"Intrebati filozofii noi nu vrem sa ne gandim"!
Fiecare stie ce simte in sufletul sau pt UTA ( cat simte, cum isi arata el dragostea pt echipa, sau cum se implica in fenomen, emotia cu care traieste meciurile UTA-ei cu bucurii si tristeti ) nu vad ce avem sa ne demonstram unii altora, cine vrea sa fie trup si suflet pt aceasta echipa, sa o faca faca intr-adevar pt UTA cu modestie si cu bunul simt specific acestei zone deosebite in care convietuim!
Nu vad sensul acestor iesiri fortate in evidenta, doar ca sa fim remarcati sau sa-i judecam noi pe altii; stati linistiti ca sunt mii de Utisti adevarati care nici nu intra pe acest forum pt ca n-au internet sau calculator altii sunt mai in varsta iar pe vremea cand mergeau la meciurile UTA-ei, noi poate ne jucam in nisip.
UTA - Arad - VICTORIE!
robitzi Wrote:am si eu o intrebare! Mari si "vechi" suporteri ai UTA-ei de ce nu s-a discutat asta si in divizia B ?acuma ca suntem in A toti sunteti mari clasici si vechi suporteri ai UTA-ei si nostalgici dupa echipamentele in dungi.de ce nu ati ridicat problema asta si in divizia b ?pentru ca vorba lui mns 80% dintre voi nu ati existat in calitate de suporteri cand era UTA in divizia B vorba lui mns din nou nici nu stiati unde e stadionul
Robitzi, tu de cati ani esti suporter al UTA-ei? Faptul ca ai fost la cateva meciuri in divizia B si ca postezi aici de cateva luni nu iti dreptul sa ataci persoane pe care nici macar nu le cunosti. Sau sa inteleg ca ghicesti in tastatura de esti asa convins ca 80% din cei de aici nu erau suporteri?
Sau ai mai citit genul asta de reactii si ti se pare ca esti
tare daca le repeti si tu ?
@Robizi, noroc cu tine si cu mns, ca altfel juca UTA in B cu tribunele goale.....:?
albrosu nu vb cu mine ignora-ma! REDNex nu am zis asta dar sa mi se explice de nu s-a pus si in divizia B problema asta a echipamentelor.pentru ca am citit aici cu athletico madrid si nuj ce.eu iti garantez ca athletico si in segunda tot in dungi ar juca.sunt deacord cu echipamentul in dungi nu vreau sa fiu inteles gresit dar ma deranjeaza ca nu s-a pus problema asta in divizia b cea ce mie imi denota ca multi nu erau curiosi de traditiile UTA-ei in divizia B.si ca sa ii raspund si acelui individ care isi spune albrosu lasa-ma sa iti spun ca,cunosc multi care au fost la meciuri in divizia a in 2002-2003 si in divizia b ma intrebau pe strada cand veneam abatut de lameciuri cat a fost scorul asa ca sa nu ai impresia ca toti sunt mari utisti
robitzi Wrote:dar sa mi se explice de nu s-a pus si in divizia B problema asta a echipamentelor
Pai atunci ne frigea buza de alte probleme: retrogradare sau promovare, desfintare, buget, sponsori, etc (ca nu stiu la ce perioada te referi), cine se mai gandea la echipament. Dar acum cand pretentiile au crescut, ne dorim si noi mai mult, pentru ca asta este scopul oricarui om normal. Acum mai discutam si despre echipament, stadion nou, deplasari in strainatate, etc, lucruri care acum cativa ani erau fanteziste. Fiecare perioada cu problemele ei, dar nu stiu ce te roade pe tine gandul asta? Si mai lasa statisticile astea hazardate, pentru ca nu ai cum sa sti tu exact cati % au umblat la stadion si in div.B.
REDnex imi pare rau ca te contrazic dar poti sa spui cat la suta !100% sunt cei care au fost la meciuri in div a in 2002-2003 si calculeaza in div B cat la suta din aia 100% din div a au fost.
Dar topicul ?!!! Cu el cum ramane ?!!!
robitzi Wrote:REDnex imi pare rau ca te contrazic dar poti sa spui cat la suta !100% sunt cei care au fost la meciuri in div a in 2002-2003 si calculeaza in div B cat la suta din aia 100% din div a au fost.
robitzi mama...de ce nu te-ai facut tu cercetas sau ceva de genu ca am impresia ca tu le cam stii pe toate...ce-ar fi sa mai lasi deoparte discutia asta cu cati au venit si cati nu au venit in divizia b ca aici nu e treaba ta...si in plus...discutia asta tinde mult spre off-topic...asa ca daca nu ai ce face si tot vrei sa postezi pe aici iti recomand sa o faci in alta parte...si inca ceva: acest forum nu este valabil pt cei care se lauda cat de mari utisti sunt ei...la cate meciuri merg ei...sau cu ce fotbalisti sunt prieteni de catarama...din astia sunt la toate colturile dar care daca stai de vorba cu ei mai mult de 10 min iti dai seama ca nu e chiar asa "tari" pe cat par...
