de cateva zile in Arad se aude un zvon ca am fuziona cu liberty si ei ar veni in Arad sa isi joace meciurile din Div.A daca vor promova...eu nu sunt deaccord cu asa ceva asa ca aicea fiecare utist isi poate exprima parerea despre acest zvon
sa fim seriosi... sunt un om pasnic, ca majoritatea utistilor pe care ii stiu, dar numai asa ii poate fute satana! :x parjolitu campiilor si otravirea fantanelor e pepsi pe langa ce li se va intampla la halca si salontani!
UTA ramane UTA si in C! UTA joaca pe stadionul Baronului! salonta sa joace in beci la Halca!
Sper sa fie o gluma proasta :mad:
Sper sa fie ceva real, ca altfel se alege praful de UTA. Ajunge in D si se desfiinteaza!
redfight Wrote:Sper sa fie ceva real, ca altfel se alege praful de UTA. Ajunge in D si se desfiinteaza!
:shock: :lol:
DOAMNE FERESTE de asa ceva! redfight sper ca ai glumit!!! pai noi de kestia asta ne legam de timisoara, si asa ceva sa ni se intample noua.... tu cred k esti ori glumetz ori idiot!!! Si in D, si in municipal, oriunde, doar cu UTA a noastra, infiintata in 1945!!! Campioana Provinciei Romaniei, cum zice FLORIN MATEI in Fv! mai bine asa decat "coorvele" tuturor (cum zice BRUNO)
Am ramas si eu putin surprins cand l-am auzit pe conducatorul delegatiei din Salonta declarand la un post local ca trateaza cu oricine posibilitatea cedarii locului, in eventualitatea promovarii in prima liga, dupa meciul "castigat" la CFR.
Eu ma gandeam ca in cazul in care Bihorul merge la baraj si nu intra acestia vor disputa meciurile pe stadionul din Oradea. E foarte probabil si asa...cum e posibil ca Bihorul sa nu prinda nici barajul. Oricum aveam impresia ca Vizer poate sustine echipa si singur.
Eu vad ca mult mai probabil o asociere Vizer - Primaria Oradea, institutie care a mai sustinut consistent echipa FC Bihor acum 2 ani. Am fost in iarna la Oradea, stadionul lor ar fi mult mai simplu de omologat pt divizia A decat cel din Arad. Daca celelealte tribune sunt consolidate d.p.d.v. al structurii de rezistenta, tribuna a 2 a ar cam trebui dinamitata si reconstruita pe structura metalica, operatiune ce nu cred ca ar costa enorm, iar cand sunt bani lucrarea se poate face in cateva luni.
Fie Bihorul, fie Liberty ....mi-ar place mult o deplasarea la Oradea, chiar cu riscul unor geamuri sparte sau unei debarcari in masa in Arad ce ar provoca un haos de nedescris.
Totusi parca si mai interesant ar fi sa vedem fotbal si la Oradea si la Arad, doar ca Aradul nu prea are ce sa ofere unor potentiali investitori. Stadionul nu poate fi omologat pentru divizia A decat daca s-ar inchide tribuna a 2a, insa asta ar insemna sa nu intre mai mult de 1450 (tribuna 1...numarate personal) si mai vreo 2-3000 la peluze.....putin fata de cele 8000 de locuri pe scaune si 10.000 in total cat se cer pentru divizia A. Ca o solutie de urgenta s-ar obtine o derogare de un an si s-a putea reconstrui tribuna a 2a din temelie, spatiu in spate stiu ca ar mai fi cat de cat. Chiar daca nu ar costa enorm nu vad pe nimeni dispus la Arad pentru o asemenea lucrare de investitie (o sa se motiveze ca oricum ar trebui construit un stadion nou....dar nu sunt bani, nu este echipa etc...)
