Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ce parere aveti despre Bogdan Mara?EU il cunosc foarte bine,de pe vremea de cand juca la Inter Sibiu.E un talent enorm,cum nu a mai avut Sibiul.Poate doar Radu Niculescu,dar sunt diferiti ca stil de joc.S-a remarcat printr-un talent enorm si mai ales prin multa munca.Era jucatorul care alerga cel mai mult pe teren,foarte serios.Asta l-a adus la finalista cupei UEFA,Alaves si l-a facut sa joace in cel mai tare campionat din lume,Primera Divison.Aici i-a fost foarte greu.Singur in echipa,nu era vorba de limba,a invatat foarte repede,e un tip foarte inteligent,a facut facultatea de jurnalistica,a prins ceva de pe acolo,chiar daca nu ca un student normal,totus e normal ca a fost privilegiat la facultate.Faorte tanar intr-un campionat asa puternic,e greu.Cel mai greu i-a fost ca trebuia sa lupte pt postul de titular cu capitanul si vedeta echipei, Jordy Cruyf,sau cam asa ceva.Ce era aproape imposibil.Totusi a jucat ceva in primera Division,ceea ce e o mandrie!Acolo a inceput sa se strice...dar daca ramanea altul era drumul lui.Chiar daca echipa a retrogradat in al 2-lea an parca, el trebuia sa ramana.Altul era Mara acuma,juca si acum in Primera Division.El a fost prost influentat si a ales calea banilor.A lasat fotbalul pe locul 2 si s-a dus in China.De aici Mara nu a mai jucat la valoarea lui,China l-a ingropat,si-n bani dar si pe plan fotbalistic.Impresarul care l-a dus in China a fost cel care i-a stricat cariera de fotbalist.Intr-adevar l-a ajutat foarte mult pe plan financiar.Intr-unf el il inteleg.Dar in China viata a fost altfel,banii curgeau garla,800.000 de dolari pe an,plus prime,acolo erau o gramada de blaturi.Fotbal nu prea era.Asa ca Mara s-a apucat de afaceri.Acuma financiar o duce foarte bine.Are multe afaceri imobiliare,are Bonasiul din bucuresti,Mamaia si Poiana Brasov.Nu in totalitate dar in majoritate.Plus ca il ajuta si pe impresarul lui alaturi de bunul sau prieten Adi Ilie cu transferurile.E un fel de Giovanni Becali.:)) Glumeam.O dara cu discotecile au aparut femei,whisky,nopti pierdute,lucruri care ingroapa un fotbalist.Rau i-a adus si despartirea de prietena lui de pe vremea cand juca la Dinamo pana cand a ajus la ALaves,de acolo nu stiu ce au mai facut,cum s-au despartit.DAr il tinea bine...alaturi de ea a jucat fotbal adevarat.BAtrana lui PEpe cu care e acuma e anti-performanta,e si urata, nu stiu cum umbla cu ea.Dupa ce s-a vazut cu destui bani si-a dorit sa rejoace fotbal adevarat,nu mimat ca-n China.La Polideportivo Ejido,in segudna a jucat bine,nu stiu de ce nu a ramas bine,Daca mai ramanea un an acuma juca in Primera.Rapid a fost echipa care l-a ingropat.Chiar daca e echipa mea favorita i-a facut mult rau.Dinu Vama l-a terminat.A jcuat slab,nu a lasat distractia,dar putea sa-si revina.Orice jucator bea,toti se distreaza,doar ca cei cu nume sunt mai in vizorul presei.Si MAra a fost pedepsit in cel mai rau mod.S-a vrut raul lui Bogdan.Asta l-a costat mult.Bine ca si-a regasit echipa in Ucraina,echipa slabuta,dar mai erau 2 romani,Chirita si Parvu.Acolo a avut sansa sa capete meciuri in picioare si a si marcat 2 goluri in ultimele 2 sau 3 etape.A fost mereu titular.Acuma la revenire a ales UTA.Sau UTA l-a ales pe el,cum vreti.Asta e ultimul tren,ceasul al 12-lea,cum vreti,daca acuma nu-si revine,se poate lasa de fotbal.DOar ca are nevoie de incredere din partea lui LAca,a conducerii,a publicului....Daca joaca 5-6 meciuri titualr eu zic ca-si revine.SI daca-si revine UTA si-a tras atacant de nationala.
FORZA BOGDAN MARA!Eu am incredere in el!
Eu nu vad nici o problema in faptul ca isi traieste si viata. Atat timp cat nu-i afecteaza randamentul, din partea mea e liber sa faca orice, in fond o face pe pielea lui. Vazandu-l pe viu, cred ca face parte dintr-o specie pe cale de disparitie - fotbalistii de rasa. Stie sa joace si pentru public si se vede ca ii place fotbal, nu ca la majoritatea jucatorilor de fotbal, care asa mutre au, de parca ii pedepsesti cand ii trimiti in teren. E fotbalist, intr-un cuvant, si sper sa-i iasa jocul
Nu vad rostul acestui sondaj,sincer.
