Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Fuzionare cu Liberty.....?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

fan uta

E adevarat ce se scrie sau nu e adevarat in titlurile de azi pe site??
Ca deja atitea informatii cite circula,mai ca mi vine sa cred ca sint si ceva diversiuni..
Cum noi ne pricepem la asa ceva...nu m as mira sa fie bule de aer ...prin zona.......ca si asa JJ ne mai intoxica din Knd in Knd...sau poate nu de la el au plecat toate astea....pe unde mai e Siclo?ca el se mai baga si ne dadea cite una reala?
Imi este greata de toti cei ce ar fi in stare sa treaca peste o eventuala fuziune doar de dragul de a juca in A. Decat asa mai bine ne desfintam si stim ca nu ne-am manjit numele si onoarea. Oricum la ora actuala este foarte multa dezinformare din partea presei iar asa zisele negocieri cu Salonta nu sunt altceva decat niste ambitii de ale lui Falca care incearca acum sa para in ochii oamenilor, "salvatorul UTA-ei".
De fapt toata treaba este o mascarada politica menita sa il discrediteze pe Dekany, pt ca la o eventuala confruntare pentru mandatul Primariei, acesta din urma sa nu mai reprezinte un adversar real.
E clar ca fuzionam, eu asa zic. De dragul gloatei pe stadionul UTA va juca o echipa in A sau B. Va fi foarte urat, din cateva mii probabil vreo 200 vor huidui...
Si daca "noua" echipa nu are rezultate...daca nu va avea o conducere puternica..
Netoiu, Turcu, Vizer, Sandu Ion.....de ce nu au fost pana acum variante? ????
Netoiu si Turcu niste frustrati ce au fost inlaturati de la dinamo. Vizer un afacerist...S. Ion, un...ziceti voi...
Pei de sa-r coaliza astia totii ar avea uta buget de 10 mil dolari in div c!!!!!!
Oricum ca sa faci performanta ai nevoie da bani,indiferent cum s-ar numii cei care infuzeaza,nu uitati ca Steaua s-a nascut la C-lung Moldovenesc,Dinamo la Campina,Rapid prin fuzionarea a trei cluburi CFR-iste din tzatra,probabil ca si noi la randul nostru fara voia noastra vom fuziona cu cineva. banii vorbesc ,banii vorbesc,Mafia,iti da cu o mana si iti ia cu sapte,zice Dan Bitman in cantecul sau ,cam asta este si in fotbal.
The_Kid Wrote:".
De fapt toata treaba este o mascarada politica menita sa il discrediteze pe Dekany, pt ca la o eventuala confruntare pentru mandatul Primariei, acesta din urma sa nu mai reprezinte un adversar real.

No sa fim seriosi, Dekany primar.Poate daca il are pe Boruga consilier.
Sa ajungi primar trebe sa stii sa demolezi stadioane si sa prostesti lumea ca dai milioane de euro in modernizari.....sau sa le promiti NOCTURNA! :D
Fuziunea cu Liberty a cazut definitiv.

Guest

Sigur? :D

Poli Iasi 2 cumva? :twisted: :twisted:
nici
Alfeus in sfasit ai zis ceva corect :D . Dai o bere :D .
Fuziunea cu Liberty a cazut din motive tehnice. Cele doua cluburi trebuiau sa depuna la federatie dosarele si pana in data de 30 mai baza sportiva a echipei care face absortia sa fie inspectata si omologata.
Deci prin urmare asta a cazut, ar mai ramane d.p.d.v teoretic cumpararea unui loc in B de la Poli II Iasi, dar si asta este doar teoretic deoarece nu se mai prea pot face cumparari de locuri asa cum cred fraierii astia din conducere. Federatia nu mai prea tolereaza cumpararile si vanzarile de locuri de genu, Baia Mare - Bacau sau defuncta Poli cu Dacia Pitesti.
Hai ca sacapam noi cumva si de rusinea asta fara sa ne compromitem.

Topic closed !!!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's