Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Principalii vinovati de caderea Utei in Div C ??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
jucatorii si conducerea !!!
...si primarul etc... :mad:
in primul rand jucatorii ptr ca ei au jucat toate meciurile si conducerea ptr ca nu a reusit sa faca un lot competitiv care sa ne mentina in Div.B...primarul are si vina lui ptr ca nu a putut aloca mai multe fonduri clubului !
Toata lumea...
CARICATURILE ASTEA DE JUCTORI, FIILE NUMELE BLESTEMAT !!!!! :mad: :mad: :mad:
In primul si in primul rand jucatorii. 70% zic eu. Pei la inceputul returuli, daca te uitai pe hartie, ce lot avea UTA... :mad: si iata rezultatul. Ratariel lui Nadaban, Orlando, indolenta lui Bad, Anca, Orlando, etc, neputinta tuturor! Apoi toti antrenorii din acest sezon.

COnducerea de acum a UTEI,(- duki) eu zic ca e mai ok decat cele dinainte. Atat ca nu au fost inspirati in alegerea antrenorului.
Halca asta cu dezinteresul lui de geek pentru fenomenul sportiv. Toti primarii de dinaninte.

TOTI ARADENII CARE AU PUTUT FACE CEVA PENTRU ECHIPA SI NU AU FACUT-O!
toata lumea care se invartea in jurul echipei.......in afara de suporteri

Guest

E frumos la Arad dar ce nu stiti naivilor :

de ce nu vine nimeni sa ia clubul ?
pai conducerea se inconjoara de o aura de promotori de bine si sfinti cand ei de fapt sunt sprijiniti de oameni din lumea interlopa. nimeni nu are sa vina la club in aceste conditii. orice vrei sa intreprinzi la club se pune intrebarea "eu ce pot sa pisc din asta?" . nu UTA e pe primul loc pentru ei.
il vedeti pe Boruga marele salvator.
poate era atunci cand se putea inca face tot felul de aranjamente era cineva. stiu cum s-a promovat in A. stiu si cum a promovat si Jiul in A. acum trebuie sa fi mare peste ca sa nu fi inghit de altii rapid (gen Borcea, Becali , Mititelu, Netoiu, Copos) . sau poti sa mai incerci sa faci o gainarie doua, poate nu te prinde.
in vara nu erau bani, era haos, UTA a plecat la drum cu ce avea la indemana. apoi a fost dus in iarna "il salvatore". e un mare utist, sufletist, nu am ce sa comentez. dar ideea lui era sa-si duca valetii de peste tot de unde nu aveau angajamente bune si sa incerce sa o ia de la capat cu aranjamentele. banii urmau sa vina de la interlopi, de la tot felul de intelegeri dubioase...maxim de la Falca, ca si banii aia intrau in calcul. pentru imagine/ajutor au fost adusi Duckadam si Coras. Duckadam a vazut ca nu e nimic la alb, concret, ca aradul nu ajuta pe bune uta si mai mult nu a stiut ce sa faca. s-a retras. coras a pasit in fata la antrenat.
Asta i-a priit la meciul cu U Cluj cand a cam lasat steagul jos. atat el cat si minim trei jucatori din echipa.
Si "succesul" de la Dej a fost pe aceeasi scenariu, doar personajele au fost din echipa adversa . ne-a costat 6.000 euro, mult mai mult decat i-a taxat "UTA" pe clujeni.
Scenariul lui Boruga a luat-o razna dupa cateva etape din retur.
Il cunoasteti ca un mega-optimist, atunci va intreb de ce nu a zis nimic de ultimele sanse matematice inainte de meciul cu UCluj ? nu si-a pregatit deja terenul pentru o cadere sigura ?
Poate crede intr-o promisiune a lui falca care se vrea scos cu fata curata, de a aduce salonta la Arad. in acest mod "oricum avem baremul realizat, putem cadea ca sigur fuzionam, macar sa ne scoatem unul-altul investitia".
tot aud placa aia cu "Boruga e 16 ore din 24 prin oras la cautat fonduri". Unde ? faptul ca merge pe la aceeasi prieteni din cercuri ciudate sa mai bea o cafea, sa-i mai tina de vorba, sa-i mai prosteasca de 1-2.000 euro nu mai merge. in ziua de astazi NU. nu e un program modern de investitii, un caiet, un dosar, o idee de sponzorizare, unde se duc, banii, de ce, reclame pe stadion...tricouri, mingi, fulare...de ce nu a stat 20/24h la falca in fata biroului ? impreuna cu celalat chirias de la prefectura, Dekany.
poate credeti ca am ceva cu Gigi Boruga. nu. am expus problema in care suntem si ce se intampla in ultimele luni. si sandu ion si cei dinainte au avut acelasi tel si sistem, poate un pic mai spalat.(de sistem, de management vorbesc)
sau poate exista o idee. NOI NU STIM DE EA. trebuia sa se faca saptamanal intalniri cu investitorii din zona. nu neaparat investitori mari. anunturi in ziare, anunturi chiar platite in contra-partida cu reclame la stadion sau chiar pe tricouri (la cluburi din Cluj, Timisoara si altele abia se mai vede culoarea echipamentului de reclame)...sa vedem ca se zbate cineva pentru ceva.
speram doar ca "au ei un plan sa ne scoatem cumva. la vara tot ne redresam". asa am zis si in toamna , ca ne revenim noi in retur, ca divizia C e o gluma, cum zicea R.F.

