Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cine ati vrea sa fie antrenor la UTA, din vara?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

Guest

Cine ati vrea sa fie antrenor la UTA, din vara?
1.Boruga
2.Coras
3.Panduru
4.Lacatus
5.Hizo
6.Ilie Stan
7.Ionut Popa
8.Sdrobis
9.F. Tisza
10.Halagian

Guest

va rog sa va spuneti parerea obiectiv, chiar daca un antrenor a antrenat o echipa rivala...
va spun ca, in strainatate, suporterii decid in mare masura prin sondaje cine va fi antrenor.
asa ca, la treaba
astea sint variantele tale de antrenori??? astea sint niste glume proaste!

Guest

spune altul.
multescu, lucescu si tata, oli, andone, rednic, cirtu, stoichita, puiu astia nu vin
hai sa ne pastram calmul si obiectivitatea. vorbim de UTA 2006, nu de UTA 48 (primul event din istorie!) sau 70
grigoras, sunda, munteanu, pana, de ex. desi la noi nu mai vine nimeni...

fan uta

De ce sa nu luam un antrenor jucator ,de exemplu Stupar,care de mic si a dorit sa vina la UTA,a fost telul lui in viatza.si a mai dat si sufletu pe teren..si din unele discutii cu el pe care le am mai avut ,intotdeauna vorbeste frumos de club..
e si tinar,a mai jucat si pe afara..
Stupar ?
ala care era antrenor la Poli cand au cazut in C ?

fan uta

Era o idee despre Stupar..Are si ceva experienta..
Lui Munteanu citi i au dat sanse?
Si uite unde e?
daca ar fi sa fim obiectivi atunci eu zic ,singurul care ar fi bun la UTA e Feri Tisza ca sa construiasca o echipa din jucatori tineri.Stati linistiti la situatia noastra nimeni nu vine in div c din cei cu nume
EU AS VREA SA VINA UN MARE UTIST SI UN MARE SUFELTIST CRED CA STITI TOTI LA CINE MA REFER : FERI TISZA E OMUL CE NE POATE REINVIA
Nu am preferinte, sa vina odata unu sa ne scoata din kktu in care ne aflam, si anume, divizia C...
Pe Francisc Tisza l-ati uitat ? Omul ala iubeste UTA, este un fost mare jucator al UTA-ei si cred eu ca ar sti cel mai bine ce are de facut. Din pacate gunoaiele astea l-au marginalizat, iar omul s-a simtit inutil si a plecat. Cati dintre voi stiu ca a plans in momentul in care s-a despartit de club, iar in plus de asta este si de o modestie iesita din comun.
Cu aportul financiar dar si al jucatorilor lui Marius Tucudean si inca cativa selectionati din judet ne-am scoate din C, putand sa formam un nucleu de constructie. Remeber 1998-1999!

Forza UTA !
1.Ionut Popa -cele mai bune rezultate cu UTA pana acum
2. Ilie Stan - a aratat ca stie sa construiasca echipa din tineri
Din pacate Ionut Popa s-a dat cu moldovenii iar Ilie Stan cine stie pe unde e.
Io zic sa-l lasam pe Vizer sa isi caute antrenor! :D
iLie stan?!?!?!? In primul rand ca a venit la UTA pt banii lui locic, apoi a distrus o echipa care era pe podium (chiar dc jocul nu o justifica) s-a certat cu toata lumea si s-a dovedit un "mare" antrenor in acesti ultimi 3 ani de cand a plecat de la club .
Sa nu uitam ca jucatorii alungati de el au ajuns titulari la echipele actuale chiar in A. Si chiar crezi ca s-ar intoarce in C?
Vb de nume mari de antrenori. Cati bani credeti ca ar cere si mai mult chiar credeti ca vine cineva cu nume cat de cat sa antrneze pe UTA in C?!? Ionut Popa a vrut sa ajute in iarna l-a trimis pe Dogaru da' noi nu crestem jucatori pt altii, nu ? Bine ca actualii atacanti au devenit golgeteri
bai el che nu mai debita prostii cu ilie stan :mad: ce reconstructie a facut cu jucatorii tineri?
poate a distrus :mad:
e clar ca Popa nu vine in c. io-l vad cel mai potrivit pe Tisza..
el cu devotamentul lui fata de UTA ( si cred ca de orice echipa care o antreneaza) ar fi cel mai potrivit, dupa parerea mea. + ca stie sa lucre cu astia mai tineri si sa-i formeze.
Cel mai nimerit ar fi Gigi Multescu, dar el e ocupat acum... sa ia campionatul cu cea mai de bun-simt echipa din Divizia A, Sportul studentesc. Ar trebui sa-l contactam urgent pe Multescu, pana nu ni-l "sufla" Gheorghita aia de la ACU! (glumesc... Ha-ha-ha!)
Voi va ganditi ce antrenori, ce jucatori ... din vara ... din care vara? ... oare nu ne desfiintam?

Hai sa fim realisti. Daca Falca si Vizer au interese comune pe undeva, asta ne da pe mana lui si o sa jucam in Prima Liga si sa vezi atunci ce ne iau cimisorenii peste picior.

Daca pleaca Boruga si nu vine cineva cu ceva banuti (sincer nu vad cine) 80-90% suntem desfiintati. Falca rade stadionul si face parcare pe locul lui si fotbal in Arad, de calitate, n-o sa mai fie si sa vedeti in 10 ani cum ajung juniorii de astazi suporteri adevarati prin Timisoara sau Oradea.

Cei ce ma cunosc stiu ca sunt cam pesimist, dar chiar nu por sa fiu optimist in situatia de fata.
La desfiintare nu se ajunge...
Garantezi tu asta frate Tobo??????
Pages: 1 2
Reference URL's