...si cum spuneam scuze pt off-topic :smile:
luna eu am vrut doar sa subliniez faptul ca acum sau trezit toti sa vb despre echipament.nu vad de ce trebuie sa te bagi aiurea in seama
Alti au mai multe deplasari decit tine meciuri acasa,nu vad de ce tra sa te dai mare UTA-ist
FORZZA UTA
Imi cer si eu scuze pt off topic.. dar vad ca ultimele post-uri au fost asa... asa ca unul in plus poate nu strica.
Sincer vorbind, eu chiar nu intzeleg discutzia asta cu "noii suporteri".. adica cu "suporterii de A".. Lucrurile sunt extrem de simple (si imi permit, cu modestie, sa afirm ca si normale)... performantza (de exemplu evolutzia pe prima scena a fotbalului) aduce cu sine mediatizare, popularizare, etentzie.. si in concluzie si noi fani.... suporteri sau cum vretzi sa ii numitzi (unii mai rautaciosi le-ar spune spectatori) ... DAR asta e normal.. si e si BINE (am sa explic imediat de ce)... Ca nu totzi raman si dupa ce performantza dispare si asta e normal... (chiar daca dureros) ... pentru ca dispar mediatizarea, bucuriile etc ele fiind inlocuite de dezamagire.... (si in sport nu e altfel ca si in orice alt domeniu... esti bun, esti performanta beneficiezi de suport si admiratzie... nu esti, acestea dispar). Dar totusi spuneam ca asta e BINE, si acum am sa explic si de ce... Pentru ca daca doar 10% (sau 5%) sau catziva oameni, din cei care au devenit suporteri odata cu performantza, raman langa echipa, vin la meciuri, o sustzin si DUPA ce performantza dispare, ESTE UN CASTIG!!! ... Sa nu uitatzi ca acei care vin langa echipa cand aceasta are performantza au copii, care astfel iau contact si cunosc UTA (lucru pe care alt fel nu l-ar face). ... iar aceswta este un castig....
Sa nu ma intzelegetzi gresit... nu spun ca este BINE asa... (in totalitate) spun doar ca nu ar trebui sa fim utopici si sa realizam ca asa este! (pur si simplu)
PS Probabil ca imi voi atrage o groaza de antipatii cu post-ul acesta din partea unor suporteri mai vechi... dar imi asum acest risc.
johndoe Wrote:Imi cer si eu scuze pt off topic.. dar vad ca ultimele post-uri au fost asa... asa ca unul in plus poate nu strica.
Sincer vorbind, eu chiar nu intzeleg discutzia asta cu "noii suporteri".. adica cu "suporterii de A".. Lucrurile sunt extrem de simple (si imi permit, cu modestie, sa afirm ca si normale)... performantza (de exemplu evolutzia pe prima scena a fotbalului) aduce cu sine mediatizare, popularizare, etentzie.. si in concluzie si noi fani.... suporteri sau cum vretzi sa ii numitzi (unii mai rautaciosi le-ar spune spectatori) ... DAR asta e normal.. si e si BINE (am sa explic imediat de ce)... Ca nu totzi raman si dupa ce performantza dispare si asta e normal... (chiar daca dureros) ... pentru ca dispar mediatizarea, bucuriile etc ele fiind inlocuite de dezamagire.... (si in sport nu e altfel ca si in orice alt domeniu... esti bun, esti performanta beneficiezi de suport si admiratzie... nu esti, acestea dispar). Dar totusi spuneam ca asta e BINE, si acum am sa explic si de ce... Pentru ca daca doar 10% (sau 5%) sau catziva oameni, din cei care au devenit suporteri odata cu performantza, raman langa echipa, vin la meciuri, o sustzin si DUPA ce performantza dispare, ESTE UN CASTIG!!! ... Sa nu uitatzi ca acei care vin langa echipa cand aceasta are performantza au copii, care astfel iau contact si cunosc UTA (lucru pe care alt fel nu l-ar face). ... iar aceswta este un castig....
Sa nu ma intzelegetzi gresit... nu spun ca este BINE asa... (in totalitate) spun doar ca nu ar trebui sa fim utopici si sa realizam ca asa este! (pur si simplu)
PS Probabil ca imi voi atrage o groaza de antipatii cu post-ul acesta din partea unor suporteri mai vechi... dar imi asum acest risc.
Stai linistit ca la felul cum ai expus lucrurile poti atrage cel mult antipatia unui suporter mai nou, cum ar fi robitzi de exemplu. :smile:
The_Kid Wrote:Dar topicul ?!!! Cu el cum ramane ?!!!
Ce o sa ma distrez eu cu niste ban-uri, de la postul asta in jos.