Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: FCM UTA Arad - Corvinul 2005 Hunedoara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
....meciul de adio din divB (liga aII-a)
Mda, 2 clar! Final apoteotic...Pam pam pam pam.... :smt020

Nu-mi vine sa cred... :oops:
Meci "extrem de interesant", meciul salvarii a hunedorenilor
:cry: :cry: :cry: .........mmmda nici mie nu imi vine sa cred.e dureros ca am ajuns intr-o asemenea situatie.In ceea ce priveste meciul de smbata eu zic sa ai lasam sa ne bata macar ei sa scape,sa nu fim tigani si sa-i tragem si pe ei in mocirla dupa noi
nu trebuie sa-i lasam noi, oricum ne bat. am ajuns ciuca batailor...
Intr-un oras vitregit ca Hunedoara, fotbalul mai reprezinta cat de cat o bucurie. Poate nu ar trebui sa tragem numai de dragul de ai baga in B pt ca atunci cand era de tras nu au tras.
facem si noi un bine acuma si la randu lor o sa ne intoarca si ei favoarea peste 2 ani cand o sa promovam in div A o sa bata principala contracandita care o fi ea atunci :)) ce vise am si eu :!:
prea mult visezi Ritza! :roll: Bine ar fi ca visele tale sa se si implineasca.... :P
va fi X clar....
E greu de crezut ca Olimpia, ISCT si Bistrita II vor castiga toate 3 in ultima etapa. Mi s-ar parea normal sa jucam la victorie si sa realizam 30 de puncte ( daca imi amintesc bine, tot cu 30 de pt am retrogradat din A ). Oricum Corvinul nu va avea resurse pt a ramane in B.
O victorie cu 6-0 ar fi frumoasa de adio din divizia B sa demonstram ca puteam mai mult decat atat !
panaramele noastre de jucatori nu dau 6 goluri intr-un meci nici daca ii pui sa traga de 10 ori de la 25 metri cu poarta goala...
astia nici la organe nu-s buni ca-s plini de alcool si tutun mai mult ca mine..
....deja mi-am anuntat prietenii de la moldova noua ca vin la toamna sau primavara pe la ei in vizita :(
eu sper sa batem macar un meci si noi acas in tot returul asta de kkt facut de "baietii nostrii" care ne-au dus pe culmile gloriei cu cele 3 goluri marcate acas in tot returul ( hahalelelor )

ps : roakere molodova noua va juca in D...zile ca ajungi la ei in 2 ani :D:D:D ( doamne feri )
da, ai dreptate pica m.noua...m-am uitat la clasamente..
dar sper ca meciul cu corvinul sa nu fie ultimul la care ma duc..pt ca in cazul unei fuziuni io nu mai calc pe stadionul lu' UTA..
trec la ping pong sau rugby orice alt sport care e inca aradean...:((
eventual remi in parcu' pensionarilor

NU LASATI O LEGENDA SA MOARA!!!!

fan uta

Asa cum patesti citeodata in viata cind iti moare cineva drag si nu vrei sa crezi nici macar atunci cind se termina totul,asa nici eu nu vreau sa cred ca echipa mea de suflet poate muri vreodata.
Pot sa ma gindesc la acesti purtatori de tricouri,pe care le purtam si noi cei care iubim UTA ,ca au fost trecatori si ne-au confiscat pentru un an bucuria de a vedea si simti fotbal de calitate la noi pe stadion..
Asa cum era UTA in trecut,mai mult prin B in ultimii ani,dar faceau meciuri bune ,jucau pentru public ,daca nu puteau promova!!
Acesti prieteni de prieteni de fotbalisti(fara numar...) sa nu mai aibe nici macar curajul sa vina sa mai vada un meci pe stadion!!!!!!!!
Si spun asta ,sint convins ca si alta lume gindeste la fel,pentru ca nu m-au facut sa ma simt macar de 2 ori consecutiv fericit anu asta,ci si-au batut joc de un nume si un oras in fata caruia trebuiau sa tremure la gindul ca au ocazia sa joace in locul altor mari fotbalisti...
Traiesc cu speranta ca ne vom reveni acolo unde ne este locul si odata cu rezultatele bune se vor intoarce si alti spectatori..
Sincer cind vad pe lume asa putina lume nu imi vine sa cred ca sintem asa de putini care iubim UTA!!!
Dar cum se spune ca nu trebuie sa repeti cuiva toata ziua "Te iubesc",sint convins ca sint mult mai multi iubitori de UTA ,care acum sint suparati dar tot o iubesc!
HAI UTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ultimele 10 min in divizia B (o caciula prea mare pentru noi) :(
Deci nu am crezut vreodata ca o sa spun ca UTA a facut un blat! Repriza a doua a fost hilara! La gol, am avut in zid 1 om!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :smt021 , plus portarul care a fost pe niciunde!

In ultimele minute sa- vazut clar ca vreo 3 jucatori creeau faze, iar restul le futeau cu nonsalanta. Ce driblau Hora ( singurul jucator adevarat din lot), Andone, Cozma, ratau din fata portii Bad ( ce looser), nr 14 ( habar n-am cine e ala, nr 10 ( la fel), etc...
INCREDIBIL!!!!! ce non-combat+neputinta la unii jucatori.

O gluma proasta, asta a fost UTA in acest campionat, o gluma proasta la fel ca cea cu sicriul adus in fata la stadion de nu stiu cine! :smt013
incredibil ce serie slaba...corvinul acum 2 etape era retrogradata iar acuma termina pe locul 6 !!! la 2 puncte de locul 5... mi rusine de si de liberty astia daca ei o sa ne reprezinte in divizia A..sper sa se vanda...nu noua, la pandurii !
nu crezi ca a adus sicriu in fata la stadion????????????vezi luni in ziare si atunci vezi
ANTI VIOLA, daca te referi la mine , da am si vazut sicriul. E o gluma prosata ( multi de-acolo radeau). Nu avea rost sa facem o coregrafie pe care au facut-o aia de la poli acum nush cati ani, cand retrogradam in b. ( cel putin asa mi-au zis cativa oameni mai batrani ca mine).
Pages: 1 2
Reference URL's