Datorita situatiei create prin iminenta retrogradare in divizia C a echipei noastre de suflet, dorim sa ne facem cunoscuta pozitia via-a-vis de zvonurile aparute in media locala si centrala cu privire la o eventuala fuziune a echipei noastre de suflet.
Consideram rusinoasa o eventuala fuziune sau orice asociere cu o alta echipa, fapt ce ar pata intr-un mod iremediabil blazonul clubului.
Consideram deasemena rusinoase eventualele tratative duse cu echipele respective in acest sens.
Insusi faptul ca persoane din conducerea clubuilui si din fruntea municipalitatii iau in calcul asemenea variante, constituie un afront grav adus istoriei clubului si tuturor suporterilor UTA-ei.
Din punctul nostru de vedere unica solutie onorabila in cazul retrogradarii in divizia C este continuarea fireasca a activitatii sportive in acest esalon, de unde sa inceapa reconstructia si reorganizarea echipei.
Suntem siguri ca adevaratii suporteri ai UTA-ei sunt in asentimentul nostru si vor ramane alaturi de echipa chiar si in esalonul al III-lea.
SUR-Arad
„Suntem siguri ca adevaratii suporteri ai UTA-ei sunt in asentimentul nostru”
-ne lesi cu prostiile, voi sunteti adevarati de 2-3 ani,
-la meciul cu u cluj ati dat dovada de timpenie, ca si cvucs, la 1-8. bine ca huiduiti la 0-1 si afisati o gramada de banere, iar la 0-3 sunteti euforici.
-mai bine ati sta impreuna cu RED FIGHTERS, ca si in deplasari, /telectualilor/
referitor la comunicatul SUR: sint intru totul de acord cu pozitia voastra. nu ati putea sa faceti un fel de chestionar sau ceva ca sa puteti aduna semnaturi si din partea suporterilor care nu fac parte din SUR sau RF? daca si suporterii din afara galeriilor si-ar pune semnatura pe un astfel de comunicat si s-ar aduna un numar mare de semnaturi poate ca ar conta si pozitia noastra in fata conducatorilor.
Cominicatul este superb,bravo Ovi,este curios daca il va citi si cine trebuie,propun sa il puneti prin oras,eu va ajut cu Hartie A3 si copiator restul va descurcati voi,impanziti orasul fratilor poate se sensibilizeaza prostii.
redfight: nu fac parte nici din SUR nici din RF, iar opinia mea nu reprezinta pozitia SUR si nici nu motiveaza atitudinea lor.
tu spui: "la meciul cu u cluj ati dat dovada de timpenie, ca si cvucs, la 1-8. bine ca huiduiti la 0-1 si afisati o gramada de banere, iar la 0-3 sunteti euforici." in realitate tu esti cel care da o dovada crasa de timpenie.
nu iau apararea SUR-ului, pentru ca se pot apara foarte bine si ei, in cazul in care vor sa raspunda la asemenea aberatii. vreau doar sa iti spun punctul de vedere al unui suporter din afara galeriilor.
nici la 0-1, nici la 0-2, nici la 0-3 nici la 1-3 din meciul cu u cluj, desi am stat aproape de SUR, nu am auzit huiduieli. atunci cind RF ii facea de rusine pe jucatori (pe deplin meritat, de altfel) si scanda impotriva glumei proaste din teren, acuza SUR-ului a fost tacerea.
la 0-3, scandarile SUR-ului au fost dovada magnifica a atasamentului fata de un club, o istorie, o traditie, doua culori, care rezista in pofida viermilor care ii sug maduva. gestul SUR-ului nu a fost pentru diletantii din teren si de la tribuna oficiala, nu pe ei ii incurajau, ci renumele unei mari legende, singura care mai conteaza acum. a fost o declaratie de atasament pentru perioada care va urma, indiferent la iminenta retrogradare. a fost un gest de fronda si de revolta si nu unul de euforie.
din afara asa s-a perceput atitudinea lor. sa ma corecteze daca am gresit.
nu cred ca poti compara acest gest cu naivitatea cvucs-ului care cinta in doru leli in ploaie, fiindca nu prea mai avea ce face. pur si simplu, SUR a inteles sa protesteze nu injurind jucatorii ci incurajind un club mai presus de indolenta acestora.
