asta e paranoia deja..ce tot o arzi cu egalu ala...corvinu si daca pierdea ramanea in B...de ce nu recunosti lipsa de valoare...sa nu bati un meci acasa in tot returul...de cand vin la uta nu am mai vazut asa ceva...e o retrogradare mai rusinoasa decat cea din A unde macar am mai facut ceva. chiar nu pot sainteleg cum o echipa nu poate castiga nici un meci acasa..e incredibil...s`au clasat deasupra noastra niste nume de echipe din niste locuri unde nici nu opreste trenul....
intr-adevar, red&white are dreptate. meciul trebuia sa se termine egal, in final hunedorenii nu stiau cum sa mai paseze la utisti. de ce egal? nu mai conteaza. insa e 100% ca meciul a fost blat, sa nu aibe nimeni dubii.
rusine! :?
Pentru cine a mai contat acest meci. Dintre "jucatori" ma refer.
Nu merita sa mai povestim despre ce a fost la un meci de inmormantare.
Mie unul mi-a fost scarba de acest meci, si gestul lui Ieran ala a fost de 2 lei.Mai bine o inmormanta pe masa si ala!
mai lasa`ma cu blaturile...imediat cand nu va convine ceva e blat...te lasi prea mult manipulat de presa...UTA a retrogradat din cauza lipsei de valoare... daca era cum spui tu nu era in interesu lor sa castige mai ales ca boruga lea promis 100 de milioane parca de jucator daca se scot?
daca tot a luat sicriu , ar trebuii sal inmormantam pe necomunistul in el....
nu ai ce sa`i ceri la Ieran...totusi era un semn destul de clar pentru conducatorii si iubitorii clubului daca nu faceau asta timisorenii cu multi ani in urma...acuma e o penibilitate ca si greva foamei de unu singur care o facea in fata primariei cateva ore dupa care mergea sa mance
Si eu zic ca meciul a fost necurat, incepand cu evolutia destul de buna a noastra din prima repriza ( cel putin pt returu asta, credeam ca o sa-i batem), continuand cu golul lor si terminand cu ratarile noastre penibile. Nici nu stii pe cine sa acuzi: pe Dumitra care a iesit la pauza, pe portar, pe aia care cei de la noi care driblau juma din echipa corvinului sau pe cei care ratau din fata portii?
Ceva a fost necurat....daca corvinul dadea 5000 la egal, la victorie atunci?? O spun cu mana pe inima ca meciul asta a fost intr-un fel trucat, sau ca macar a existat un plan care poate nu a iesit in totalitate. PACAT..........nici nu mai stiu ce sa zic.. :oops:
nu-si mai au rostul discutiile atea despre un eventual blat (cu toate ca semnele arata destul de clar ca asa a fost) facut de gunoaiele astea!!! ce ma deranjeaza este faptul ca am avut incredere in boruga si dekany si am inchis ochii la amatorismul lor (cu sau fara voie?!?) si rezultatul il vedem acum!!! nu are rost sa le cautam scuze numele lor vor ramane pentru totdeauna in istoria UTA-ei (cat va mai exista) ca facand parte din artizanii celei mai negre perioade traversate vreodata de clubul aradean!
Bine ca v-a venit mintea de pe urma in privinta lui Boruga...