Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ce ziceti mai sunt sanse??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Inca nu am vazut clasamentul dar am inteles ca ceva sanse mai avem.Macar de castigam cu alba-iulia poate ersi mai bine
Este prea tarziu. Noi putem face maxim 33p, punctaj cu care de pe locul 10 nu ne putem salva deoarece ocupantele locurilor 10 din celelalte serii au acumulat deja peste 33p.
Este prea putin probabil ca putem accede pana pe locul 9 doar cu 33 de puncte. Ar trebui ca toate rezultatele sa iasa toate rezultatele cum vrem noi, iar eu unul sincer m-am cam saturat de "matematica".
eu mai sper JUR :) !!! o sa vedeti ca ne salvam :) !!!
Si eu cred acelasi lucru ,,inca mai putem sa ne salvam,,
Clasament

Loc Echipe J V E I GM GP P A
1. Bihor 26 16 4 6 45 23 52 +13
2. Salonta 26 15 7 4
32 15 52 +13
3. Medias 26 15 6 5 38 15 41 +12
4. U. Cluj 26 13 9 4 37 14 48 +9
5. Resita 26 11 6 9 25 26 39 0
6. CFR Tim 27 10 5 12 32 39 35 -7
7. ISCT 26 8 9 9 29 27 33 -6
8. Gloria II 26 9 6 11 22 31 33 -6
9. Corvinul 26 8 8 10 30 34 32 -7
10. Lupeni 26 8 7 11 24 29 31 -8
11. Dej 27 8 5 14 26 35 29 -10
12. Olimpia 26 8 5 13 20 33 29 -10
13. UTA 26 6 9 11 25 32 27 -12
14. Apulum 26 6 9 11 20 28 27 -12
15. Sannicolau 26 5 5 16 18 42 20 -19
27-05-2006
Olimpia SM UTA
Corvinul 2005 Minerul L
ISCT Alba Iulia
Liberty Gloria-II
Gaz Metan U. Cluj
Oradea Sanicolau
Resita CFR Timisoara

03-06-2006
Minerul L ISCT
Alba Iulia Liberty
Gloria-II Gaz Metan
U. Cluj Oradea
Sanicolau Resita
Dej Olimpia SM
UTA Corvinul 2005
Baieti, sa nu uitam, ca la noi in serie s-au jucat cu 2 meciuri mai putin ! Nu stiu cum se va face cu punctajul, cred ca se vor adauga 3p, habar n-am, de aici vine speranta. UTA trebuie sa bata la satu mare, si Corvinul sa piarda cu Lupeniul si de aici vine salvarea, sa vedem...
se fac altfel calculele.
de pe site-ul frf :

DIVIZIA B: 3 serii a c
atata timp cat mai avem o sansa (cat de mica) trebuie sa luptam pana in ultima secunda!!!
Sigur ca onorabil e sa luptam cinstit pana la capat, dar sa stiti ca in acest moment nu mai avem ABSOLUT nici o sansa. Am calculat, si asa e, credeti-ma!
Vortex tin sa te contrazic...Etapa viitoare dejul sta.deci noi daca batem la satu mare trecem peste satu mare si peste dej...adica locul 11 in fata noastra ramanand corvinul si lupeni care joaca una cu cealalta etapa asta deci ramane sa se scoata una pe cealalta sau sa faca un egal.totul tine sa batem la satu mare ceea ce e cam greu..cu corvinul acasa ne`om descurca noi...
Mai greu cu Corvinul decat la Satu Mare. Ce mai tot dregem atata....suntem picati. :cry:

Guest

batem 2 meciuri si corvinul pierde cu Lupeni, la Hunedoara, avem locul 10. Noi -9, Corvinul -10. :D
in caz ca Hunedoara face egal cu Lupeni intra la -9, ca si UTA daca bate la Satu Mare (OBLIGATORIU).
in acest caz mai putin fericit trebuie sa ii batem pe corvinul cu 4-0 in ultima etapa (minim). E bun si 5-1, 5-0, 6-2, 6-1, 6-0 etc

Daca se claseaza pe locul 10, UTA acumuleaza urmatorul punctaj cu primele 9 echipe, care in B3 nu prea se pot schimba.
2 p cu Salonta, 4 cu Oradea, 0 cu Medias si Cluj, 1 cu resita, 1 cu cfr,
2 cu cimpia turzii, 0 cu bistrita, 6 cu Lupeni.