Mara e fotbalist bun. Nu vad de la ce sa isi revina. Isi revin doar jucatorii, la o forma mai buna sau nu, pe cind fotbalistii au o chestie nativa: talent, stiinta a jocului, anticipatie, plasament
Mara trebuie sa fie in rind cu ceilalti la pregatirea fizica si cred ca apoi si finalizarile sale vor avea ca finalitate golul.
O buna pregatire fizica pregateste fotbalistul sa se concentreze si sa faca fatza psihic la joc, in momentele dificile.
Aici daca se rezolva problema rapid, UTA ar avea mult de cistigat
adymax Wrote:Nu vad rostul acestui sondaj,sincer.
De ce?Mara este vedeta echipei,jucatorul cu cel mai mare nume de la UTA,iar presa de specialitate l-a "catalogat" drept terminat din punct de vedere fotbalistic,iar ultima sa experienta in tara a fost dezastruoasa.Deci sunt motive pt acest sondaj!
ba da mult il lingi in cur pe mara asta , nu esti cumva nevastasa? :D
razvanpsv Wrote:ba da mult il lingi in cur pe mara asta , nu esti cumva nevastasa? :D
Ce ai cu el, e fan Mara cum altii sunt fani Ronaldinho, Elvis, Sofia Vicoveanca sau Guru Bivolaru. E parerea lui si sper spre binele echipei si al nostru ca Mara sa nu-l dezamageasca
razvanpsv Wrote:ba da mult il lingi in cur pe mara asta , nu esti cumva nevastasa? :D
Ce funny esti.PAi e echipa ta favorita si tu nu stii ca Mara nu e insurat! :lol: PAi eu il incurajez acuma,de unu singur,cand o sa inceapa sa joace bine o sa-l laudati toti si eu nu o sa mai am loc! :D
si eu te sustin.E cel mai tare MARA!! MARA NUM+BER 1!!!!!!!!
E un jucator cu priza la fete. Cred ca va face cariera la Arad.
Hai sa fim seriosi..Mara ar fi bine sa aiba priza nu la fete ci la goluri...Asta e mai important! Nu avem nevoie de jucatori care isi intorc capul dupa fuste si merg toata ziua in cluburi, discoteci...Sper ca Mara sa dea dovada de seriozitate si nu numai el...Apostu mai are el niste antecedente dar sa zicem k trecem peste ele...Nu le interzice nimeni sa aiba si ei parte de putina distractie dar nu din aia care intrece masura ;-)
sa ai grija cum vi imbracata la meciuri..si sa stai ascunsa dupa multime sa nu te vada mara...ca dup-aia nu mai joaka fotbal...:))
Si eu is fan Mara :D si s-o vazut inca din primul meci ca ii fotbalist adevarat
LUNA_suportera Wrote:Hai sa fim seriosi..Mara ar fi bine sa aiba priza nu la fete ci la goluri...Asta e mai important! Nu avem nevoie de jucatori care isi intorc capul dupa fuste si merg toata ziua in cluburi, discoteci...Sper ca Mara sa dea dovada de seriozitate si nu numai el...Apostu mai are el niste antecedente dar sa zicem k trecem peste ele...Nu le interzice nimeni sa aiba si ei parte de putina distractie dar nu din aia care intrece masura ;-)
Cine a jucat fotbal sau are prieteni fotbalisti,stie ca tuturor fotbalistilor le place distractia.Ei stau mai mult prin cantonamente,si cand scap.....ca vaca in lanu cu porumb!Toti mai beau,unii intr-adevar intrec masura,dar 95%din fotbalisti beau si merg in discoteci.Si intr-un fel e normal pt ca toti facem la fel!DOar ca noi mergem cand vrem,iar ei cand pot!Si faza ca fotbalistii,cu femeile...sa stiti ca nu e chiar asa cum e la televizor,is cam prostuti cand vine vorba de femei.Eu am jucat fotbal cand eram mic,n-aveam valoare si m-am lasat la timpul potrivit,dar am multi prieteni fotbalisti si stiu cum e!
Asa ca nu putem zice ca Mara,sau x,y e alcolist,ii plac discotecile..pt ca toti fac la fel,numai ca cei cu nume sunt mai vizati.Singurul care a fost un exemplu in privinta asta e Adi Ilie,el a fost mereu linistit si in afara gazonului,spre deosebire de Sabin,care a cam intrecut masura!PE Mara il stiu bine din Sibiu,nu vb prostii,si bea si iese in oras acceptabil,nu intrece masura,e la fel ca ceilalti fotbalisti!Doar ca cei talentati mereu au avut probleme din punctul asta de vedere,unii au si exagerat dar presa a fost mereu cu ochii pe ei si i-a taxat mereu.De la Maradona la Mutu nostru toti au avut probleme.Ei mai grave,Ronaldinho,Ronaldo mai normale,dar pana la urma si ei is oameni!
MARA nr.1 sa o tina tot asa ca in meciul cu Vasluiu
Mara este deocamdata Golegeterul Romaniei :D
MARa nu-i normal !!! ce si-o batut joc de aia :)) GG UTA GG MARA :)
Acuma o aratat Mara ce jucator bun ii cum o driblat portarul de 2ori alti jucatori incercau LOB :D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13