Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bogdan MARA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Nu stiu daca am dreptate, insa incep sa cred ca Mara a creat toata aceasta "telenovela", e adevarat, si cu ajutorul presei, pentru a scoate mai multi bani de la UTA. Am impresia ca nu vrea neaparat sa plece de aici, insa vrea un salar mai mare(isi permite dupa evolutiile sale), si pune presiune asupra conducerii amenintand mereu cu plecarea(la fel a facut si Badoi cu Rapidul amenintand cu plecarea la Steaua pt un salar mai mare => i-au marit salariul).
@tobo Asa s-a folosti si Onofras de UTA sa ia un salariu mai mare la Urziceni ( ca o vazut ca si UTA si Urziceni il vrea le-a propus la Urziceni salariu mai mare si uite ca a reusit):|
PSV Wrote:daca ar avea atitia bani ala de la urziceni,isi facea echipa tare inca din vara,asa ca sa fim seriosi,250 de mii are cel mai bun jucator din romania,in speta dica,deci nu cred aberatia de 300 de mii+vile si paminturi

Dica cel mai bun jucator din Romania? :eek: Mi-i greu sa cred...
ma refeream la campionatul romaniei
SalarulluiGaneaecelmaimarelaRapid ! 350.000 plus bonusuri prime etc se ajunge la 520.000! Pai ii da la Mara ca taranii pamant,carnatz,2 gaini,porc =)) si un hectar de rosii =)))0
Alfeus Wrote:Sa imi foot una ce tentant. cat banet se afla la mijloc. oare chiar sa fie adevarat? In aceste conditii este extrem de greu sa il mai tii pe acest om la Arad. Businessul este business si trebuie tratat ca atare,in orice caz grea decizie are acest Mara.

Decizia a fost luata....Citeam zilele trecute ca Luis Figo merge la arabi....pe un salar de cateva milioane bineinteles....deci daca jucatori de renume mondial merg in campionate si-n tari uitate de lume pt bani,de ce n-ar merge Bogdan la Urziceni?Mai ales ca banii aia nu-i mai ia in Romania!Are 4 avantaje:1-prietenie f buna cu Dan Petrescu
2-bani faorte multi
3-f aproape de Bucuresti,de afaceri
4-Bogdan este un om de afaceri(destul de puternic),si e posibil sa aiba afaceri si cu patonul Unirii...sau sa aiba pe viitor!