Traiti in trecut, in lumina Batranei Doamne de acum aproape jumate de veac. Treziti-va si stergeti-va la ochi de albeata. UTA acum e in noroi, in mizerie, in mafia ieftina de cartier, in mocirla, in HAOS, in ceva ce nu va inchipuiti deloc. Si nimeni nu face nimic. nu exista oameni de caracter la club in afara de nea gherle care probabil nu stie ce e in jurul lui (bravo SUR pentru aplauze+banner).
in felul asta, fara un suflu nou, organizare noua, moderna, in conformitate cu lumea moderna, UE , jucatori noi, antrenori noi, moderni, care doresc sa se afirme si sa-si lege numele de istoria Utei, nu jucatori luati de la rand de la somaj sau pensionari fara putere si suflu, fara o restructurare completa de MENTALITATE la toata lumea care se invarte sau joaca pe arena din Vlaicu , fara astea....UTA nu va mai avea puls in curand...

o vom plange, vom vorbi de ea si ...atat...

si NU VREM ASTA !!!

un fan suparat rau
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038

el_che, punctul pe "I".

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Bravo el_che! Ma bucur ca exista si oameni cu opinie ca tine, nu doar lingai de-ai lui Boruga! E mare lucru in ziua de azi si in lumea asta tot mai dedata la rele.
ar trebui sa luam atitudine si noi suporterii cumva.
eu zic ca Spezza si RedFighters sa conceapa o declaratie, sa ia pozitie printr-o foaie care sa ajunga la toate cotidianele, nu numai aradene prin care sa-si spuna punctul de vedere despre fuziune, etc.
macar intr-o declaratie ar putea sa se semneze impreuna galeriile, daca pe stadion stau separat.
de exemplu SUR (sau ailalti) o poate concepe si apoi sa o dea si lui Luca (sau omologul de la sur) sa bage de vina sau sa adauge ceva si sa fie de acord sa semneze ambele. ar fi frumos si sanatos.
Zerror stai linistit ca ne-am gandit deja la chestia asta si o sa o facem.

Guest

Bravo el_che!!!! dar totusi nu cred k rezolvam ceva doar discutand pe forumul acesta! cum spunea si zerror, cel mai bine e k suporterii sa ia atitdine!!! si dak cumva doamne fereste se fuzioneaza cu salonta, propun sa nu mai mergem nimeni pe stadion!!! sa-i lasam dracu de idioti, si, dak mai "traieste" vechea UTA, alaturi de ea sa fim (in divizia C, oriunde)

asta nu e sfarsitul, e doar un pata neagra in istorianoastra! sa speram k va rasari soarele si pe strada noastra
Am inteles eu bine sau nu a fost aprobata modificarea diviziilor B si C? In acest caz mai avem de 2 bani speranta...
bla bla bla bla........aaaaaaaa..........si sa nu uit: bla bla bla.

Va spun eu cine este vinovat de situatia UTA-ei:Aradul si numai Aradul.

De prea multa vreme ne-am batut joc de aceasta echipa si de fotbal. FOTBALUL NU POATE FI PACALIT. Acum el se razbuna pe noi pentru ultimii ani in care Batrana Doamna palea in fiecare zi.

Parerea mea este ca actuala conducere este cea mai buna din ultimii 3 ani. Boruga a venit in iarna cand situatia era destul de critica si a incercat sa faca ceva cu bani putini. Era convins ca o sa reuseasca: s-a inselat.

Daca Boruga pleaca, UTA se desfiinteaza. Toti vorbiti de schimbare si atacati actuala conducere. Va rog sa-mi spuneti niste nume pe care ii vedeti in locul actualei conduceri si a actualului antrenor. Sa veniti cu niste variante plauzibile si nu cu prostii de genul Ionut Popa.
Eu am stat si m-am gandit si sa stiti ca nu m-am gandit la nici un nume. De ce? Pentru ca Aradului nu-i mai pasa de fotbal. Daca voi credeti ca asta este o situatie grea pentru UTA, o sa vedeti mai incolo ce urmeaza.

