Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ce aveti fratzilor impotriva fuziunii?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Dragi utisti, nu inteleg ce aveti impotriva fuziunii!!!!! Ok, sunt de-acord ca poate nu o sa mai avem palmaresul si istoria(atunci ar fi chiar rusinos), dar exista posibilitatea de a le avea in continuare, sa stiti! Ce?-va doriti sa stam in C unde ar fi vai si-amar de noi? Si sa va spun ceva, din C nu promovezi in 1-2 ani pentru ca jocurile de culise, aramjamentele si hotiile sunt la ordinea zilei. Macar asa vine o echipa puternica de investitori, din cate am auzit vin si multi jucatori care au facut cinste UTA-ei- cand a promovat ultima data (Hutan, Panin, C. Dragan daca nu ma insel si mai multi) , se modernizeaza stadionul........
Ce? Nu e bine? Din punct de vedere moral, va dau dreptate, nu e tocmai corect ce se intampla _din C in A_ dar in ziua de azi daca te ghidezi doar dupa legile morale ajungi muritor de foame.
Sa asteptam linistiti si daca e sa ajungem in A, atunci ar trebui sa fim alaturi de echipa! UTA FOREVER
HAI UTA!
Exista o mica mare diferenta intre suporterii UTA-ei si suporterii diviziei A. Nu mai are rost sa enumar aici motivele pentru ca nu putem un astfel de compromis pentru ca ar fi pentru a nu stiu cata oara, dar ce pot sa te asigur este ca ne vom opune acestei fuziuni pe toate fronturile si prin toate mijloacele.
Asa o intrebare de kkt nici n-ar merita vreun raspuns! Dar totusi....:
Cum p$%£$ mea poti sa intrebi suporterii celei mai galonate echipe ce au impotriva unei eventuale fuziuni ?

Chiar daca se va pastra palmaresul si numele, tot nu ne va fi indiferent. Cu atat mai rau in caz contrar. Un hibrid fara palmares si cu alt nume imi va fi la fel de indiferent precum FC Botosani. Precizia Sacele sau Dunarea Giurgiu. As prefera sa jucam in C 20 de ani si apoi sa promovam pana in A corect si prin propriile puteri.

Mi se pare suspect de mare numarul celor care posteaza in ultimele zile si n-ar fi exclus sa fie printre ei si niste cartite puse de cei care au abandonat-o pe UTA in acest sezon.

Pentru cei care fac asta, dispret maxim !
Domnule Costea, cititi toate postarile din ultima luna, si veti alfa ce avem impotriva fuziunii.
RASPUNS PENTRU ALBROSU:
1. IN PRIMUL RAND NU SUNT CARTITA PUSA DE CINEVA!
2. TOTUSI, PUTIN RESPECT N-AR STRICA, SI EU SUNT UTIST SI IUBESC UTA ASA CA SI VOI! E DOAR O PARERE, ATATA TOT! SAU NU AM DREPTUL SA-MI EXPRIM SI EU PAREREA?????????
poate-poate as accepta o cumparare de loc in seria A de la liberti dar o fuziune nu, pentru ca aia inseamna juridic ALTA ECHIPA care pleaca de la anul 0.
pai eu nu tot asta zic?????? Impotriva fuziunii si eu sunt ca asta ar insemna pierderea palmaresului clubului!
Eu sint rapidist dar aveti respectul meu pt faptul ca nu doriti fuziunea pentru pastrarea palmaresului.
eu am fost in A,in,B,merg si in C dar eu sunt deacord cu fuziunea de divizia A......poate se supara multi dar eu imi exprim parerea......

Guest

COSTEA DAN-FLORIN Wrote:pai eu nu tot asta zic?????? Impotriva fuziunii si eu sunt ca asta ar insemna pierderea palmaresului clubului!

SE FACE O MARE CONFUZIE....fuziunea cu liberty va fi prin ABSORTIE...deci PALMARESUL SI NUMELE UTA VOR RAMANE INTACTE!!!

altfel si eu as fi impotriva...

