29-05-2006, 06:55 PM
29-05-2006, 07:21 PM
jack daniel Wrote:ok,eram curios daca "adevaratii ultrasi ai Banatului" :eek: au fost in deplasarea decisiva pt ramanerea in B
ARADU E IN CRISANA !!
29-05-2006, 07:59 PM
In fine, am deviat deviat rau de la subiect. Mea culpa.
Asta a fost ultima deplasare in B. Sunt tare curios daca sambata va juca tot cu aceeasi jucatori ca la Satu Mare, as fi vrut sa vad niste juniori cu Corvinul.
Asta a fost ultima deplasare in B. Sunt tare curios daca sambata va juca tot cu aceeasi jucatori ca la Satu Mare, as fi vrut sa vad niste juniori cu Corvinul.
29-05-2006, 08:42 PM
Bai timisorene i-a mai dute tu in p**a mea. Te-ai gasit tu sa ne urechezi pe noi. Nu am facut deplasarea pt ca nu am avut cu ce sa mergem, neavand legaturi la tren, bus nu am gasit din cauza starii f. proaste a drumului, iar de vineri seama nu am putut sa mergem pt ca mai avem si alte responsabilitati.
Una peste alta nici echipa nu merita sa facem deplasarea pt ea, la felul cum si-au batut joc de sansele de evitare a retrogradarii. Tinem si iubim clubul asta, dar gunoaiele astea nu mai merita nimic.
Sa vina divizia C si o vom lua de la 0.
Una peste alta nici echipa nu merita sa facem deplasarea pt ea, la felul cum si-au batut joc de sansele de evitare a retrogradarii. Tinem si iubim clubul asta, dar gunoaiele astea nu mai merita nimic.
Sa vina divizia C si o vom lua de la 0.
Guest
29-05-2006, 09:02 PM
domnul inginer nu te aprinde,am pus o intrebare pe un ton civilizat si am pretentia sa mi se raspunda in acelasi mod
oricum ai pune problema nu mi se pare scuzabila neprezentarea la Satu Mare,doar daca ar fi fost protest,din cate stiu eu nu a fost cazul....
oricum ai pune problema nu mi se pare scuzabila neprezentarea la Satu Mare,doar daca ar fi fost protest,din cate stiu eu nu a fost cazul....
29-05-2006, 09:47 PM
cum ati protestat voi in cotroceni?
29-05-2006, 10:46 PM
jack daniel a scris ;
ok,eram curios daca "adevaratii ultrasi ai Banatului" au fost in deplasarea decisiva pt ramanerea in B
tu pe noi vrei sa ne prostesti ?uite ce ai postat la misto""... ""iar la misto ai primit raspunsul pe merit fara suparare.
Iar unii mai si lucreaza si nu se pot scuza tot timpul ptr niste nulitati de jucatori care isi bat pur si simplu joc de UTA si de suporteri.
Daca nu-ti place raspunsul lipseste-ne de prezenta ta pe forum.dca da atunci pe viitor fara mistouri.
FORZA UTA (CLUBUL)
ok,eram curios daca "adevaratii ultrasi ai Banatului" au fost in deplasarea decisiva pt ramanerea in B
tu pe noi vrei sa ne prostesti ?uite ce ai postat la misto""... ""iar la misto ai primit raspunsul pe merit fara suparare.
Iar unii mai si lucreaza si nu se pot scuza tot timpul ptr niste nulitati de jucatori care isi bat pur si simplu joc de UTA si de suporteri.
Daca nu-ti place raspunsul lipseste-ne de prezenta ta pe forum.dca da atunci pe viitor fara mistouri.
FORZA UTA (CLUBUL)
29-05-2006, 11:27 PM
jack daniel Wrote:domnul inginer nu te aprinde,am pus o intrebare pe un ton civilizat si am pretentia sa mi se raspunda in acelasi mod
Ne doare la "traversa" despre ceea ce crezi tu ....
30-05-2006, 02:38 PM
Jack daniel, da-ti foc. Problema a 2-a, de ce nu ai scris la locatie de unde esti ? Tii rusine sau ce ? Problema a3-a: HAI PA !
Guest
30-05-2006, 02:56 PM
voi 2... autocenzurati-va!
Guest
30-05-2006, 04:21 PM
Ovi SUR Wrote:cum ati protestat voi in cotroceni?in ciuda tuturor disecarilor sau vorbelor de pe unele "forumuri ultras" la national s-a mers,dar nu organizat!intr-adevar la sportul si constanta nu a mers nimeni.ca sa fim realisti nu poti compara un meci pt intertoto(si daca il castigai tot nu era sigura prezenta) cu un meci decisiv pt ramanerea in divizie.
ca sa fiu fair trebuie sa recunosc ca actualii jucatori ai Uta-ei sunt niste nulitati,chiar chiar m-am mirat cum de au putut pierde la Sanicolau.
30-05-2006, 04:53 PM
suporterii utei indiferent in ce div vpm juca o sa mergem la meciuri pe cand voi la primu pas gresit facut nu mai merge nime ...
ps : ar treb sa mergeti 1 la 2 sambete la Bucuresti sa sustineti pe poli timisoara ( cea adevarata )
ps : ar treb sa mergeti 1 la 2 sambete la Bucuresti sa sustineti pe poli timisoara ( cea adevarata )
30-05-2006, 05:32 PM
Sper sa nu ajungeti si voi o strutocamila.Un hibrid e de ajuns
30-05-2006, 05:44 PM
stai linistit performanta asta o lasam doar miticilor din banat