Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ce ziceti mai sunt sanse??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
UNICA noastra sansa de a ramane in Liga a II-a este de a ne clasa in final pe locul 9 (dar pentru asta trebuie sa se adevereasca acele calcule facute de "albrosu"). De pe locul 10 picam SIGUR! Cat despre Dumnezeu, "tobo", el cu ... mila!
mah "vizitator"-ule rau esti :lol:

In legatura cu acele calcule: a luat cineva in considerare ca Armatura s-a retras ? Conteaza la ceva chestia asta?

Oricum..eu nu-mi fac sperante
Nu uitqati ca Satu Mare si Corvinul sunt echipele care in returul asta au jucat cel mai bine ( dintre cele de la retrogradare)....avem 5% sanse...

Guest

vizitatorule, nu fii ironic
UTA scapa, tocmai pt ca al de sus a fost prea mult cu fatza intoarsa catre altii. Acum va tine cu noi si va tine cont si de aialalti, adica sa faca rezlutate bune pentru noi.
UTA ARE VALOARE SA BATA LA SATU MARE
TOTAL GRESIT, UTA N-ARE VALOARE la ora actuala, jucatorii sunt niste MASCARICI, mai bine s-ar apuca toti de ping-pong...
de acord cu tobo`.

jucatorii actuali ai echipei nu reprezinta UTA
:eek:
Redfight, am impresia ca tu nu prea ai nici o treaba cu fotbalul. Oare numai mie mi se pare sau acest " Redfight" e in afara "problemei"? (intrebarea este adresata suporterilor UT-ei)
sanse=0 :(
ar trebui inchis subiectul
Si eu zic ca nu mai are rost. Treaba e clara.
De la anu mergem direct de la munca, vinerea, la meci iar sambata si duminica ne uitam la meciurile di Italia, Spania, ... la televizor.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[Image: tablou_retrogradare_c.jpg]

...de pe site-ul clubului
LISTA E TARE REALA!
A-ti uitat maseori si pe nea Todor!
RUSINE TUTUROR !
SA II LOVEASCA BLESTEMELE SUPORTERILOR!
eu zic ca ar trebui batuti cel putin jumatate dintre jucatori daca nu toti :) ( oricum la anu nu mai joaca nici unu asa ca... ) .... SA MERGEM IN NUMAR CAT MAI MARE LA MECIU CU corvinu SA LE DAM m..e :)
:oops: :oops: :oops: :oops:
nu inteleg ce vina are gherle, ifrim si altii ca ei...jucatorii, antrenorii , fraerii "cu bani" si mizeria de primar in primu rand
Apropo...Bihoru e pe primu loc...pe care i`am batut acasa la ei.. :!: :!:
Si acasa era sa-i batem num acu panarame gen Nadaban....la fel cu Salonta, la fel cu....la meciul cu Corvinul ar trebui sa plece cu duba Jandarmeriei... :smt013
Pages: 1 2
Reference URL's