Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Unde o vreti pe UTA ?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
aici puteti vota in ce liga ati vrea sa joace UTA !!
cred ca intrebarea (sau raspunsul) ar merita putina nuantare. in situatia de fata imi doresc sa joace in C, unde a ajuns. si sa nu mai aud de fuziuni, cumparari si alte mizerii.

pe de alta parte, normal ca imi doresc sa joace in A. dar numai dupa ce a luptat un sezon intreg cinstit si pe teren pentru promovare, dupa ce am vazut victorii si succese, dupa ce am vazut jucatori care au in singe dorinta de a cistiga pentru si cu UTA. abia atunci ai satisfactia ca joci in A si privesti cu speranta si bucurie viitorul. jucind in A prin fuziune, toate astea nu mai inseamna nimic. nu ai cistigat o competitie, ai furat locul altcuiva. sau l-ai cumparat. acelasi lucru.
:!: :!: :?: :?: :?: 8) tu ce zici Ritza unde ai vrea ???...mmmmm
Lasati ca e bine si asa macar putem vedea si noi meciuri adevarate aici la Arad.Eu unul m-am saturat sa tot vad panarame din acestea cum sunt la actuala echipa care dau cu mingiile ca la rugby sau lovesc masina salvarii
K poola!
mai rau nu se putea, acuma suntem si noi gunoaie!
uta bihor cine poola mea e??
mai bine stateam cuminti in C o reconstructie era mai buna pentru echipa!
MOOIE FALCA!
Ne-a facut de cacao!

MOARTE PRIMARULUI!!
Pe UTA toti o vor in A dar nu nu in acest mod.

Guest

Uta Arad in Liga 1. Evident ca vreau sa joace in A. Nu vreau sa astept inca 10 ani pana reuseste sa intre. nu mai vreau ca timisorenii sa rada de noi. m-am saturat de meciurile din ligile inferioare cu dejul cu sanicolau si stai ca ar urma cu echipe si mai slab cotate decat cele mentionate mai sus in liga 3. Si ce e mai important e ca palmaresul ramane. Si Poli are palmaresuu vechi. Voi vretzi Liga 3??????? in loc de niste meciuri tari cu steaua, rapid, dinamo si poli???? eu personal nu vreau sa astept inca 10 ani pana uta revine in Liga 1, categoric nu. deci ma voi duce la stadion si ii voi incuraja...FORZA UTA

Guest

Voi nu vedetzi ca uta nu are nici o sansa fara acest impuls primit din parte Salontei. S-a chinuit cat a putut. Mai mult nu se poate domnilor pur si simplu nu se poate. De ce nu intelegeti?? Reconstructie vreti? echipa e tot in reconstructie de cand a picat din A si la ce folos? a ajuns in C . vedeti ca altfel nu se poate. Divizia C= moarte pt Uta

Guest

a intra in liga 1 inseamna a da piept cu poli. inseamna a le arata ca aradul e fruntea. in liga 3 nu ne mai baga nimeni in seama. si dc voi va multumiti doar prin a rade de poli care are echipa, are stadion modern inseamna ca nu sunteti suporteri adevarati. asta este adevarul. mai bine cu telecomu si cu curtici si io stiu ce echipa din judet. vai vai .Mentionez ca eu mi-am exprimat parerea; nu saritzi pe mine ca vulturii daca nu sunteti de acord. Fitzi fair play.
voi nu aveti voie sa radeti.....
DeviL, termina cu aberatiile astea, daca nu-ti convine, muta-te la timisoara... Si nu vorbi tu de suporteri adevarati da ? Acuma de 3 zile te-ai trezit si tu suporter a lu UTA...

Guest

tobo: am zis sa fii fair play da? eu mi-am exprimat parerea! si nu vorbii in numele tuturor aradenilor, pentru ca nu toti sunt de acord cu acesta campanie anti-fuziune!!! inteleg ca nu vreti sa fitzi ca timisoara bah, DAR NICI IN DIVIZIA C SA JOCI!!!!!!!!!!! macar in B. altceva nu mai am de zis. siii sa nu-mi mai spui ca eu is suporter de 3 zile, ok? serbus

Guest

"tobo: DeviL, termina cu aberatiile astea, daca nu-ti convine, muta-te la timisoara... Si nu vorbi tu de suporteri adevarati da ? Acuma de 3 zile te-ai trezit si tu suporter a lu UTA..." astea nu-s aberatii - asta e realitatea
DeviL, mai putin si faci si spume... relax. oricum aberezi. daca nu ma crezi, reciteste-ti postarile.

Guest

Aha toti stiti sa criticati!!!!! Cum zice omu ceva ce e in contradictie cu ce ganditi voi e aberatie sau prostie. ceea ce nu vreti voi sa se intample se va intampla totusi. spectatorii vor venii la meci si vor umple stadionul.Uta sau Liberty sau Uta-Liberty va fi sprijinita de suporteri orice atzi zice. Locul in A e asigurat pentru Arad.
Spectator( nu te pot numi suporter) care vine numai la spectacol. Cand ai fost ultima oara la meci la UTA ? Imi place ca toti vis cu UTA de cand a "promovat" in divizia A, prin cacatu asta de fuziune...
Pe masura ce citesc reactiile unor 'mari suporteri' incep sa cred ca am fost tot mai inspirat alegandu-mi semnatura de mai jos.

Dupa ce am citit postarile lui Devil pot sa zic ca fac prima dedicatie.
mah dar unde ati fost voi Suporterilor Utisti din 2003 incoace???? Unde??? Pe stadion in nici un caz nu ati fost, pe forumuri nu am vazut decat aceleasi persoane... iar acu, odata cu Div. A ne-am trezit cu o multine de Suporteri Utisti! Hmmmm... CINSTE VOUA! Hai Salonta...

No more comments...

Guest

tobo cred ca ai inteles gresit, nici mie nu-mi place ca a fuzionat cu salonta. dar asta inseamna divizia A inseamna supravietuire inseamna un nou inceput.stiu si ca trecutul nu trebuie uitat, dar de 20 ani fotbalu aradean e pe niciunde. ba intra 1 an in A si sta 10 in B. Asha nu vrea aradeanu mai. am si eu vecini cuo varsta inaintata care sunt foarte fericiti ca la toamna au ocazia sa vada o noua uta si meciuri cu echipe mari. sa stii ca eu merg la meciuri de ani de zile . nu am mai venit la stadion de la inceputul returului. d c? evolutzii mediocre ale echipei. doamne doamne....
Si ce conteaza evolutiile echipei ? Daca iubesti acest club, acest nume, UTA, vii la stadion indiferent ca joaca Szilyer sau Bad... Am venit la stadion pentru acest club, am cantat pentru UTA... Asa ca nu mai gasi o serie de scuze... Un lucru este clar, esti si tu spectator de divizia A si atat...

Guest

albroshu: daca tu crezi ca afirmatia ta ma afecteaza, te inseli,nu fii fara obraz. nu are rost sa mai insist. faceti ce vreti fratilor . o zi buna in continuare ;-)
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's