Stati linistiti ca daca Mara nu pleca de la UTA pana-n vara daca nu era o oferta EXTRAORDINARA!Baiatu asta nu e prost....si in afaceri trebuie sa gandesti cu mintea....iar fotbalul este o afacere!
Sa speram ca totusi Bara este mai convingator.Eu de mult spuneam ca fotbalul nu mai este un sport ci un Business intoata regula. Ma rog la nivel speculativ maine UTA poate declara ca Mara va avea 500.000 de Euro salar,Vila la Ghioroc,cabana langa mine pe Valea Cladovei,si Iaz de pescuit la Chier.Chiar interesant cum se va termina aceasta Odisee,avand in vedere ca Ulise deja nu mai stie exact unde doreste sa activeze,cel putin asa spune presa.Vedem dupa sarbatori ce va fi. Sunt sigur ca si UTA va plusa,dar totusi sa nu fie o strategie,stie Marinel Lupas cum sa contracareze asemenea actiuni,sunt ferm convins de asta.
Sa se duca si inca repede, ma f.. in el Mara si in aerele lui de vedeta, ca pe banii astia aducem 3 jucatori de valoare care pot fi mult mai utili echipei.
Fotbalul romanesc nu este altceva decat o specula ridicata de presari si impresari la cifre astronomice.
Repet, 200.000 de la UTA mi si asa mult prea mult pt valoarea lui Mara care nu mai este la prima tinerete, sa-i dai mai mult de atat mi se pare o prostie exagerata, dar ma rog fiecare isi contureaza strategia dupa posibilitatile intelectuale si materiale.
In sfarsit, Kidule, dupa luni si luni de postat pe acest forum, am ajuns sa avem rationamente similare. Te felicit ca nu cazi pe spate, ca altii, in fata vedetismului de tip balcanic, si ca nu musti momelile ieftine ale Chirurgului-felcer, care incearca inducerea in eroare a aradenilor dandu-ne exemple gen Figo. Pai, Figo a jucat la "n"-spe cluburi de prim rang pana acum si isi poate permite un mic capriciu la final de cariera. Mara unde a evoluat pana la cei 30 de ani ai sai? Hai sa recapitulam: in Romania (campionat obscur), in liga a II-a spaniola (cam ca si Liga I din Romania), in China (campionat obscur), in Ucraina (campionat obscur). De ce nu a jucat la cluburi englezesti, italienesti, nemtesti, frantuzesti, spaniole (din Primera Division, si titular, nu rezerva rezervelor)? Pentru ca a tratat fotbalul ca pe o afacere de pe urma careia te alegi cu bani cacalau, viata de lux, p...e stramte de pipite mai mult sau mai putin tinere. Din pacate, cam asta cred eu ca e adevarul. Si tot din pacate, cred ca lui Mara i se potriveste Unirea Urziceni ca o manusa (asta pentru ca tot e iarna si e frig...).
Vortex Wrote:In sfarsit, Kidule, dupa luni si luni de postat pe acest forum, am ajuns sa avem rationamente similare. Te felicit ca nu cazi pe spate, ca altii, in fata vedetismului de tip balcanic, si ca nu musti momelile ieftine ale Chirurgului-felcer, care incearca inducerea in eroare a aradenilor dandu-ne exemple gen Figo. Pai, Figo a jucat la "n"-spe cluburi de prim rang pana acum si isi poate permite un mic capriciu la final de cariera. Mara unde a evoluat pana la cei 30 de ani ai sai? Hai sa recapitulam: in Romania (campionat obscur), in liga a II-a spaniola (cam ca si Liga I din Romania), in China (campionat obscur), in Ucraina (campionat obscur). De ce nu a jucat la cluburi englezesti, italienesti, nemtesti, frantuzesti, spaniole (din Primera Division, si titular, nu rezerva rezervelor)? Pentru ca a tratat fotbalul ca pe o afacere de pe urma careia te alegi cu bani cacalau, viata de lux, p...e stramte de pipite mai mult sau mai putin tinere. Din pacate, cam asta cred eu ca e adevarul. Si tot din pacate, cred ca lui Mara i se potriveste Unirea Urziceni ca o manusa (asta pentru ca tot e iarna si e frig...).

Pastrand proportile Vortex....nici UTA nu se compara cu Inter Milano cum nici Mara cu Figo...aia e clar! Dar normal...tu intelegi doar ce vrei...din nou!

Iar despre cariera lui Mara...hmm...a jucat la finalista cupei uefa,Deportivo Alaves,in PRIMERA DIVISON,cel mai puternic campionat din lume.Iar Alaves l-a cumparat chiar in anul urmator jucarii acelei finale!A jucat 2 ani in Primera Division,intr-adevar nu ca titular,dar a jucat impotriva marilor echipe ale Spaniei! Iar Tianjin Teda era campiona Chinei cand l-a transferat pe Mara de la Alaves! Intr-adevar a ales banii...aia e treaba lui,e viata lui in joc....si eu in locul lui as fi facut la fel...pana la urma banu conteaza in ziua de azi!Pt ca lumea traieste ca sa faca bani!Asta e viata din pacate...

Se poate considera un jucator implinit atata timp cat a jucat in Primera Divison,la nationala Romaniei si are contu plin,mult mai plin decat alti fotbalisti(chiar din cei din generatia de aur)! Poate daca era mai bun nu venea la UTA ,ci juca inca in Spania...iar UTA se lipsea de un jucator de valoare(cel mai valoros din ultimii ani de la UTA).
Si cum nu te mandresti cand vezi jucatorul de la echipa ta preferata mereu la stiri alaturi de fotbalistii momentului in Romania?

P.S: Mie,sincer imi pare rau ca pleaca de la UTA pt ca apropierea de Bucuresti o sa-i aduca numai necazuri!

An nou fericit!

batistUTA

Mara a fost o certitudine la UTA si pana nu gasesti un inlocuitor trebuie sa incerci sa il pastrezi.
Care i-ar putea lua locul?Niciunul.
Nu incepeti sa il improscati cu noroi ca fara el eram mult mai jos.
Da atata il pupati in cur pe Mara ( scuze de expresie ) deparca el ar fi singurul jucator de fotbal din lume lasati-l sa plece prefer cat mai repede sa putem aduce jucatori dar nu azi Mara maine Mara ....
RazvY92 Wrote:Da atata il pupati in cur pe Mara ( scuze de expresie ) deparca el ar fi singurul jucator de fotbal din lume lasati-l sa plece prefer cat mai repede sa putem aduce jucatori dar nu azi Mara maine Mara ....

