nush ce am mai putea face ...dar oricum un protest in fata la primarie ar fi bine venit chiar daca am fi doar 100 sau mai putin...HAIDETI SA FACEM CEVA.....
de protest ne arde noua.
mai bine vorbim cu noii conducatori. oricum, vizer nu vine in tara, pt cel putin o luna.... sa vedem ce intentii au. oricum ne vor minti !
-ca lupas, cind s-a facut ca ii pare rau de UTA, a vrut s-o vinda, a vindut-o lui chisbora si jucatorii, apoi s-a imbogatit
-chisbora, a avut incredere in oameni si a gresit in momente importante: mitica de la liga, meciul cu farul, cu poli
-ion sandu. a spalat bani prin uta. transferuri de 10.000, vinzari de 60.000, profit (dupa cheltuieli) enorm
-dekany. a picat cu UTA in C, nepasator total in retur, l-a lasat pe Boruga, altfel obosit...
oricum vor ramine sandu ion- hmm, coras-a vindut meicul cu U Cluj, iar aialalti,. cu cainii si toti chiar nu au ce cauta
NICI UNUL
Ar trebui sa ne alaturam si noi lui nea Nicu cel cu sicriul,sa mergem cu totii in fata la primarie si sa-l bagam pe Falca in sicriu iar apoi sa-i dam drumul pe Mures
mrmyagi Wrote:Ar trebui sa ne alaturam si noi lui nea Nicu cel cu sicriul,sa mergem cu totii in fata la primarie si sa-l bagam pe Falca in sicriu iar apoi sa-i dam drumul pe Mures
Ce prostii poti vorbi...
Totusi Falca da semne de bun strateg,ia lasat sa zica si sa mearga in ce directie vor,si a actionat exact cand trebuia,daca UTA va merge,pot sa jur ca Falca va merge periodic in galerie,sio o sa aiba capital politic cacalau,tot stadionul va apartine PD-ului. manevre si manevre.
Cred ca gresesti, pentru ce a facut numa daca luam campionatul poate isi mai face capital electoral.
Eu nu cred ca a reusit prin fotbal un primar sa castige electorat.
Intr-adevar el asa crede !
Nu a procedat bine dar investitor la UTA pentru divizia C nu avea cum sa gaseasca in afara de unul local care iubeste cu adevarat UTA.
dece nu cand o sa fie alegerile te uiti pe foaie vezi pe x y te gandesti ce au facut ptr oras si asa curatenie nu prea e nu is drumuri asfaltate ...te uiti vezi falca si zici uite asta a adus pe UTA in A si mai e si acuma (2009) :D si iti zic ca multi lar vota ptr motivul asta
Prietenii mei,politic am fost retrogradati si politic am fost promovati ,si va explic cum:
L-au bagat la inaintare pe tanarul Dekany,total nepregatit in fotbal si administratie,a creat un compromis pentru PNL,nu au reusit ,caci fara bani nu au putut opera transferuri de jucatori performanti,s-a si gresit grosolan ca s-a pus presiune aiuria pe echipa si jucatori,au reusit sa retrogradeze intr-o maniera fara precedent,apoi a intervenit gladiatorul FALCA ,incoronat tegele Aradului ,si impreuna cu PD a adus UTA exact unde este locul ei,adica in div A. Dar au uitat un element cheie,in div A echipa nu se poate numii UTA,fara acest nume,cominitatea nu va accepta echipa cu numele de Lybrrty Arad. Acum suntem intr-o situatia mai mult decat disperata,pt ca nici nu se poate aproba bugetul daca nu avem verde de la FRF,nu pot incepe lucrarile la stadion tot pe acest motiv,si cine isi va asuma responsabilitatea ca echipa se va numii UTA. Inca se discuta si la aceasta ora la FRF pe aceasta tema.
Mai departe deduceti voi.