Este Boruga cum este. Incearca sa faca multe smecherii pe cale necurata, dar dupa parerea mea, altul mai bun decat el nu avem.

Va rog, vreau sa aud niste nume de la voi!!!!!!!!!
Nu exista nici un nume, si daca Halca dadea bani la UTA, situatia era alta, sa nu uitam, boruga a adus jucatorii pe 5000 de euro...

fan uta

Sa va spun ceva .
Daca vreau sa deschid un magazin in Arad,caut un anunt,agentie imobiliara,etc
Daca vreau sa investesc in UTA ,caut la primaria orasului,care e proprietara stadionului(magazinului)..
In acel moment ne punem la discutii si vedem de pretentii..fiecare pe interesul lui,eu sa scot o chirie mica ,sa pot sa imi platesc darile la stat,etc..
Primaria cere cit mai mult,imi cere si mie niste garantii despre unele investitii si imi punela dispozitie baza..da sa nu o dea la orice Terchea berchea!!!!!!!!!
Ca acu or sa spuna cei din conducere ca :Au promis Falca&Deckany ca ne da 1 milion..
Aici e de discutat..ca si eu daca as fii propretar de spatiu,nu i as cumpara marfa pentru chiriasul meu ,sa aiba ce vinde ...ca ala deja e biznisu meu ,nu mai e al lui..
Dar si daca nu explic la timp asta ,se poate interpreta,mai ales la noi in tzara..
Din cauza explicatiilor puerile si sfaturile unor consilieri personali il anunt pe D-l Falca ,ca a pierdut alegerile de pe acuma...sa se grabeasca cu ce mai are de luat din stinga in dreapta ,cxa nu mai e prea mult timp.
Un alt aspect: e nashu meu Basescu..
Pai sa nu pot da io telefoane si sa nu discut macar 1 saptamina cu el sa imi trimita un investitor..si pe secret service,daca trebe..
Stim cu totzii ca Base e hotarit de felu lui,l a mai apucat si dragostea de sporturi,nu cred ca ar zice nu...
Da pt ASTA tre sa ai timp.
Si initiativa.
La meciu cu Cluju ,am impartit voluntar programe de meci,altfel zaceau si acuma la intrarea in stadion..
Acu vreo 5 etape,adica mai la inceput de retur,am vrut sa iau ABONAMENT...
In ZI de meci,imi spune Tanti de la bilete:Azi nu se dau abonamente,veniti in timpu saptaminii..adica ,chiar asa?
sa caut eu in alta zi din saptamina abonamentele pe cvare ar fi trebuit sa le imparta actualii conducatori peste tot..
Daca se incepea mai din timp(iarna) si se mergea la toate institutiile ,in care se specifixca ca e o situatie mai grea la club si vrem sa vindem abonamente ..probabil ca lumea intelegea..si sigur se vindeau mai multe..
Nu,noi le dam la D-nu Hamza in emisiune cadou alaturi de o lamputza...
(apropo nimeni nu vrea ope altcineva in loku lui?pina si Ioanitoaia s-o mai transferat)...Ce zici Seba? te ai baga sa l schimbi?
Cam toate is cu susun jos si invers pe la noi.
Ne trebuie initiativa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Si mai presus de toate suflet pentru asa o echipa,de fapt asa un NUME:UTA...gata,pling ,nu mai pot sa continui...las pe altii..
Salut, sunt nou pe forum si as avea cateva pareri despre situatia de la Uta.
Nu sunt un suporter "adevarat " , adica tin cu Uta, ca doar sunt aradean ce draq si m-am nascut aici si mergeam de mic cu tata sau cu bunicu la meci, am si jucat la Uta cand eram tzoc, dar acuma nu mai fac prezenta de multa vreme la meciuri, insa ma bucur cand Uta o duce bine si ma intristeaza cand se afla in situatii cum e cea prezenta si sper sa ajunga ceea ce a fost odata ... , cred ca sunt un fel de suporter " pasiv ".
Cred ca sunt mai multi vinovati pentru situatia de acuma. Unul ar fii , evident, Falca care nu prea face mare lucru din ce a promis sau cel putin nu se vede nimik, DAR mai e o problema aici, adica toata lumea injura ca Falca nu da bani ca nu investeste samd, da de ce sa o faca ? pt cei 100 de suporteri care merg la meci? adica de ce nu merg toti care-l injura la meci sa dea bani pe intrare, acuma de ce nu sunt 12000 de spectatori, adica TU care esti suporter si injuri ca ala nu da bani nu te duci la meci sa dai 100 000 da ai pretentia ca ala sa bage 1 mil $ in UTA, mie mi se pare o ipocrizie chestia asta. Tu ca si fan nu dai bani si timp pt Uta da ala care nici nu stie ce e un penalty si nici nu-i pasa ar trebui sa dea... e pacat ca aici sufera cei din galerii si cei putini care merg meci de meci si or sa mearga si dc Uta ajunge in C, pt ca ei chiar sufera pt Uta si merita mai mult...mult mai mult.
Da dc ar merge si acuma 8000 macar de oameni la fiecare meci, eu zic ca lumea ar baga bani in Uta. Cei care au bani , au pentru ca sunt oameni de afaceri si un om de afaceri nu vrea sa dea un leu daca nu crede ca poate scoate doi, asa ca dc nu sunt spectatori => nu au rost reclamele => nu se incaseaza bani din bilete => 0 investitii. Asta cred eu ca ar fii un motiv. Chiar si ce-i cu bani si sunt suporteri nu ar da nici ei asa un milon de $ , mai ales ca conducerea clubului n-ar fii in stare sa tina in picioare nici macar o ghereta. Si ei sunt ceilalti vinovati pt promovarea UTA in C.
Ar mai fii echipa si antrenorul care eu cred ca astea sunt limitele lor, adica atata pot, poate un picut mai mult, dar nu stiu ce sa zic, nu cred ca nu vor, nu vad de ce, eu zic ca asta e valoare lor si gata. Cred ca si suporterii care merg meci de meci stiu mai mult fotbal decat ei si r face treaba mai buna.
Mai sunt si altele , dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu ditamai romanu ... :D
Sper sa fie bine , dar nu cred prea curand nu cred...

