Astazi Comitetul Executiv al FRF a aprobat cesiunea dintre Salonta si UTA in ceea ce priveste locul in A.
http://www.frf.ro/presa/iun2006/21.06.2006.htm
Nu pot sa spun ca sunt bucuros, dar nici trist nu sunt. Dar pot sa spun ca voi avea abonament la UTA pt. al 16-lea sezon consecutiv.
si eu imi cumpar abonament. ce meciuri tari vom avea....
abia astept duelul cu poliaekk
Stati sa nu zicem hop pana sarim gardul ,adica blestemata conf de presa... :(
Gata ma baieti, suntem in liga I, e clara treaba, mai licenta ne traba :D
In sfarsit "Batrana Domana" a ajuns acolo unde ii sta bine-pe prima scena a fotbalului romanesc.
Sa-i uram sa stea acolo cat mai mult si sa ne bucure inimile.
FORZA UTA!!
ps-ma intrab daca userul bucurestean care a intrat aici pe forum acum cateva luni si spunea ca vrea sa vada pulsul fanilor pt ca ar dori sa investeasca in UTA nu e chiar Bara.Poate cineva sa caute acele postinguri?
ce faini sunteti pana saptm trecuta toti erati impotriva diviziei a .ati facut si protest si acuma va bucurati...hahahaha ....forza uta in A (eu am fost deacord de la bun inceput)
Si eu la fel.SUR nu a fost deacord.Eu sunt in state si vreau sa vad UTA la TV pe cele 4 canale romanesti care se prind aici sa am si eu o bucurie.
In C ne desfintam.
Eu nu am fost de acord cu aceasta fuziune, insa, s-a gasit o forma la care nimeni nu s-a gandit, acea cesiune... In situatia asta, societatile nu sufera nici o modificare, deci UTA e tot UTA, ca le place la unii sau nu... Insa, modul cum am ajuns noi in Liga I nu este chiar ortodox... Asta e, nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe...
Cu ortodoxia mori de foame.Tra sa te adapti vremurilor economice si politice alfel mori de foame si ramai sclav la altii.
In USA nu pica nici o echipa totul e pe brand si liceenta=bani=suporteri
nu da exemplu USA
mi-e greata de tot ce inseamna USA
redfight Wrote:si eu imi cumpar abonament. ce meciuri tari vom avea....
abia astept duelul cu poliaekk
N-ai gasit cel mai bun moment sa-ti doresti meciul asta. Nici nu stii cit ni-l dorim noi in schimb! :D
Lasa raule ( apa curgatoare) ca o sa aveti parte de meci de meci cu suporterii. Nu vezi cati suntem acuma? ;-)
Am fost si suntem mai multi anti-fuziune. Adymax, nu o sa o vezi pe UTA, o sa o vezi pe noua UTA :(
mah bega dar tu chair asa astepti meciu?iar daca venim la voi vo dam la namol e clar si iar venim 6000 de suporteri si atunci vedeti voi meci de meci>>>>mitici aici derby nu in capitala!!!!!!!!!! :smt097
Insa, modul cum am ajuns noi in Liga I nu este chiar ortodox... Asta e, nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe
bravo tobo: UTA for ever, asta trebuie sa facem, sa incurajam si sa luam premiile pentru cea mai faina, tare si fair-play galerie
o Singura galerie mare, ar fi bine si acasa
redfight Wrote:Insa, modul cum am ajuns noi in Liga I nu este chiar ortodox... Asta e, nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe
bravo tobo: UTA for ever, asta trebuie sa facem, sa incurajam si sa luam premiile pentru cea mai faina, tare si fair-play galerie
o Singura galerie mare, ar fi bine si acasa
Bravo mai baieti in sfarsit v-ati trezit si a-ti terminat cu petitiile si cu mitingurile astea.Avem palmaresu si numele.Asta e asa s-a putut.Bucurati-va.Si chestia cu o singura galerie ar fi extraordinara.Dar din pacate nu va fi asa o sa vedeti.Sunt prea multe orgolii si opinii diferite la mijloc. FORZA UTA Arad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ai inteles gresit, redfight a fost de la inceput pentru cumpararea locului....O curiozitate....NG de la ce vine ? :roll:
gandeste putin si o iti dai seama !
sefu-clasei Wrote:Ai inteles gresit, redfight a fost de la inceput pentru cumpararea locului....O curiozitate....NG de la ce vine ? :roll:
... cum nu sti ? :roll: ... noua generatie :!: :D
da RF a fost deacor cu cumpararea de loc dora cu conditaia sa ramana palmaresu si numele in restu nu o fost!
Dupa cum bine vedeti degeaba au reusit bara si sandu sa duca UTA in mod fraudulos in liga 1 :( treburile nu se misca deloc la UTA :(
La club e un haos total strategie numai vorbe goale :( nici un jucator transferat nimic viabil :( doar ABURELI primim.
Deci mai usor cu euforia asta ca suntem in liga 1.PANA ACUM CLUBUL E VARZA.
SI TIMPUL TRECE :(
FORZA UTA