Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA a murit!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ati vruti pe dracu sa jucati in C...erau 30 de oameni la meciurile din B,tot timpul o luati de la 5-0 in sus, nu l-ati mai suportat pe zambon..faptul ca cinava v-a propus in compromis a fost o mana cereasca pt voi..
sefu-clasei Wrote:
DAB_ Wrote:...cand a venit dobos la timisoara si a spus ca poli e din nou in A toti ati sarit in sus sapte metrii de bucurie si ati inceput cu cacaturi de genu "am renascut din propria cenusa..."

"cacaturile" respective au fost dupa venirea BKP

DAB_ Wrote:...probabil ca aceasta noua UTA va fi acceptata de public si se va uita peste 2/3 luni ce s-a intamplat in vara

Bine zis..... noua UTA....uite ca la Timisoara au trecut 4 ani....si compromisul tot nu a fost uitat, cu toate ca si noi tot astea ne doream cand a venit Dobos.... Deci cum ziceam....

soarece tu mori de ciuda frate ...NOI AVEM PALMARESU SI ISTORIA PE CAND AL VOSTRU UNDE E hai zi ma m..e .....la voi au venit miticiii si voi iati adoptat iar poli a voastra e in D :D:D pe cand la noi tot UTA ramane cu palmares cu tot

ps : 2002 - anul infiintarii un lucru ce nu poate fi lasat la voia intamplari :))))))
Ma lasati mah ... mai mare rusine decat sa jucam cu echipe satesti in Divizia C nu exista.Care urma sa fie derby-ul?UTA-Macea ?? terminati cu prostiile.

Guest

DAB_ Wrote:..faptul ca cinava v-a propus in compromis a fost o mana cereasca pt voi..

asa si....?...Noi ne-am dorit acest compromis si l-am acceptat, cu totii sprijinind echipa. Nu e mai rusions insa sa nu iti doresti acest lucru, iar un singur om pe care l-ati mai si votat sa va reprezinte in fruntea orasului copiaza la indigo "modeulul Timisoara" voua nemairamanandu-va decat sa gasiti justificari ca e alceva decat la Timisoara, cu toate ca si primarul si toata tara vede ca situatia e identica

Primarul nereusind prea multe din proiectele sale gospodaresti este dispus sa-si joace activitatea sa politica, calcand in picioare onoarea putinilor suporteri ce au mai ramas alaturi de UTA deoarece in cazul unei ipotetice reusite sa poata spera la inca un mandat....

Ideal ar fi sa se intample tot la fel ca la noi, iar politicul sa fie rapid dat la o parte ..... mai rau sa piarda si alegerile ca in cazul pesedistilor de la CJ Timis (un fel de Falcosi ai vostrii)
sunt sanse sa ramanen tot in C ...daca FRF nu va fi deacord cu pastrarea numelui de UTA dar oricum noii finantatori au dat asigurari ca o vor sprijini si in C asa ca in 2 ani suntem in A mai curati ca niciodata :D:D:D !!! si cu ONOAREA nepatata
Visezi cu ochii deschisi Ritza. Daca UTA va ramane in C singurul lucru care se va alege din ea este praful. Poate numa daca il rugam pe Bill Gates sa o mai sponsorizeze in C pt ca ceilalti inclusiv primaria si conducerea o vor uita.Adica UTA va disparea de pe harta fotbalului si va ramane o legenda moarta.Ca sa investesti in fotbalul romanesc iti trebuie bani si nebunie.ultima caracteristica fiind cea mai folositoare.Nu va mai promova nici macar in B. E singura gura de aer pe care o mai poate lua UTA chiar daca e oxigenul contaminat. Noi batem gura degeaba aici. Totul este la mana conducerii.
soarece, diferenta dintre noi si voi este atitudinea. Voi ati acceptat galusca imediat si nu ati cartit, pe cand noi vom lupta pana la capat.
Pe viitor sunt constient de compromisul facut si accept ca este un compromis, asta fiind si scopul pt care protestam, insa nu voi putea sa hulesc UTA in continuare pt ca tot UTA e, cu toate ca avem o rana mare in suflet.
Nu suntem noi vinovati ca UTA a fost executata pt. a se realiza ingineria asta, nu suntem noi vinovati ca cei ce trebuiau sa se sesizeze la timpul potrivit au fost indiferenti.

