Parerea mea e ca acest asa zis portar al UT-ei este responsabil mai ales in aceste ultime meciuri de retrogradarea echipei.Daca stau bine si imi aduc aminte a gresit lamentabil in fiecare meci din sfarsitul acestui retur.Ar trebui sa raspunda pt ceea ce a facut!!!
OARE CE PEDEAPSA AR MERITA?????............... :x
Intr-adevar este o nulitate de portar, dar nu mi se pare normal sa aruncam vina numai pe el. Nu este el vinovat pt imprecizia atacantilor, nu este el vinovat ca restul nu au putut sa stea in ghete.
El este un baiat sufletist, pe care l-a durut retrogradarea asta mult mai mult ca pe altii, dar degeaba, asta e valoarea lui.
Cum spunea Claudiu, nu mishu e principalul vinovat!!! Cea mai mare vina o are fostu primar, pocaitul cu locicu lui cu tot!! nu uitati k mishu scotea si niste mingi care erau gol 100%!!!! vinovati sunt multi, si k suporteri e greu sa-i identificam
nu are misu nici o vina.si la s.m. a aparat vreo 3 mingi de gol.asta e val lui, ce sa-i faci!
Campionatul trecut apara mai bine...tineti minte ca si in meciul de Salonta din tur a aparat un 11 m si am scos acel 0-0...dar fiecare jucator are fluctuatii. Oricum, nu e un portar..Grozav..
NU ARE Valoare!!!!!!
Imi pare rau de el,dar nu stie sa iasa...nici la centrari,nici daca scapa cineva singur......pe linga asta nici fundasii nu au nici o pozitie..
La SM am vazut cum reveneau ei ca si de la teatru...nici macar unu sa se sacrifice,sa sara in fatza,sa agate mingea...chiar daca nu reusea..a lipsit DETERMINAREA!!!!
Fiti seriosi baieti, ati gasit pe cine sa dati vina...
Eu cred ca Grozav trebuie impuscat.
Gafele lui Grozav in retur:
- CFR Timisoara: gol din l.l. pe coltul portarului
- Sannicolau: scapa penibil mingea din mina la primul gol
- U Cluj: gol de la 30 m din l.l. pe coltul sau
- Alba Iulia: iese catastrofal la 25 m si isi doboara proprii fundasi
Vreti sa va spun ce cred? Eu cred ca Grozav e un vinzator. Nu se poate sa faci atita gafe una dupa alta (faza din meciul cu Alba Iulia e cu totul inexplicabila pt un om normal).
la asta ma gindesc si eu ...prea multe faze dubioase..sau ma insel?
Hai ma cum fras sa il impusti. Nici permis de port arma nu ai.
Io zic ca el a luat goluri parabile dar a si scos goluri gata facute.
Asta e valoarea lui si nu suntem aici din cauza lui exclusiv.
Oricum daca il impusti sambata vin si eu sa vad!
nush daca are chiar cea mai mare vina dar daca stam sa ne gandim a gafat in ult meciuri enorm de mult si am pierdut destule puncte pe greselile lui asa ca ........ Dispari grozavule de la UTA
ce a fost cu Marne...e accidentat sau de ce nu a jucat? pe langa ca iubeste UTA..tin minte ca venea tot timpu si saruta stema clubului..mai e si un portar valoros..mi se pare penibil atat timp cat il ai pe marne sa joace grozav asta care acuma cativa ani era al 3-lea sau chiar al 4-lea portar la un moment dat la uta