Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ce jucatori ar trebui dati afara si care sa fie retinuti?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
La unii se vede lipsa de valoare din avion...
Anca sa nu ramana, e cam paralel, si joaca fiindca taicasu da bani la UTA...
Ttoul depinde de ce conducere va ramane. Asta cred eu ca e pericolul cel mai mare, sa nu traga toti in directii diferite.
Dar, daca ar daca ar fi sa aleg din acest loc, dupa mien ar trebui sa ramana: Dumitra, Hora, Bogojel, Marne, Mititi, ( intre Miclea si COzma nu pot spune care a jucat cel mai bine...sau amandoi sau niciunul ma gandesc). Cam atat. Cred ca inafara lui Hora, vor ramane toti.( e singurul care merge la UTA si are contractul ala fantoma cu aekul.)
Trebuie exclusi toti din lot ca au manjit renumele unei legende.Echipa in C si o reconstructie cu juniori si Tisa antrenor.Pentru ce sa mai tii niste epave dupa isprava asta istorica?
Inclin sa fiu de acord cu "EL CHE", cu amendamentul ca-dupa parerea mea!- Tisza poate fi un antrenor de promovat din liga III, chiar din a II, da' de facut o figura frumoasa intr-a'ntaia...Totushi cred ca acum se pune problema ca sa plece cativa(sau poate toti?) JUCATORII din linia MANAGERIALA!!! :P .Un MANAGEMENT COMPETENT :x , ar aduce un ANTRENOR COMPETENT, care ar pune la punct un LOT COMPETENT, cu JUCATORI COMPETENTI...Parerea mea!

HAIDE UTA!!!
posta cineva zilele trecute ceva asemanator cu ce voi spune eu acum. sa plece toti. de la primul om din cliub pana la jucatori.eu i-as da afara si pe portaru de la stadion si pe ala de tunde iarba. toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! afara!!!! e incredibil cum retrogradam din seria asta penibila. astea nu sunt echipe de fotbal, astia nu sunt jucatori. niste nesimtiti, indolenti. vorba lu lazureanu..prieteni cu fotbalistii......afara toti!!!!
IO PROPUN CEVA PENTRU ULTIMA ETAPA : SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI LA STADION SI LA SFARSIT SA STRIGAM CU TOTI :PLECATI ACASA!!!
PUTEM SA FACEM O ATMOSFERA A LA NAPOLI DA NU STIU DACA AR INGHITE TOTI CHESTIA ASTA?!
MERITA SA MAI RAMANA CINEVA CARE A DUS ACEASTA RETROGRADARE ISTORICA?CREDETI CA NU GASIM ALTE "VALORI" DIN ASTEA SI IN JUDET?
IO ZIC AFARA JIGODIILE! TOTI!
napoli e in Italia ..... Aradu e in Romania ieri nush daca au fo 200
N-am vazut niciodata stadionul asa la un meci oficial...
Problema e lehamitea cu care joaca asa zisii fotbalisti.Daca s-ar vedea ambitie de la ei sunt sigur ca ar fi mai multa lume la stadion.Da ,ai dreptate tobo ,imaginea de la meciul cu alba a fost dezolanta .

FORZA UTA

NU FUZIUNE.
Sunt cativa porci de jucatori la UTA de nu iti vine sa crezi... Chiar nu putem sa starpim Aradul de jigodiile astea?
Ba, io zic sa punem o bomba in vestiar la ultimul meci.
Ce mare lukru , vb si cu jandarmi sa ne lase , luam 2kg de trotil si...buuuuum ...am scapat de ei.
Ii simplu, numa sa ne lase jandarmi! :lol: :lol: :lol:
Ce aberatie...
El_che, scrii prostii. E de ajuns sa-i puna pe indivizi pe liber. Insa cine, ca Boruga e tata lor... al smecherilor...

fan uta

NE AMAGIM CU TOTII ,CA CINE PLEACA SI CINE RAMINE.
In momentu de ieri dupa meci,vroiam sa plece toti,de la primu pin la ultimul.
Astazi,daca ma gindesc bine,m-as bucura daca ar ramine (nu stiu si daca e posibil,din cauza contractelor,apropo,JJ spunea ca nu ia giocatori sa creasca pt altii,numa cine semneaza pe 2,3 ani) macar Hora,Bota,Cozma,Orlando,Mititi(pentru vointa,daca toti ar fi avut-o pe a lui,sigur scapam),Negru,Andone..Cred ca nu am omis pe niciunu..\
Restu !!!OUT !!!!
Prefer sa jucam cu juniori in ultimele etape!!!!
Cu ce au fost mai buni restu lumii decit Romanu,Palincas, etc,care au ramas in loku "galacticilor(pe care-i cam regretam)..
Si neaparat sa-l convingem pe TISZA!!!
E singuru cu suflet si fara pretentii ...
TE RUGAM NEA FERI!!!HAI LINGA NOI!!
Ceva nu a fost in regula si atunci knd a fost adus Tisza linga Rosca si nu a mai vrut sa stea...Poate stie cineva de ce...
UTA FOREVER IN OUR LIVE!!!
Georgiu, Negru, Bogosel si Sziller ar trebui retinuti. Ar trebui adus de la Bucuresti neaparat juniorul Mitrut Copil. Pentru restul am o propunere: sambata, la meciul cu Corvinul, SUR si RF sa confectioneze pentru fiecare nulitate care a imbracat tricoul UT-ei in acest an cate UN CARTONAS ROSU !!!
Care sa le fie aratat, in timpul meciului cu Corvinul, tuturor celor ce au dus UTA in Divizia C. Sa simta respectivii cum e sa te elimine PROPRIUL TAU PUBLIC! Asa cum am cantat la despartirea de Divizia A, la acel 6-0 cu Gloria Bistrita, tot asa sa nu-i iertam pe penibilii care au trait pe spinarea UT-ei in acest an si sa le acordam un meritat CARTONAS ROSU! Adica, sa le aratam usa!
Vortex, o idee foarte buna. cred ca ar merita pusa in aplicare.

Guest

In primul rind trebuie pastrati toti actualii juniori. Dintre seniori i-as pastra ,daca e posibil, pe Mirne, Radu Cozma, Dumitra, Georgiu, Bota si Mititi (poate Anca si Bogojel ca pt divizia C sint OK).
In tur cam Giorgiu ti-a tinut echipa in spate (vb de centrul terenului) si uite ca in ultimele etape cat a jucat a facut-o destul de bine.
deci : Georgiu, Sziler, Miclea, Cosma, Andone, Bota si poate Orlando, si restul de juniori.

Poate gresesc dar asta e parerea mea.
UTA a castigat campionatele de Juniori A si Juniori B...asta spune ceva...sa promovam de acolo ceva jucatori ...
Pages: 1 2
Reference URL's