sigur ca ne vom intoarce cu cel putin un punct de la Pitesti. Bafta tuturor
din ce am vazut in primele 2 meciuri Craiova a fost varza....si daca ei au batut pe Arges cu 2-0, tre sa ii ardem si noi fara mila, sper sa nu fie jucatorii demoralizati dupa meciul de ieri...nu ar trebui, ca galeria ia aplaudat la sfarsit si din cate am vazut in presa nu sa prea aruncat cu gunoi in ei...si nici nu era cazul :smile:
SharpShooter Wrote:din ce am vazut in primele 2 meciuri Craiova a fost varza....si daca ei au batut pe Arges cu 2-0, tre sa ii ardem si noi fara mila, sper sa nu fie jucatorii demoralizati dupa meciul de ieri...nu ar trebui, ca galeria ia aplaudat la sfarsit si din cate am vazut in presa nu sa prea aruncat cu gunoi in ei...si nici nu era cazul :smile:
Craiova o batut pe Arges 3-1 :P
sorry my bad....
is cam rupt de rezultatele din etapa asta...toata atentia mea a fost pe UTA :D
Arges ii cam in scadere :| dupa ce o castigat in prima etapa o pierdut urmatoarele 2 cu POLI 2-0 Si CRAIOVa 3-1 noi batem 4-2 :D
Meciul este de 1X2, trebui sa fim realisti si sa nu zicem hop pana nu am sarit santul.
De acord chiar am asa o retinere in a ma avanta cu vreun pronostic sa speram ca ne revenim! :)
Haide UTA!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15