Guest

Super-Inteligentul Wrote:
COSTEA DAN-FLORIN Wrote:pai eu nu tot asta zic?????? Impotriva fuziunii si eu sunt ca asta ar insemna pierderea palmaresului clubului!

SE FACE O MARE CONFUZIE....fuziunea cu liberty va fi prin ABSORTIE...deci PALMARESUL SI NUMELE UTA VOR RAMANE INTACTE!!!

altfel si eu as fi impotriva...

va salut din mijlocul "curvei " din Banat...cum va place voua sa ne ziceti ....hai mai baieti , fuziune , absorbtie, tampoane etc..... ce dracu o dati cu tampenii ....luati cum am luat eu venirea AEK la Timisoara...Poli a transferat 22 de jucatori ....asa faceti si voi...Uta a transferat 22 de jucatori plus locul de divizia A....mai ales ca la voi nu se pune problema de palmares. lasati petitiile si kkt-urile....e sansa unica sa mai aveti batalii cu noi , plus ca nu se compara nici makar sthoia-dinamu cu Poli-Uta.... :twisted: :twisted: :twisted:
Daca tu poti trai in minciuna, treaba ta, dar noi avem onoare nu ca voi, si nu acceptam aceste jonglerii...
Quote:AEK se muta la Timisoara
Cornelia Ionescu, Ciprian Iana
Iosif Armas, presedintele Federatia de Box, doreste ca al doilea oras al tarii sa aiba echipa de fotbal in Divizia A.

Dupa ce s-a implicat financiar in boxul romanesc, politicianul Iosif Armas a decis sa-si bage banii si intr-o echipa de fotbal din Divizia A, stiut fiind faptul ca el mai finanteaza alte patru grupari din ligile inferioare. Armas impreuna cu Toni Dobos au fost, sambata, la Timisoara, unde au discutat cu oficialitatile locale un posibil transfer in orasul de pe Bega a formatiei AEK Bucuresti. "Cred ca al doilea oras al tarii merita sa aiba echipa in primul esalon fotbalistic. Daca ceea ce ne-am propus se va finaliza, voi sprijini financiar echipa", a declarat omul de afaceri. In urma a patru ore de discutii, la care au mai luat parte reprezentantii Primariei si rectorul Universitatii "Politehnica", Ion Cartis, s-a stabilit, in principiu, o asociere care sa fie benefica fotbalului din aceasta parte a tarii. Echipa ar urma sa se numeasca AS Politehnica Timisoara, ea neavand nici o legatura cu gruparea patronata de italianul Claudio Zambon, ce a retrogradat in Divizia C, cu un pasiv de 33 de puncte. De altfel, conducatorii formatiei fanion a Timisoarei au fost somati sa paraseasca baza sportiva "Dan Paltinisan" pana, cel tarziu, in cursul zilei de astazi. Aici urmeaza sa isi desfasoare meciurile din campionat formatia venita din Capitala, ai carei actionari vor fi Consiliul Judetean Timis, Institutul Politehnic, firma "Argirom" si AEK

luat dintr-un ziar de pe vremea aceea.
ce se intpla la noi e diferit de ceea ce s-a intamplat la voi

Guest

Alin Wrote:
Iosif Armas, presedintele Federatia de Box, doreste ca al doilea oras al tarii sa aiba echipa de fotbal in Divizia A.

Dupa ce s-a implicat financiar in boxul romanesc, politicianul Iosif Armas a decis sa-si bage banii si intr-o echipa de fotbal din Divizia A, stiut fiind faptul ca el mai finanteaza alte patru grupari din ligile inferioare. Armas impreuna cu Toni Dobos au fost, sambata, la Timisoara, unde au discutat cu oficialitatile locale un posibil transfer in orasul de pe Bega a formatiei AEK Bucuresti. "Cred ca al doilea oras al tarii merita sa aiba echipa in primul esalon fotbalistic. Daca ceea ce ne-am propus se va finaliza, voi sprijini financiar echipa", a declarat omul de afaceri. In urma a patru ore de discutii, la care au mai luat parte reprezentantii Primariei si rectorul Universitatii "Politehnica", Ion Cartis, s-a stabilit, in principiu, o asociere care sa fie benefica fotbalului din aceasta parte a tarii. Echipa ar urma sa se numeasca AS Politehnica Timisoara, ea neavand nici o legatura cu gruparea patronata de italianul Claudio Zambon, ce a retrogradat in Divizia C, cu un pasiv de 33 de puncte. De altfel, conducatorii formatiei fanion a Timisoarei au fost somati sa paraseasca baza sportiva "Dan Paltinisan" pana, cel tarziu, in cursul zilei de astazi. Aici urmeaza sa isi desfasoare meciurile din campionat formatia venita din Capitala, ai carei actionari vor fi Consiliul Judetean Timis, Institutul Politehnic, firma "Argirom" si AEK

