Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cine sa continue la UTA?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Guest

Dupa ce au reusit sa cada in C, citi dintre conducatorii de la UTA merita sa mai fie in rindurile echipei fanion ?
"De s
Verbita ca ar da bani!
Restul pentru ce fras sa mai ramana??????

Guest

Am votat Verbita, dar sunt de parere ca ar mai trebui sa fie niste oameni potenti financiar care sa sustina ekipa pe langa el. Si ar mai trebui sa fie niste oameni care sa stie sa faca o ekipa tanara, de perspectiva, gen Francisc Tisza!
Am auzit un zvon cum ca s-ar dori cumpararea de loc. Nu e la fel de degradant ca si o fuziune, dar tot imoral ramane si va fi o pata in inimile noastre si pe blazonul si onoarea clubului!!!! You never walk alone! FORZA UTA!!!!
ungur....e cu sufletul langa echipa si are calitatea de a`i motiva
Am fost duminica la UTA 2. Din cele auzite pe acolo, la anul UTA va juca in C si vor fi luati in prima echipa si cativa juniori. (Asta se mai vorbea pe acolo, mai batea si antrenorul cate un apropo catre jucatori, ca la cum joaca acuma , nu merita sa joace la anul in C, nu e 100% sigur, ca probabil nu stiu antrenorii ce se pregateste de sus) Oricum am vazut niste copii foarte talentati. Portarul (Bordea) e cu 3 clase peste panarama de Grozav. Pe langa ca a aparat un 11 metrii, a scos si 3 mingi de sub bara, un pusti care nu arata ca are mai mult de 16 ani, foarte tehnic, care a reusit sa dea si un gol, plus multi altii. Daca am reusi sa tinem acesti copii, in cativa ani multi dintre ei vor fi fotbalisti.
corvinul are nevoie de un X sa fie sigur ca se scapa....sunt curios daca ne vindem si in ultima etapa...
[quote]„Ne d
boruga, dekany, schill, leca, verbita, marian bic, ov. gornic, coras, petcut, ungur???

nici unul! duca-se-n ****. cu "performantele" lor cu tot! in frunte cu boruga! daca ati stii citi sponsori a pierdut UTA din cauza lui boruga, deoarece acei oameni nu doreau sa-si asocieze numele lor cu 'renumele' lu jj.
Oare va fi ceva sedinta imediat dupa meci? Daca vom ramane la stadion dupa meci credeti ca vom afla ceva? Ce ziceti?
Nu stiu daca o sa se hotarasca ceva imediat dupa meciul de sambata, dar oricum putem ramane la o discutie amicala la o bere dupa meci.
Reference URL's