05.06.2006 – UTA Arad fuzioneaza cu liberty salonta. prin realizarea acestei abjectii a murit o legenda. impreuna cu ea au murit o istorie demna de posesori mai buni si una din ultimele personificari ale conceptului de onoare.
tot la aceasta data a murit iubirea multora dintre napastuitii suporteri pe care inca ii mai avea.
si tot azi a murit si visul meu.
Stiu ce vrei sa zici da hai sa fim cinstiti uta nu a murit. Oricum cu onoaarea nu au mai fost de mult la club. ce sa va zic calmati-va ca 1) nui nimica official si 2) uta nu a fost abandonata a cumparat locul si 3) eu personal am inteles pe violeti pt dorul lor de palmares si de acea un cred ca urora unor pt violeti ii face sa vreie ca uta sa se desfinteze decat sa se "corupa" e un lucru bun. Asta e. Ce onoare a fost cand mari conducatori utisti l-au trimis pe baron be o bicicleta
hai sa fim cit se poate de cinstiti! daca se adevereste ca UTA a fuzionat cu salonta, acela a fost actul de deces. va fi fotbal in Arad, un an, doi, poate, dar nu va mai fi UTA! pe mine nu ma intereseaza fotbalul, ma intereseaza UTA!
"Ce onoare a fost cand mari conducatori utisti l-au trimis pe baron be o bicicleta" ??? fii mai explicit.
onoarea UTA-ei nu statea in boruga, coras, dekany, sandu ion, si toti cei de dinainte. conducatorii, ca si jucatorii se schimba periodic, unii sint mai buni, alti mai prosti. influenteaza si ei onoarea unui club. dar onoarea UTA-ei consta in ingemanarea rara dintre anumite trasaturi: realizari notabile, obtinute prin efort si pe merit; indiferenta la vulgaritatea si josnicia generala, chiar daca aceasta a costat-o, si mentinerea unei traiectorii oneste; suporterii devotati, obiectivi si exigenti. niciodata de acum inainte Aradul nu le va mai avea pe toate.
nu mai deschideti o gramada de topicuri...hai sa scriem la cel deschis de THE KID ultimul....acuma degeaba suntem 20 de useri autentificati deodata... :cry: :cry:
le rouge....cate beri ai baut? :roll: ..glumesc
oricum...UTA nu a murit. Nu ne putem compara cu polistii. Ceea ce se intampla acum este un fel de cumparare de loc in divizia A.
Oricum, nici mie nu-mi place.....dar nu consider ca tot ce a insemnat UTA a murit.
Azi 05.06.2006 UTA a murit . punct
kidule inchide topicul
Na murit nimeni echipa va continua si de suporteri depinde spiritul utist. D uta poate muri daca facem o craiove de vest cu niste nesimiti de suporteri(Nu toti) si fost presedinte care Isi practica arta de militian pe iei :lol: :lol: :lol:
UTA nu a murit. Dar a paralizat din pacate. Procesul e ireversibil. Nu aberez, UTA aproape a murit. Bien ca ramane palmaresul pe Aurel Vlaicu si echiap se va numi tot UTA.
am si io o intrebare:cu handicapatii care au adus uta in div c ce se intampla?...nu va exista si o uta in c?
suporter_uta Wrote:Nu ne putem compara cu polistii. Ceea ce se intampla acum este un fel de cumparare de loc in divizia A.
Ce cumparare de loc visezi? hahahaha. Asa am putea spune si noi ca am "cumparat" locul lui AEK in divizia A :twisted:
Hai sa fim seriosi..Uta nu a murit..doar s-a adaptat.Daca asa e societetea ne adaptama si noi. Important e ca UTA e in Liga Intai si ca iubitorii de fotbal aradeni au ce vedea.Restul nu mai conteaza.
Macar asa puteam si noi fii mandri prin lume ca avem echipa acolo sus.Hai terminati cu prostiile si Kidule inchide topicul asta ca nu-si are rostul.
ForZa UTA si viata lunga pe prima scena!!
asa e adymax. veniti in a sa vo dam la scor un 5-0. binenteles voi nu veti juca cu pusti de 15 ani. in schimb noi vom avea unu de 17 :D
daca nu, REST IN PEACE U t a in divizia c, apoi desfintarea :D
Pe mine ma streseaza VIOLA ala! hai sa fim seriosi, UTA va trai mereu, chiar daca a murit! sa fiu sincer, cu inima nu-mi doresc deloc aceasta fuziune, dar cand vad ce jucatori ar fi vorba sa aduca... si totusi, tot nu sunt deacord!!!!
FORZA UTA
faina zi de facut fuziuni, semnat acte etc avem
06.06.06
ps:astia cu viola nu mai incap la ei pe forum ?
Ce fras aveti, oameni buni? Cum sa moara UTA?
