Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UTA Arad - Unirea Alba Iulia
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
....................comentariile sunt de prisos avand in vedere situatia la care ne aflam
veniti la meci, atata va zic...
TREBUIE MACAR ACASA SA BATEM PE ALBA-IULIA INDIFERENT DACA JUCAM RAU SAU BINE.FAC APEL SA VINA CAT MAI MULTI ARADENI SAMBATA LA ACEST MECI
asa este ..... daca picam sa o facem cu fruntea sus !!! si un msj ptr Halca ....NOI NU SUNTEM tIMSIOARA NU NE VINDEM m..e salonta
calmeaza-te Ritza,oricum ne ne baga ei pe noi in seama. Totul este aproape batutu in cuie in proportie de 90%,ramane doar sa promoveze,Tobo,stie mult mai multe,nu degeaba este nepotul lui JJ,dar acum este la oaste ,va venii el si am sa ii spun sa posteze detalii,totul se leaga prea sunt toti relaxati.
tobo e nepotul lui jiji ?! fratilor noi picam in C nu ne mai salveaza nime si la anu revenim in B si apoi in 2-3 atacam promovarea
alooo toti va ganditi in ce divizie jucam la anu poate batem toate 4 meciurile si ramanem in B ( nici eu nu cred da na :) ) mai bine sa mergem sambata la meci sa incurajam echipa....UTA 3-0 alba !!!!
Rectific,Tango,este nepotu lui JJ
LA MECI CU TOTII !!
CU TOTII IN PELUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FORZA UTA
UTA-Alba 0-0 la pauza
MIN. 45+1: Nici un gol la Arad pana la pauza. Combatantele au evoluat modest, uitand parca de miza ridicata a intalnirii. UTA a dominat usor teritorial partida, dar fara a-si crea ocazii importante la poarta lui Rotaru. Din cate se pare, alba-iulienii s-ar multumi si cu un rezulta de egalitate in orasul de pe Mures
0-2.... :(
GATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INEVITABILUL S-A PRODUS, S-AU DUS SI SPERANTELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest

teoretic va mai puteti salva. eu va doresc succes. sper ca la anul sa jucati tot in b, iar peste doi ani sa ne intalnim in divizia a
bagodabago Wrote:teoretic va mai puteti salva. eu va doresc succes. sper ca la anul sa jucati tot in b, iar peste doi ani sa ne intalnim in divizia a

de unde esti ?!

Guest

stiu ca o sa ma injurati. din oradea. dar chiar nu am nimic cu voi si imi pare rau de situatia in care ati ajuns. chiar sper sa va salvati
sunt doua variante zic eu:
a) ori DIN NOU unii au vandut meciul (din nou greseli "incredibile" in aparare),
b) ori pe stadionul UTA joaca CEA MAI PENIBILA SI MAI SLABA echipa din toate timpurile care au jucat pe arena din Vlaicu.

cred ca ne amagim daca credem in oricare din variante.
sau poate amandoua sunt corecte :(

Da' nu-i posibil sa ai ULTIMA SANSA de atac si sa stai pe ganduri cine sa bata lovitura libera sau dupa golul de 1-2 sa nu te repezi in poarta sa iei mingea si sa te grabesti sa mai incerci iute o boaba...
iar spre sfarsit si "grozavul" portar al nostru putea sa-si rupa tricoul de pe el si sa fuga in atac, daca vroia sa salveze macar aparentele...

:6c3c:
tre sa fi orb sa nu vezi cum au vandut meciu unii in meciu cu alba.
dupa cum am vazut toata linia de fund a fost implicata..de misu grozav nu stiu ce sa zic.la golul 2 fundasii sau dat la o parte si au lasat mingea in poarta...iar la golol nostru egalizator daca ati observat au cazut in genunchi fundasii nostri...nu mai am cuvinte :|
ar trebui sa jucam urmatoarele meciuri cu juniorii, macar nu i-ar plati degeaba pe hahalerele astea ce au impresia ca sunt jucatori
UTA a fost vanduta din interior de-a lungul intregului retur. Ghiciti cine sunt vanzatorii...
Pages: 1 2 3
Reference URL's