Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Utilizatori banati
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Dat fiind faptul ca in ultimele zile au aparut o gramata de "utisti" si nu numai am banat cativa utilizatori si cativa movi care intratu aici doar pt. polemica inutila.

Asadar: sefu-clasei, dogs-hunter sunt banati de astazi pe termen nelimitat iar lui Inteligent i-am scos banul (celalalt nick Intelligent a fost sters).

P.S nu ma luati cu libera exprimare pt ca acest forum este dedicat iubitorilor UTA-ei, iar daca ei vor decide ca banurile trebuiesc scoase le voi scoase.
Oricum vom actualiza periodic acest topic cu utilizatorii sanctionati precum durata si motivul sanctionarii.

Guest

Kid treaba ta....poti sa ma banezi cat vrei, insa de prin 2002 de cand intru la voi pe forumuri eu zic ca am avut o atitudine civilizata.....chiar daca voi o interpretati mereu ca provocatoare.

Nu cred ca e o solutie banarea pe ip sau pe user deoarece stii bine ca lucru asta nu face decat sa ne intarate.
Putem citi si noi REGULAMENTUL forumului?Nu de alta , da' daca se vrea a fi un SITE...OFICIAL, atunci tre' sa respecte anumite reguli.Nu neaparat ale unora sau altora...PAREREA MEA!

HAIDE UTA!!!
Regulamentul forumului il vezi in momentul in care te inregistrezi ca utilizator pe acest forum, iar insusi faptul ca ai un user activ aici inseamna ca ai fost de acord cu acest regulament:

[color=red]
No, no, nu te infierbanta asa... Nu era pt. mine cererea! ;-) Incercam si io sa fiu...PREA? subtil!

HAIDE UTA!!!
E ok stai linistit, doar ti-am raspuns la intrebare.
:smt023

Guest

[quote=The_Kid]

Trebuie s
Tu te incadrezi la persoane "lasa-ne ca ne-am saturat de tine". Acuma pe bune, ai forumul tau, al echipei tale, stai acolo si nu-ti fa griji de noi... Daca vrei sa discuti despre UTA, du-te pe gsp.ro sau prostsport.ro...
Tu te incadrezi la mesaje cu un continut abuziv care incita intr-un mod nefondat. Ne-am cam saturat cu totii sa ne poluezi forumul cu ineptiile tale.

BAN-ul va dura atat timp cat vom considera ca este necesar !
Am modificat forumul in asa fel incat la sectiunea diverse sa poata posta si utilizatorii neinregistrati, asta pt ca utilizatorii sanctionati sa isi poata spune si ei punctul de vedere vis a vis de sanctionare, in schimb alte mesaje off-topic le vor fi sterse.
LUNA_suportera pt aberatiile scrise ai ban 24h, poate asa vei fi mai atenta si nu iti vei mai "irosi" posturile.
robitzi ban 3 zile pt. injuraturile adresate lui petschovshi.

petschovschi nu are rost sa renunti la forum pt. ca unii dinte noi nu au cei 7 ani de-acasa, se va reglemta si chestia asta pe parcurs.
Kid sper ca l-ai banat p C.V.U.C.S. acela....
robitzi ban 3 zile, motiv: injurii grave aduse altui utilizator, plus ca nu esti la prima abatere.
robyy ban 5 zile pt jigniri repetate !
Zidane10, ban 3 zile pt. jigniri repetate aduse altor utilizatori.
Bega - ban 2 saptamani, urmatorul este definitiv !
azi : EU - ban 1-3 zile - mai multe, in timp. Necesita o pauza de revenire
m4st3rb3 1-5 zile - a intrat pentru scandal (user nou)
in primu' rind nu vreau sa sar calu' cu libera exprimare pt ca traiesc in romania si asa ceva nu exista...da' a inceput sa ma sece unele chestii.....si anume n-am zis nimic cind am fost off topic si postarea mi-a fost stearsa insotita de un limbaj care nu-si are locu' pt ca nu cunosc mai pe nime personal din S.U.R. si nici n-am nevoie...era ok...n-am avut habar asta e stergeti....da ce puii mei acuma fiecare postare mi se sterge ca e off ca e on topic pac-pac mi-o stergeti....sau mi se dau texte ca scriu prea mult.....
fara suparare acesta cred ca e siteul clubului UTA nu al S.U.R. sau R.F. si atita timp cit nu injur sau nu merg pe "marginea drumului" nus ' ce puii mei ma tot stergeti.....ultima postare a fost o proba si am salvat-o ca sa o recitesc si nu am gasit limbaj cu mult mai vulgar decit al altor useri de pe site si inca ei isi au topicu' pe forum.....(sau "capu-n cur" era expresia deranjatoare)

sincer pe site la cosmopolitan este mai multa intelegere decit pe cel al echipei cu care tin!halal!!dar de fapt e pierdere de vreme........
cineva a spus in vechime...suiti-l pe unu' sus pe o piatra si se va crede conducator si din pacate asa merge treaba la UTA de la conducere pina la forum prea multe pietre pe care se suie prea multi conducatori!!
pace la toata lumea!!

PS:cind voi avea nevoie de mentalitate ultras am sa caut un site al unei grupari ultras dar atita timp cit deasupra scrie "FORUMUL BATRINEI DOAMNE" asa vrea sa nu ne confundati pe toti cu cei de la voi din galerie!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's