Ca tot sunt discutii aprinse pe tema echipamentului de joc hai sa facem un si un sondaj si sa ne exprimam doleantele aici.
Oricum ce spunem noi nu-i intereseaza pe nimeni Numa dak vorbeste cineva cu D-nul Danciar sau Alexandrescu :D
Pai la tereminarea sondajului normal ar fi ca cineva sa le arate sondajul si asa Danciar a spus intr-o emisiune ca el vrea ca UTA sa joace in echipamentul ei clasic cu dungi rosii verticale conform traditiei.
Cred ca visul oricarui suporter Utist e sa vada jucatorii evoluand in tricourile cu dungi verticale. Dar eu unul nu cred ca, conducerea ca tine cont de parerile suporterilor..
Poate in privinta asta au sa tina cont de noi. Sper sa faca lucrul asta.
Cand au castigat ultimul campionat sau in perioada aia jucau si in echipament cu dungi orizaontale. :eek: :lol: ce ne facem acum? Le combinam si jucam in patratele ca si croatii?
Visul suporterilor. Ma faceti sa rad cand vad ce scriu unii pe aici. Ce suporteri? Ca 80% din suporterii actuali nici nu stiau unde e stadionu cand UTA era in Divizia B.
Combina-le tu daca iti doresti eu prefer echipamentul in dungi verticale echipament in care s-au consacrat si au jucat zeci de ani!
Dupa mine, cat timp castiga, pot sa joace si in chiloti si maierui cu gaurele.
CHiar credeti ca va baga cineva in seama?
Parca si il aud pe Sandu Ion: "Sa vina la mine la firma sa le dau o pensula sa faca echipamentele cu dungi".
=))=))=)) auu k sa le dau o pensula sa faca echipamante in dungi =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
are cineva lotul de jucatori ai UTA-ei cu numerele de pe tricouri? :wav: :wav: :wav: :mesaj_arad: :thefinger: :smt068
D. Tudor-30
Codreanu- 2
Chirita- 6
Ad.Rusu- 16
R.Anca- 21
I.Balan- 25
Oncica- 8
Hidisan- 11
Apostu- 7
Mara- 20
Marne- 12
Costisor- 22
Simion- 9
I.Stefan- 26
Cotan- 13
Danalache- 19
Vasiljevici- 3
Jankovic- 18
.....restul...mai cauta si tu :lol: :lol: :D ;-)
merci mult de unde le ai ? :o
se pare ca imi voi lua tricou cu Danalache nu este deocamdata unul din preferatii mei dar sunt inebunit dupa NR 19 . sper sa confirme la UTA sa nu imi para rau ca am luat cu el. :D
Pei probabil sunt luate din ceva ziar...titularii +rezervele. :)
Ar mai putea fi adaugat paote Hora #2 ( desi cu Sopron a jucat cu 22), Nadaban sau Negru #17...nush, oricum vom vedea. :) Ma intreb cine a luat #4, abandonat de Anca.
Sa nu ziceti ca e o discutie neinteresanta, pt cei cu incinatii contabile chiar e interesant.. :D
UTA trebuie sa joace in echipamentul lor clasic in care s-au cunsacrat cu dungi rosii verticale!
Haide UTA
razvanpsv Wrote:se pare ca imi voi lua tricou cu Danalache nu este deocamdata unul din preferatii mei dar sunt inebunit dupa NR 19 . sper sa confirme la UTA sa nu imi para rau ca am luat cu el. :D
Se pot lua tricouri cu numere (si nume)? S-au vandut in fata stadionului la meciul cu Farul, sau s-a redeschis un magazin?
nust nimic inca nu a scos nimc de vanzare clubul :smt068