Le rouge cred ca mai bine nu putea explica nimeni, ma bucur ca s-a inteles semnificatia gestului, faptul ca nu s-a cantat pentru jucatori a fost evident la final cand in momentul in care s-au apropiat le-am intors spatele, dar ce sa ii ceri redfight asta. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa facem o petitie online (nu mai stiu exact site-ul), pe care sa o poata semna oricine sustine ideea, initial asta a fost ideea dar nu ne puteam permite sa zicem ca vorbim in numele tuturor supoterilor aradeni pentru c a oricand se poate trezi unu ca redfight si astfel compromite ideea chiar daca el la o adica e nesemnificativ. Prin fraza aceea care l-a deranjat pe redfight exact asta am urmarit sa aratam ca nu e un demers strict al SUR ci al tuturor celor care sunt de acord cu ceea ce scrie in comunicat.
"Suntem siguri ca adevaratii suporteri ai UTA-ei sunt in asentimentul nostru si vor ramane alaturi de echipa chiar si in esalonul al III-lea. "
special am subliniat pasajul!!! DOAR adevaratii suporteri ai UTA-ei vor fii in asentimentul nostru!
p.s. daca n-am fost destul de explicit pentru unii "tampiti" , DOAR acestia (adevaratii suporteri) conteaza in ochii nostrii!!!!!
Fratilor ideia e buna, dar putem sa ne facem hara kiri ca nu ne baga nimeni in seama,am vb cu cei din RF nu vor fuziuni, ca urmare sambata o sa luam atitudine fata de acest subiect.Cat despre redfight sigur nui din RF cred e de la tribuna 2.FORZA UTA
Ptr redfight ;NO COMENT
Nu ai inteles nimic din ce s-a petrecut pe stadion(vad ca esti SINGURUL )ma bucur ca altii au inteles mesajul si atitudinea SUR.
FORZA UTA (CLUBUL UTA, NU MASCARICII CARE POARTA ACUM ILEGAL ACESTE CULORI ALE UNUI CLUB DE LEGENDA).
P.S. Pe viitor gandeste bine inainte sa faci niste afirmatii aiurea .
Numai bine si sambata la MECI
Acum este momentul ca sa aratam ca nu suntem simpli suporteri de rezultate , ca nu vom renunta la identitatea noastra pt o simpla prezenta in a , ca pentru noi doar UTA conteaza si ca indiferent de esalonul in care jucam vom fii prezenti pe stadion. Daca si acuma ramanem indiferenti riscam sa ne pierdum singurul lucru pe care acest club inca mai il are din cauza unor inconstienti si a unor venituri de prin alte sate ( stiti voi la cine ma refer ) care nu au cum sa inteleaga acest fenomen numit UTA si anume mandria , onoarea si traditia.
Si mai scutiti-ma cu fraze de genu "sunteti suporteri de 2-3 ani". Daca chiar esti cum pretinzi suporter vechi ar trebuii sa vezi cu alti ochi aceasta fuziune. Degeaba ai varsta , degeaba ai multi ani pe stadion , pt ca UTA a ajuns in aceasta situatie si din cauza indiferentei noastre ( a suporterilor ) fata de acesti asa zisi investitori ( locic , sandu ion ) care au distrus clubul.
Acuma e timpul sa fim uniti , sa aratam ca noua ne pasa de destinul acestui club si ca nu permit nimanui sa-si faca imagine de pe urma numelui UTA .
DOAR UTA!
p.s. toti cei care vor sa ni se alature sambata sunt liberi sa o faca
Strigam 'PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA !!!', in timp ce eram intorsi cu spatele la jucatori. Cred ca asta spune totul.
Cine are UTA in sange poate sa inteleaga atitudinea noastra din timpul meciului cu 'U'. Cine nu, ar putea fi surprins dar in nici un caz nu ar putea sa ACUZE.