Haide UTA
Aradul e un oras al contrastelor si acest lucru se observa in sport, societate, cultura, mass-media, etc. Suntem la un pas de a fi campioni la basket si rugby in schimb UTA e in divizia C. Suntem leaganul fotbalului romanesc si daramam stadioane (apropos, ieri am auzit ca se va demola si 'Strungul'; o fi doar un zvon nefondat? ) fara a construi altele in loc. Aradul formeaza o multitudine de intelectuali care in marea lor majoritate se stabilesc in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau strainatate. In acest timp, universitatile aradene sunt conduse de o tzatza respectiv un membru al unui partid xenofob.

Suntem cel mai vestic oras, cu o mentalitate preponderent occidentala in schimb avem un consiliu local imbatranit, demodat si incapabil sa ne transforme orasul in ritmul dorit de noi.
Il avem pe Sebastian Siclovan dar balanta este echilibrata de Hamza, un senil analfabet care te face sa adormi cand vorbeste de UTA si pe care suntem obligati sa-l suportam de multi ani, neavand alternativa din pacate. Sa nu mai vorbesc de televiziunea locala, o adunatura de incompetenti agramati platiti din banii nostri.
In formarea si educarea maselor, mass-media are un rol crucial si noi suferim din punctul asta de vedere. Trebuie luata atitudine pentru ca altfel riscam un viitor scaldat in mediocritate si incompetenta.

Fara initiativa si atitudinea de care vorbeste FANUTAA, nu avem nici o sansa!

VINOVATII: jucatorii, CJA,Lupas, Ienciu, Falca,Gherghel, Chisbora, Sandu Ion, Ionut Popa + Locic, Boruga, Red Fighters,taranii de la tribuna a 2-a, Bin Laden, tot ce inseamna mass-media locala, jucatorii cumparati de la barajul cu Rocar, noi cu totii pentru ca suntem prea pasivi in fata mediocritatii celor amintiti in postare.
Ritza Wrote:jucatorii si conducerea !!!

EU CRED CA PRINCIPALA VINA O ARE CHIAR ''RECHINUL FALCA'' TREBUIA DE LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI SA SE IMPLICE CU FONDURI DAR NU VEDETI CA DE ABIA ACUM CAND VEDE SI EL CA NE SCUFUNDAM ALOCA SI EL NISTE BANI.DAR IN ZADAR DOMNULE FALCA DEJA CRED CA E PREA TARZIU AR TREBUI SA VENITI DUMNEAVOASTRA SA JUCATI ACESTE ULTIME ETAPE CATE AU MAI RAMAS SI SA FACE-TI CEEA CE TREBUIA SA FACE-TI LA INCEPUT :(
Pages: 1 2
Reference URL's