TOTAL 16 puncte. Din pacate, in celelalte 2 serii nu se poate sti cine prinde locul 10, pina dupa inca cel putin o etapa (nici noi nu stim, dar speram :lol: )

concluzia: UTA SE SALVEAZA. A FOST PREA MULT GHINION IN ACEST RETUR CA 1 REZULTAT INDIRECT SA NE FIE POTRIVNIC. DACA E NEVOIE, CU CORVINUL VENIM 18.000 (DA, 18 MII !!!) PE STADION SI DAM SINGURI 5 GOLURI. NOI, FANATIKII CARE MAI CREDEM IN MINUNI.
Mai sunt sanse. Batem ambele meciuri si in cel mai fericit caz Lupeniul bate la Corvinul, pe care i-am putea invinge in meci direct in ultima etapa. In cazul unui rezultat de egalitate ar fi greu sa-i depasim pe Corvinul pentru ca in tur ne-au batut cu 3-0. In cazul egalului mai degraba ne-am pune speranta in prietenii de la ISCT (daca vor uita bataia generala din meciul tur ), care ar putea invinge in ultima etapa la Lupeni. Daca bate Corvinul, tot la mana sarmarilor suntem.

Chiar daca am prinde locul 10, totul depinde de clasamentul format de cele 3 echipe de pe locul 10 din fiecare serie. Se aduna punctele din confruntarile cu primele 9 echipe. Dar facand calculul acum imi dau seama ca avem in acest moment 10 puncte obtinute din confruntarile directe cu primele 9 clasate. Singura sansa ca sa facem sanse ar fi ca Lupeniul sa bata la Hunedoara si sa prinda locul 9 pt ca e singura echipa din toata seria pe care am batut-o in ambele meciuri. Altfel am ramane doar cu 13 puncte in cazul unei victorii cu Corvinul. Ori 13 puncte cred ca e totusi prea putin.

Ar trebui sa calculam punctele adunate de Astra Ploiesti si FC campina ( seria a 2-a ) si Altay Constanta, Dunarea Galati sau Buzau din seria 1. Dar cred ca e un calcul cam complicat si trebuie sa asteptam ultima etapa.

Pana atunci sa ne rugam sa bata Lupeni la Hunedoara si nu in ultimul rand sa batem noi la Satu Mare, unde s-ar cam cere o deplasare in masa. Altfel vom regreta mereu ca nu am fost cu echipa pana la capat in cazul unei retrogradari in C.

Forza UTA !!!!!!!!!!!!! si Lupeniul :)
Rectific : ' singura sansa ca sa facem 16' si nu ...sanse :roll:
Nu fiti prostuti. In ultimul meci trebuie sa dam mai multe goluri decat am dat tot returul. Sa fim seriosi.
Am calculat punctele acumulate pana in prezent de ocupantele locurilor 10 din celalalte 2 serii: Altay Constanta a acumulat 22 pt si FC Campina, 20 pt. Noi putem spera la maximum 16 pt.

Singura noastra sansa este locul 9 !!! L-am putea obtine doar in cazul urmatoarelor rezultate:

Corvinul - Lupeni x

Lupeni - ISCT x 2

Olimpia - UTA 2

UTA - Corvinul 3 - 0 !!!!!!!!

Probabilitatea ca sa se adevereasca primele 3 pronosticuri este de 7,4 %.

Daca acest 7,4 % va invinge, putem spera la minunea din ultima etapa.

Ne amagim? Poate, dar macar mai avem o speranta.
Nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca este un Dumnezeu acolo sus care ne vede...
da..ne vede si rade cu curu :))
Io cred ca nu avem cum sa batem la Satu Mare ca aia joaca bine acasa.
Suntem utisti dar din pacate ramanem cu speranta.
Eu zic ca vom face atmosfera in ultima etapa:

Picam in C si nu ne pasa,
....................................

Va las sa complectati al 2-lea vers.
Pages: 1 2
Reference URL's