Nu e singurul jucator,dimpotriva,mai sunt foarte multi...doar ca el a fost cel mai bun om al UTA-ei in tus,a tras de multe ori echipa dupa el,iar acuma a plecat si UTA are nevoie mare de cel putin 2 atacanti!

Alaturi de el Chirita si Hidisan au fost oamenii UTA-ei in tur!
eu sunt de parere ca chestia cu mara e cu doua taisuri.1: ar fi o pierdere plecarea lui Mara cel mai bun din lotul UTA-ei.
2: Si-ar putea da drumul alti fotbalisti precum Danalache sau Apostu.Vezi cazul Mazilu cand era Bucur la Sportul si golgheterul campionatului nu prea se vedea Mazilu pentru ca era umbrit de Bucur,datr cum acesta a plecat si-a dat drumul Mazilu! asta se poate intampla si cu Apostu si Danalache sa scape de sub umbra valorii lui Mara si sa`si deie drumul pentru ca cineva va trebui sa dea gol!Poate ca e tocmai logic ce zic dar asta e parerea mea!
Din pacate avem o roata care se invarte bine si deja se pare ca o pierdem. Ramane de vazut daca pleaca sau ramane,este o pierdere mare oricum. Cei drept este singurul care joaca cu capul sus,alearga mult si acopera mai multe posturi,sa vedeti voi cand nu o sa mai fie Mara sa alerge,intrebarea este care jucator va face fata travaliului depus de Mara. Abia atunci ne vom da seama cand jocul si asa lent va devenii si mai lent. cel putin asta este parerea mea. Sa speram ca totusi va ramane,ceea ce nu mai prea cred. Ma pot insela dar sincer pe termen scurt cred ca UTA nu il va putea inlocui.
noi tot ne stresam si ne ccam pe noi aici si poate el nici nu are ganduri de plecare.daca chiar avea ganduri de plecare ne zicea cim a zis si sabin ...ultimu meu meci si nuj ce ... nu cred ca are atata lipsa de caracter sa ne tina asa aiurea pe jar .
parerea mea este ca Mara a prins momentul si incearca sa-si prelungeasca contractul actual pe termen mai lung ca sa stea linistit la sfirsit de cariera
iar numai baliverne....daca tot vorbiti asa inseamna canu aveti incredere in ce avem in propria gradina si aici ma refer si la jucatori si la conducatorii clubului
Mara: „Am 5 oferte, niciuna de la UTA"
Marþi, 02 Ianuarie 2007
Bogdan Mara se afla inca la Poiana Brasov, acolo unde si-a petrecut Revelionul alaturi de prietenul si impresarul sau, Adi Ilie. Fotbalistul UTA-ei va mai zabovi cel putin doua zile la munte, dupa care va pleca la parinti, la Sibiu si apoi este gata sa raspunda prezent la reunirea lotului „alb-rosu", pe 8 ianuarie. Totusi, atacantul de 29 de ani nu este convins ca returul Ligii 1 il va mai prinde la Arad, el fiind in acest moment curtat de mai multe grupari din Romania, dar si strainatate. „Am aproape 30 de ani si trebuie sa ma gandesc serios la anii ce mi-au ramas de jucat la nivel inalt. Pana in acest moment, impresarul meu, Adi Ilie, a primit cinci oferte concrete pentru mine, dar niciuna dintre acestea nu este de la UTA. Sper sa ma caute si conducatorii aradeni, sa discutam, fiindca asa e normal. Ma simt bine la UTA, insa trebuie sa aflu care sunt intentiile clubului pentru viitor." - ne-a declarat Mara.

Din informatiile noastre, golgeterul „textilistilor" a primit propuneri din partea unei formatii rusesti, una din Ucraina, dar si din Romania, de la Unirea Urziceni, FC Arges si CFR Cluj. Contractul lui Mara cu UTA expira in vara anului viitor, insa jucatorul are o clauza de reziliere de 100.000 de euro.
Se pare ca va pleca de la UTA mai bine pleaca mai repede daca tot pleaca nu dupa ce ii facut lotul si sa nu se mai poata cumpara jucatori !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's