Redfight, n-ai inteles !
p.s. Le Rouge, nu ai gresit cu nimic. Din contra. Ai simtit perfect si ai tot respectul meu pentru cea mai frumoasa si impresionanta postare de pe acest forum.
Toata stima, OVI, pentru comunicat.
Treaba e ca daca nu facem ceva (is asa de distrus de situatie ca nici sa gandesc nu mai stiu, nu ca asi gandii eu prea mult :D ) ne arunca primarii astia in noroi.
P.S. ne vedem maine la meci.
Comunicatul e semnat SUR Arad .
Ovi SUR Wrote:Datorita situatiei create prin iminenta retrogradare in divizia C a echipei noastre de suflet, dorim sa ne facem cunoscuta pozitia via-a-vis de zvonurile aparute in media locala si centrala cu privire la o eventuala fuziune, cumparare de loc (indiferent de esalon) sau orice alt artificiu menit sa evite retrogradarea pe alte cai decat cele sportive.
Consideram rusinoasa o eventuala fuziune sau orice asociere cu o alta echipa, fapt ce ar pata intr-un mod iremediabil blazonul clubului.
Consideram deasemena rusinoase eventualele tratative duse cu echipele respective in acest sens.
Insusi faptul ca persoane din conducerea clubuilui si din fruntea municipalitatii iau in calcul asemenea variante, constituie un afront grav adus istoriei clubului si tuturor suporterilor UTA-ei.
Din punctul nostru de vedere unica solutie onorabila in cazul retrogradarii in divizia C este continuarea fireasca a activitatii sportive in acest esalon, de unde sa inceapa reconstructia si reorganizarea echipei.
Suntem siguri ca adevaratii suporteri ai UTA-ei sunt in asentimentul nostru si vor ramane alaturi de echipa chiar si in esalonul al III-lea.
SUR-Arad
subscriu. era nevoie de un punct de vedere oficial al suporterilor (macar o parte a lor, care e organizata.
ps=sambata la meci :smile:
ps2=daca doreste cineva din SUR, poate sa posteze comunicatul si aici:
http://www.sport365.ro/forum/UTA_-f23.html
Bravo SUR. Sunt de acord cu acel comunicat...
le rouge Wrote:redfight: nu fac parte nici din SUR nici din RF, iar opinia mea nu reprezinta pozitia SUR si nici nu motiveaza atitudinea lor.
tu spui: "la meciul cu u cluj ati dat dovada de timpenie, ca si cvucs, la 1-8. bine ca huiduiti la 0-1 si afisati o gramada de banere, iar la 0-3 sunteti euforici." in realitate tu esti cel care da o dovada crasa de timpenie.
nu iau apararea SUR-ului, pentru ca se pot apara foarte bine si ei, in cazul in care vor sa raspunda la asemenea aberatii. vreau doar sa iti spun punctul de vedere al unui suporter din afara galeriilor.
nici la 0-1, nici la 0-2, nici la 0-3 nici la 1-3 din meciul cu u cluj, desi am stat aproape de SUR, nu am auzit huiduieli. atunci cind RF ii facea de rusine pe jucatori (pe deplin meritat, de altfel) si scanda impotriva glumei proaste din teren, acuza SUR-ului a fost tacerea.
la 0-3, scandarile SUR-ului au fost dovada magnifica a atasamentului fata de un club, o istorie, o traditie, doua culori, care rezista in pofida viermilor care ii sug maduva. gestul SUR-ului nu a fost pentru diletantii din teren si de la tribuna oficiala, nu pe ei ii incurajau, ci renumele unei mari legende, singura care mai conteaza acum. a fost o declaratie de atasament pentru perioada care va urma, indiferent la iminenta retrogradare. a fost un gest de fronda si de revolta si nu unul de euforie.
din afara asa s-a perceput atitudinea lor. sa ma corecteze daca am gresit.
nu cred ca poti compara acest gest cu naivitatea cvucs-ului care cinta in doru leli in ploaie, fiindca nu prea mai avea ce face. pur si simplu, SUR a inteles sa protesteze nu injurind jucatorii ci incurajind un club mai presus de indolenta acestora.