Cu toate ca prevedeam situatia asta de mult timp ( vezi postarile de pe forumul vechi) nu vreau sa mai fac si eu haz de necaz. Ideea e ca in acest moment Aradul nici nu prea are ce oferii. Totusi o situatie asemanatoare a fost si la Timisoara, cu stadionul lasat in paragina, echipa in divizia C, primaria ce abandonase de mult echipa, fosti investitori dubiosi ce doar ne amagisera, antrenamente pe maidane si lipsa oricarei perspective..... tutusi un compromis a readus la viata miscarea fotbalistica din Timisoara ce risca ca cel putin 10 ani de atunci incolo sa nu mai poate pe propriile puteri sa reuseasca ceva. Incercase ceva UMT, dar s-a vazut ca a fost o treaba fortata, iar dupa un campionat de A a ajuns pana in divizia D (noroc cu satelitul lor deoarece au mai putut rula jucatorii dupa ce au fost exclusi din B).
Aici pe forum pare aproape exclusa ideea unui compromis insa sunt curios cum gandesc suporterii care mai tin cu UTA dar au cam renuntat momentan sa vina la stadion.....mai ales ca au un exemplu reusit mai la sud care de ce sa nu recunoastem e tentant pentru multi. Bineinteles ar ramane orgoliul ranit al galeriilor.....al celor 50 de "ultrasi" RF si 30 de spetzari .....dar oare cui i-ar pasa atata timp cat la Arad tribuna a 2 a a dat tonul in orice iar acestia ar motiva ca oricum palmaresul UTei ramane chiar si in cazul unei fuziuni/absorbtii/asocieri. Pusi in fata fapului implinit RF in cel mai bun caz si-ar schimba denumirea in Luptatorii Rosii ( ca tendinta e de denumire romaneasca)....dar dupa episodul Sannicolau cine mai stie.... Spetzarii ar putea sa o intoarca si mai usor devenind casuali, iar abonamentele s-ar epuiza ca painea calda.
In cazul in care chestiile acestea s-ar trasforma in realitate lucrurile s-ar mai misca mult mai alert. Primaria ar veni cu un plan de reconstructie a tribunei a 2a daca li s-ar permite sa mai darame un alt vechi stadion, Consiliul Judetean ar promite atragerea unui "sponsor" gen AEM ce s-ar angaja sa realizeze gratis o eleganta nocturna, care mai apoi sa fie platita tot de CJ....dupa "modelul Timisoara" evitandu-se in felul acesta licitatia ....si toata lumea ar fi multumita si la Arad ca doar este noctura, iar televiziunile ar putea programa meciurile cum ar dori ele. S-ar realiza lucruri care in timp vor ramane tot ale Aradului,.....terenuri de antrenament, modernizari, tabela electronica.
Trebuie sa recunoastem, indiferent ce se scrie pe acest forum......."modelul Timisoara" este o tentatie. Mie, acuma, mi-e indiferent deoarece in oricare din situatii rusinea e la fel de mare. Ce sa facem, si noi am trait momente rusinoase si am trecut peste ele.
bravo sefu clasei
domnilor utisti, nu ma incinta deloc ideea fuzionarii
dar
-decit sa nu avem echipa in Calea Aurel Vlaicu, mai bine jucam in A, cu numele si palmaresul al nostru
-puteti privi aceasta chestiune ca pe un transfer de 10-15 jucatori, cu patron cu tot
-si apoi, daca este permis de lege, de ce sa suferim, cind altii proifta
-nu vreau prostitutie, vreau performanta
-cu un patron (sau citiva, asta e deja un alt subiect), putem ajunge in Europa.
-cine ar fi dat in august 2 bani pe sportul ? si uitati ce a iesit!
Citeam in ziare de cumparare de loc....nici vorba de asa ceva....nu cred ca Vizer ar putea face astfel de afaceri cu Aradul deoarece nu ar exista cumparator. Eu vad mult mai probabila o asociere in care UTA vine cu numele, stadionul si promisiuni de sprijin din partea autoritatilor, iar lotul, locul, drepturile tv, ar ramane ale lui Vizer
Precizez ....daca se pune problema unei colaborari. Oricum poate fi si o strategie de-a lor de a da peste nas Primariei Oradea in cazul in care Bihorul nu promoveaza. Cine mai stie ce se urmareste....oricum e un subiect de urmarit
Intr-adevar greu de intuit ce se va intampla.
