http://uta.inext.ro/petitie/
datele vor fi confidentiale. in lista online nu apar decat numele si oras/tara deduse de pe net.
daca or sa fi si inscrieri asa "la oha" mai curatz eu baza de date...
te rog daca poti sterge porcaria aia ce a scris-o un handicapat pe lista
incet incet creste numarul celor care semneaza, dar tot nu e suficient. sa fie asa putini cei carora le pasa de istoria si onoarea UTA-ei? nu sint (inca) semnaturi nici cit membrii SUR si RF impreuna...
dragi suporteri si colegi de forum, spuneti despre petitia asta tuturor pe care ii stiti interesati cu adevarat de UTA. poate impreuna reusim sa miscam ceva.
Sunt intrutotul de acord cu petitia, dar mai ales cu spiritul ei...
Multa lume are o retinere sa isi dea datele personale, si de aici vine si numarul mic de posturi.
Oameni buni va asigur ca e ok, datele sunt confidentiale si nu o sa vi le poate vedea nimeni.
@Nelutu, totusi nu putem renunta la chestia aia cu CNP-ul ?
nu tre sa-l scrii exact
merge si un 123456...
Da' io tot NU INTELEG!De ce sa nu-ti dai datele reale?Adica ce avem de ascuns?Sau in spatele anonimatului ,ar fi mai...?Io cred ca o opinie, ar fi mai respectata ,cu cat autorul ei, ar fi mai...REAL!Parerea mea!!!
HAIDE UTA!!!
as vrea sa-i vad semnind pe Dekani si Boruga si atunci ma linistesc, ce ziceti domnilor semnati ? :D
am sa modific daca credeti ca CNP ii sperie pe unii.
ideea era ca lista sa fie luata in serios si sa nu introduca oricine aiurea date, iar in caz ca sunt dubii asupra inscrierilor sa poata fi confirmat fiecare petitionar (prin telefon, act identitate, etc), pentru a nu se crede ca e m
criss daca jandarmeria ar fi cu ochii pe tine ai avea si tu o retinere sa`ti dai asa usor datele personale...mai ales ca forumul acestae supravegheat.... :x :x
stai calm ca deja au datele personale a noastre
:blob4: :blob5: :blob4:
cine nu sare /cine nu sare/ ori este gabor ori e prost de moare
:smt098
Pt."Vizitator":n-am prea inteles, ce are S©ULA CU...JANDARMERIA, cel putin legat de petitie,da' ma rog!
semnez petitia si cred ca dekany nu tine de scaun. trage falca scaunul de sub el.
boruga s-ar putea sa ramina, numai sa fie ceva bani de halit - rotit
tinad cont ca azi s-a oficializat cesiunea locului lui Liberty spre UTA Arad, voi inchide linkul de pe prima pagina spre petia on-line.
ramane linkul doar pe forum ca dovada ca am incercat macar sa luam atitudine fata de moralitatea si sportivitatea evenimentelor.
asta e.
cu UTA pana la moarte si dincolo de ea!