Si ca sa parafrazez un citat deja cunoscut: "NU ATI FOST CA NOI, NU SUNTETI CA NOI, NU VETI FI CA NOI!"
le rouge Wrote:05.06.2006 – UTA Arad fuzioneaza cu liberty salonta.
si tot azi a murit si visul meu.
Da' ce vis aveai? Fii putin mai explicit.

UTA nu a murit si nici nu va muri NICIODATA.
excelent reply RED&WHITE:
le rouge a scris:
05.06.2006 – UTA Arad fuzioneaza cu liberty salonta.
si tot azi a murit si visul meu.

Da' ce vis aveai? Fii putin mai explicit.

UTA nu a murit si nici nu va muri NICIODATA.
RED&WHITE, visul meu era probabil unul pe care il aveau si ati suporteri. acela de a vedea UTA luptind pe teren si cistigind, promovind in B, apoi in A. visul meu era acela de a vedea UTA cistigind pe teren meciuri cu echipele importante ale campionatului, de a ajunge in cupele europene, de a vedea in ochii suporterilor de linga mine mindria si onoarea de a incuraja o astfel de echipa.

acest vis a murit. pentru ca odata ce cumperi loc, fuzionezi, bla bla, etc. adica odata ce ai fentat competitia, nu te mai retine nimic sa o mai fentezi si pe viitor. daca am fuzionat doar pentru a juca in A, de ce nu am cumpara si meciuri pentru a urca in clasament? sau de ce nu le-am vinde daca ar fi profitabil? si daca am retrograda, de ce sa nu mai cumparam din nou un loc de A, sau chiar sa ne mai fuzionam. ca doar in fiecare an promoveaza cineva pe merit. si e mai usor sa dai bani la sfirsit de campionat decit sa lupti un an intreg. eu in acest vis nu mai cred. poate sint singurul, poate nu.

parerea mea este ca, oricum, degeaba ne contram acum cu timisorenii. lasind la o parte nuantele (ca noi am fuzionat, ei au abandonat pe poli a lor pentru aek, si tot restul) nu mai sintem in situatia in care sa mai privim pe cineva de sus si sa dam lectii de moralitate. cum de altfel nici ei nu sint. asa ca aceste discutii despre cine e mai putin murdar sint inutile. e ca si cum ai pune o floare pe un cacat.

sper sa nu fiu inteles gresit. nu ma refer la suporterii care detesta ideea fuziunii si inca mai incearca sa faca ceva pentru a o impiedica. tot respectul si suportul meu pentru ei. dar in varianta in care situatia nu se schimba, si probabil vom mai trece pe la stadion, nu se mai pune problema de a te mindri cu UTA. si cind ai ajuns sa nu te mai mindresti cu echipa ta, atunci acea echipa a murit. in ciuda tuturor contra-argumentelor (ramine denumirea, palmaresul, istoria etc) pe care mi le-ati putea aduce.
Ok, am inteles. Se pare ca astfel de vise nu se pot indeplini in acest oras. Nu stiu dar nu prea mai avem de ales, din pacate, au ales altii pentru noi :(
asa vom juca in divizia a e bine poa o sa facem si echipa stadion de toate ne trebe
Toti care nu au inteles de ce suntem impotriva fuzionarii sa citeasca ultimul post al lui "le rouge" si o sa inteleaga...ne`a murit un vis
Inca nu s-a aprobat nimic.........mai avem de astepta,pe semne vom ramane in C,in A nu sau gasit inca portite sa ne pastram numele de UTA,mai multe cititi pe forum la GSP la div A unde am postat pt UTA.
varianta fuziunii cu liberty salonta se pare ca a fost abandonata definitiv. insa la cum au evoluat lucrurile in ultima saptamina nu mai poti fi sigur de nimic. ramine lupta impotriva rusinii cumpararii unui loc de divizia B. dar oricum, UTA nu a murit inca, si sper sa nici nu o faca vreodata. asa ca acest topic poate nu mai are rost. The Kid, cred ca am putea sa-l inchidem.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's