:D
Citeste gsp-ul de azi si vei vedea ca nu ati cumparat numai locul ci si echipa Liberty Salonta asa ca e cam aceeasi treaba ca la Timisoara prostituatelor!!!!UTA LIBERTY SALONTA!!!Venim si noi 6000 la Arad dar nu avem loc pe stadion! :D
Tu chiar ai un coeficient de inteligenta mai mic decat numarul meu de la pantof.
Tu nu vezi ce scrie..."echipa nu va avea nici o legatura cu echipa lui claudiu zambon" care s-a mutat la Bucurest"...la noi e tot UTA. Nu pleaca nimeni cu UTA.
Makiaveli Wrote:e sansa unica sa mai aveti batalii cu noi , plus ca nu se compara nici makar sthoia-dinamu cu Poli-UTA.... :twisted: :twisted: :twisted:

Ba da' importanti va credeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe noi ne intereseaza lupta cu granzii, cu cei care au palmares, cu voi ne incalzim asa usor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RED&WHITE Wrote:
Makiaveli Wrote:e sansa unica sa mai aveti batalii cu noi , plus ca nu se compara nici makar sthoia-dinamu cu Poli-UTA.... :twisted: :twisted: :twisted:

Ba da' importanti va credeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe noi ne intereseaza lupta cu granzii, cu cei care au palmares, cu voi ne incalzim asa usor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai sa fim seriosi si sinceri, nu se compara nimic cu un meci cu movii.

Guest

Alin Wrote:

si mai bine....e diferit cum zici tu ....fie voia ta.....dar lasati-o cu petitia ca sunteti penibili.....voi va auziti? jucam in C cu demnitate....copii, voi daca ramaneti asa in C mergeti spre desfiintare....mai bine in A....mai ales ca e asa cum zice Alin :smt004
cititi sportarad.com !!!!!!!!

DOAMNE DA SA FIE ASA!!!

daca da 10x Bara!!
"Inca o data felicitari tuturor celor ce au reusit ca Aradul sa aiba echipa in divizia A,respectiv liga 1,cei ce nu respecta efortul facut si sunt sigur ca va fi urmat si de altele daca au onoare si respect pentru dumneavoastra ar trebui sa uite unde este stadionul UTA deoarece sunt o mana de oameni ce NU reprezinta decat un procent foarte mic din populatia Aradului sa nu spun NEGLIJABIL.de fapt Aradul nu poate sa lipseasca din primul esalon fotbalistic asa cum a facut-o prin UTA dea lungul anilor cand stadionul era arhiplin, cred ca ar trebui sa li se ofere galeriilor filme documentare cu: ce ,cine si ce a reprezentat UTA in fotbalul romanesc si ce a insemnat in inima unora putini pana acum(in perioada dupa retrogadare dupa acel meci cu poli timisoara pierdut cu 1-0 acasa).Cred in acest moment ca nu vom mai fi pe stadion maxim 500 spectatori ca in ultimii anide divizie B. succes si noului staff tehnic in opinia mea nu de azi de ieri de multi ani(a se vedea perioada UMT,etc-referindu-ma doar la domnii SUNDA si STEOP)un cuplu in prezent o tripleta de mare profesionalism.unul dintre ardenii utisti din Timisoara "

Asta e un comentariu anonim de pe pagina ziarului Adevarul de joi. Ma simt scarbit........... :oops:
Pages: 1 2
Reference URL's