Le_Rouge ai perfecta dreptate, asta a fost si intentia noastra. Drept dovada, la final cand au venit nesimtitii aia de jucatori sa ne salute crezand ca pt ei am cantat, ne-am intors cu spatele.
redfight esti penibil. Daca SUR este infintata de aproximativ 3 ani, asta nu inseamna ca toti cei care suntem in SUR venim la meciurile UTA-ei de numai 3 ani. Inainte de a infinta SUR(intamplarea face ca sunt chiar un membru fondator) cu niste prieteni, am fost si eu in RF.
Mai documenteaza-te, mai rumega si apoi vino si acuza !
toti aduceti in comentarii cuvintul "uniti" dar citind mesajele vad ca nu e chiar asa si ma intreb de ce folositi cuvintul "uniti" cind aici faceti separatisme si impartiti suporterii UT-ei in cei de la SUR, RF sau cei de la tribuna a -2-a, oare credeti ca uni sunt mai suportei decit alti ? nu cred, doar ca fiecare se manifesta altfel, asa ca daca vreti sa dati valoare cuvintului "uniti" la care faceti apel mereu ar trebui sa nu m-ai aveti macar separatisme pe acest forum si sa ne impungem intre noi cei putini ce mai venim la UTA si care vom fi tot aceia ce vom plinge, fiecare in felul lui, cind vom intra in mocirla seriei a-3-a, dar TOTI UNITI vom avea in suflet speranta ca UTA va fi ce a fost odata si va renaste.HAI UTA, HAI BATRINA DOAMNA, NU LASA CA LEGENDA SA MOARA
UlTrA, ai dreptate. e adevarat ca nu mai sintem foarte multi, cei carora ne pasa cu adevarat de UTA, iar sa ne mai si certam intre noi nu ajuta cu nimic. dar in situatia de fata (fata in fata cu o retrogradare istorica, posibile fuzionari sau cumparari, indoieli serioase in legatura cu viitorul UTA-ei) nici nu prea ai cum sa nu te certi. fiecare crede ca stie vinovatii, sau macar o parte din ei, si nervii si frustrarea nu au cum sa nu erupa. ceea ce este oarecum normal. insa opiniile diferite exprimate pe forum nu sint chiar certuri. fiecare este liber sa gindeasca intr-un anumit fel. difera doar modul in care iti exprimi opiniile.
pe de alta parte, "certurile" de pe acest forum sint exemplificative pentru modul in care au decurs lucrurile intre cei din cadrul clubului de-a lungul timpului. nici noi, care avem acelasi interes pentru UTA, nu putem sa nu ne certam. nici cei de la conducerea UTA-ei nu au putut evita certurile si micile frecusuri. cred ca UTA a pierdut de-a lungul timpului foarte mult din cauza acestei dezbinari si a invidiei si a mincarimii dintre oamenii cu bani care ar fi putut face impreuna lucruri extraordinare pentru UTA daca certurile si rivalitatile dintre ei nu ar fi fost intotdeauna mai puternice.
cel mai la indemina exemplu este cel din perioada societatii pe actiuni, care a reusit initial sa adune principalii oameni potenti financiar din Arad, si nu numai. dupa retrogradare insa au inceput si dezbinarile. sandu ion a preluat UTA promitind bani, investitii si marea cu sarea. dar in A si in primul an de B sandu ion era in consiliul de administratie la UTA si nimeni si nimic nu il impiedica sa realizeze ceea ce a promis mai apoi (si nu a realizat). s-a vazut ca ceea ce cauta de fapt era nu ajutarea UTA-ei ci puterea in cadrul clubului. puterea corupe, nu? si asa, incet incet, macinata de lupte intestine si orgolii nepotrivite cu un oras mai degraba mic (asta e adevarul), se sting sperantele Batrinei Doamne...