De acord, sa cumperi un loc in prima liga in loc sa promovezi pe puterile tale e oricum doar moral si etic nu. Dar eu personal zau daca-am fost un sfant in viata mea si nu cred ca zice cineva c-am murit :D
Si sa va mai zic o chestie din Finlanda: Acolo Coca-Cola era in buda, vanzari slabe de tot. Pe primul loc la vanzari de bauturi nealcooloica era un fel de s.r.l. finlandez ce vindea bauturi din tot felul de plante. Ce credeti ca s-a intamplat? Pai Coca-Cola a cumparat pe s.r.l.-ul ala si a ajuns pe primul loc in Finlanda! Desi era (la vanzari) prin liga a 2-a sau a 3-a! V-ati prins? Diferenta intre ceea ce este UTA si ce este Liberty e exact aceeasi. Ati condamna Coca-Cola pentru ce a facut?
Si o chestie violeta: Poli Timisoara NU a cumparat loc in prima liga! Si nici NU a fuzionat cu o echipa din prima liga. Ei inca mai exista, vor evolua in liga a 4-a la anul! Echipa actuala din Timisoara NU are nici o legatura cu adevarata Poli Timisoara.
Dar va avertizez: va urma o campanie tare de tot in care se va sugera ca noi am facut acelasi lucru cu AEKK. Va repet: ce se face la Arad poate sa aibe legatura cu ceea ce a facut Bacaul acum cativa ani, dar IN NICI UN CAZ cu porcaria ce s-a intamplat la Timisoara. Si nici UTA n-a murit si nici noi nu suntem mincinosi vanduti ca violaceii.
Nu inteleg de ce va bateti capul atat cu chestia asta si o comparati cu ce a facut timisoara. Exista o mica mare diferenta.
AEK Bucuresti nu a fuzionat cu poli, pur si simplu au mutat echipa la timisoara si au numit-o poli aek timisoara. Aici se intampla cu totul altceva, uta practic preia pe liberty si asta e tot. Palmaresul ramane, numele ramane, nimic nu se schimba. Vizer nu va mai avea nicio legatura cu noul club, asa ca UTA Liberty Arad (cum au spus unii) nu va exista, va exista doar UTA Arad, cu aceleasi 6 titluri si 2 cupe. Asa ca i-as ruga pe timisoreni sa se abtina de la alte aberatii pe tema asta.
In al doilea rand, e usor sa spui ca echipa trebuia sa ramana in c, da era frumos, dar chiar credeati ca cineva va baga bani intr-o echipa din c? Pai nu a ajutat nimeni echipa cat timp a fost in b, cine credeti ca avea rabdare sa construiasca aici?
In ultimul rand, nu vad ce aveti cu falca, el fiind primar si echipa apartinand orasului numai a intermediat fuziunea, doar nu credeti ca el a avut ideea si s-a dus la vizer: "hai bastane, da-ne liberty sa jucam si noi in a". Cu ideea fuziunii au fost altii.
As vrea sa vad acum, cat timp vorbiti de onoare si rusine, cati ma vor injura si scuipa pe aici dupa mesajul asta. Pur si simplu mi-am spus parerea, si multi in loc sa apere echipa care va fi din ce in ce mai atacata de timisoreni, stau cu capul plecat si isi injura aradenii lor, halal atitudine.
Pei, sa o aperecei care realmente se bucura pt fuziune! Sa vedem ce va fi mai incolo! Tuturor care au fost la meciul cu Corvinul, ne este f greu sa ne aparam in fata acestui argument. Mie dc mi se spune de catre un timisorean: "Baaa si voi ati fuzionat ha-ha..." , eu nu pot deocamdata decat sa zic mda, asa e. Sa zic ca stai ca noi am cumparat un loc, la voi a venti o alta echipa....e deja un detaliu cu care m-as face si mai mult de ras. Deocamdata asa ma simt. :cry:
UTA N-a MURIT!!!!!!!!!!!!!!!1
nu o sa moara niciodata...
Si voi ati face bine sa incurajati echipa,macar sa nu va destramati...
Si inca ceva:asta e o gluma proasta cu fuziunea,dar si SUR dupa parerea mea ar fi trebuit sa-i urcati pe garduri pe jucatori inca din tur cind s-a vazut ce team tare am avut..
Nu stiu de ce nu v-ati luat atunci de ei si va luati acum de oricine ...
Daca e sa jucam in A,macar sa demonstram ce era odata la Arad,unde se spunea ca e cel mai frumos public din tara..
Pe ei,pe mama lor..
Gata cu scandalurile...
La treaba cu coregrafiile si cintecele,ca aici stam cam prost...
Mobilizati tribunele,faceti imagine galeriei,iesiti pe posturi sa ne facem cunoscuti..