Iar l au arestat pe iancu..
decit asa cu investitorii primaverii,mai bine in C..
NU VREAU SA MAI AUD DE FUZIUNI ETC!!! Poate sa pice UTA si in judet!
FORZA UTA(oriunde ai fi)!!!!!!!!!
Umflatul n-o sa pateasca nimik pt ca din umbra il protejeaza marinarul. Seful Clasei nu e sincer, nu au trecut peste probleme. Blazonul ramane patat, la fel cum patati sunt banii veniti de la BKP.
Nu stiu ce se va intampla la noi, se pare ca va fi o vara fierbinte...Sper doar sa nu devenim victime, la fel ca si cei de la sud care au inghitit galusca din Bragadiru.
E dramatic ca s-a ajuns aici dar poate pastrandu-ne verticalitatea vom reusi sa revenim. Nu stiu daca atitudinea noastra va fi luata in seama dar ne facem datoria pana la capat. In C cu Feri Tisza pe banca vom promova din primul an inapoi in B si apoi se vor putea intampla multe.
Forza UTA!
muistu clasei tu vi noua sa ne ti predici cand la timisoara tot ce sa investit sunt din banii spalati ai lui iancu !!! tu esti mandru de ce reprezinta timisoara acuma ?! vis niste cacati
sa va iau fata in p**a, violeti spurcati care ati votat "DA" !!!
Ma nespalatu clasei, jura-mi mie pe inima ca voi ati trecut peste probleme, si ca vi se rupe de palmaresul lui Politehnica Timisoara (divizia C) ? Spune-mi tu mie ca pe voi nu va doare cand toata lumea face misto de voi ca nu aveti istorie, ca v-ati vandut singuri... Si ps : sunt sigur ca o sa primesc un raspuns de genul "n-are rost", "asta-i tampit" etc...
bagamias pola in aia care voteaza DA mai ales daca is cimisoreni !
Nu voiam sa vorbim pe topicul asta de Iancu sau de Politehnica ....dar daca insistati... Iancu e la a 3 a arestare si lucrurile merg de mai bine de un an inainte in acelasi ritm.... Daca voi visati la oameni bogati si cinstiti care sa investeasca la Arad atunci somn usor copii. Uitati-va putin in jur....
E adevarat nimanui nu-i pica bine ca a trebuit sa facem acest compromis, insa va reamintesc ca una vorbiti voi aici pe forum ai alta se hotaraste la niveluri mai inalte. Uite Spetza s-a intalnit cu cei din conducere si pareau ca au inteles ca suporterii exclud varianta unei fuzionari/asocieri etc.... dar iata ca Jiji Boruga nu exclude deloc ideea
Fotbal Vest Wrote:Rep: S-a zvonit de achizitionarea unui loc in Divizia B..
GB Nu se poate cumpara. Se poate fuziona cu alt club care nu are posibilitati sa tina echipa in Divizia B.
Rep Nu este o solutie morala
GB E foarte legal
REp Si daca la rpimul meci aceasta echipa va fi huiduita de spectatori inca de la incalzire?
GB Voi, ziaristii, stricati... Prima intrebare mi-ai pus-o ca de ce nu ma strangea lumea de gat. De ce sa ma stranga , cand nu iau nici cinci bani de la UTA ?
In rest doar injurii....dar na....doar eu merit sa imi fie sterse mesajele de pe forum.... Nici nu stiu daca sunt 6 polisti pe acest forum....sa verifice adminul cine a votat....Totusi e asa de greu de acceptat ca nu toti o sa gandeasca ca voi daca cumva se pune la cale vreo ghidusie.
unii parca ati luat-o razna cu fuziunea :mad: NU SINT DE ACORD CU FUZIUNI SAU CUMPARARI DE LOCURI!Daca va fi sa retrogradam vom juca in C!Noi nu sintem aekk!UTA are o trditie pe care trebuie sa o ducem mai departe indiferent de liga!