Ce sa ne mai scufundam , ca suntem inecati fara nici o sansa de resuscitare. Pt prima oara m-am uitat la clasamentul div ( ligii a III a ) c ca sa vad cu cine o sa jucam la anu .... nadlac ........ beius ...... moldova noua .......imi vine sa urlu ca de plans nu mai pot ......
taranii de la tribuna a 2a... bine ca o fi UTA club de intelectuali...
orice club in lumea asta care nu are performanta, nu are nici fani la stadion (exceptie galeria + 10% din restul fanilor). stiu ca sunt contra-exemple (Napoli si eu mai stiu ce echipe), dar probabil sunt exceptiile ce intaresc regula.
la UTA au fost intrerese, cred ca toata lumea e de acord cu aceasta afirmatie. la UTA a lipsit o conducere/management bun, afirmatie ce se deduce din cea precedenta... a lipsit, lipseste si (poate) va lipsi interesul autoritatilor locale, un alt fapt de necontestat :? pai atunci???
dupa ce Uzinele Textile au "disparut" si echipa si-a pierdut finantarea. asta e! multi se intreaba "de ce la noi nu sunt investitori?" ei uite ca nu sunt, nu prea atrage pe nimeni UTA noastra. si nimeni nu incearca sa o faca mai atragatoare. ce atrage la UTA e parcela aia pe care sta stadionul! pe altii ii atrage chiar stadionul, ca odata posibil promovati in div.A, nu au unde juca! oricum sa ii fereasca Dzeu sa aleaga UTA! :mad:
am vazut unele afirmatii de genul "fanii sunt de vina ptr ca nu se implica". scuzati-mi ignoranta, asemenea afirmatii sunt SF. fanii sunt alaturi de echipa, atatia cati sunt ei, fie tarani, fie intelectuali. fani, suporteri, chibitzi, sunt destui pe care ii vad si revad la UTA in tribune. aceleasi persoane... sa ii acuzi pe ei este... deplasat. suporterii nu au nici o vina! daca erau indolenti, nu exista SUR, RF se desfiinta, iar pe strada nu mai vedeai oameni cu tricouri aniversare UTA.
trec zilnic pe langa stadionul UTA si in fata observ aceeasi epava de masina care putrezeste acolo in parcare (ceva datsun visiniu sau ce naiba e). vad incaperile in ruina aproape (tot e bine ca nu mai e magazinul de scule pescaresti :mad: ). vad rosul decolorat al tencuielii si placa aceea cu performantele... asta e imaginea UTA-ei! de aceea jucam in C!
totusi atat timp cat nu se distruge si ultimul strop de mandrie al UTA-ei, atat timp cat nu se va pata blazonul cu fuziuni/cumparari de locuri si alte manarii... nu trebuie sa ii fie nimanui rusine sa spuna: "Tin cu UTA!"
asta e parerea mea, sunt niste divagatii, asa aiurea, practic vroiam doar sa spun ca e important sa ramana cat mai multi langa club, asa cu sufletul macar. astfel este garantat ca UTA va supravietui si ne vom bucura iarasi de victorii frumoase, veti vedea!
si apoi nu e dracul atat de negru cum pare... eu zic ca e rosu.
numai bine si hai UTA!
Vinovati
1. coras - ca a luat 300 de milioane si a dat meciul la u cluj !
2. dekanz - ca il doare in cot de club
3. boruga - ca a adus jucatori foarte slabi
4. jucatorii - ca ii doare in pooolah de UTA
Aradul formeaza o multitudine de intelectuali care in marea lor majoritate se stabilesc in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau strainatate. In acest timp, universitatile aradene sunt conduse de o tzatza respectiv un membru al unui partid xenofob.
Suntem cel mai vestic oras, cu o mentalitate preponderent occidentala in schimb avem un consiliu local imbatranit, demodat si incapabil sa ne transforme orasul in ritmul dorit de noi.
Il avem pe Sebastian Siclovan dar balanta este echilibrata de Hamza, un senil analfabet care te face sa adormi cand vorbeste de UTA si pe care suntem obligati sa-l suportam de multi ani, neavand alternativa din pacate. Sa nu mai vorbesc de televiziunea locala, o adunatura de incompetenti agramati platiti din banii nostri.
Alo, pe banii nostri vedem TVR. Nu ne obliga nimeni sa platim cablu si sa il vedem pe hamza. si apoi, ati uitat de ziaristii acizi, matei, cioara, rotariu, gancea. hai ca nu a inventat siclovan coada la pruna...
singurul ziar zero barat de adevarul-flacara rosie!
1. UTA nu e un club de intelectuali si nimeni nu doreste asta. Nu sunt un elitist, atitudinea asta nici nu si-ar gasi locul in fotbal. Sincer, m-as bucura sa vad stadionul plin chiar daca jumatate din spectatori ar fi mancatori de seminte si cu talanga in mana. Finalul postarii mele avea o nuanta usor umoristica care se pare ca nu a fost sesizata.
2. Ii apreciez pe cei amintiti de tine (mai ales pe Matei si Rotariu) doar ca postez in graba din pacate...Siclovan nu a inventat coada la pruna dar inventeaza articole destul de pertinente, la obiect si e aproape de suporteri. In fine, n-are rost sa ne pierdem in amanunte...
3. Stiu ca vedem TVR pe banii nostri dar de cate ori aminteste TVR intr-un an de UTA??? Dar Info TV sunt platiti tot de noi si sunt penibili. ZERO, la fel ca 'Adevarul'.
Toti jucatorii adusi in iarna de Boruga sunt vinovati, pentru ca nu au pus osul la bataie. In plus, eu ii suspectez si ca au facut lucruri necurate, nu numai in ultimele meciuri, ci chiar de la debutul lor la UTA. Aradenii nostri nu au putut mai mult, nu ca nu au vrut. In "C" insa Sziller, Aldea, Anca, Georgiu, Mititi, Bogosel, chiar si Misu Grozav, plus cativa juniori, ar face fata si ar reusi sa repromoveze echipa in esalonul secund, cu conditia ca seria sa nu fie totusi prea grea.
intr-un cuvint vinovatul este Arad-ul, asta este, ne-am nenorocit singuri si daca va fi sa murim, vom muri de mina noastra.
Fratilor, eu sincer as vrea sa stiu cine-i patron la UTA??? Sau cine are dreptul sa lucreze cu tot ceea ce inseamna UTA (deci contracte, palmares etc.). Cine ar putea decide o vanzare sau o fuziune? Sau un faliment? Cum e organizata chestia asta?
In fine. De ce a retrogradat UTA? Poate daca as fi lamurit la treaba de mai sus as sti raspunde. Pana atunci zic ca lotul este totusi slab, cred ca singurul jucator care m-a multumit campionatul asta a fost Hora. In plus n-am avut antrenor tot campionatul. Manaila e slab, Coras nu mai vorbesc, iar Petcut e prieten cu antrenorii. Cat despre Rosca... Daca faceam tot campionatul cu el, eram in primele 6 echipe. Parerea mea. Ma bazez pe prima repriza cu Bihorul. Au fost 45 de minute cum eu de muuuult n-am mai vazut la Arad. Si asta in ciuda nivelului tehnic scazut al jucatorilor.
Si mai ceva. Si mai trist de data asta. Daca jucam la anul in C, no problem. Nu numai ca o sa vin la meciuri, dar o sa-mi iau si abonament (daca se fac). Dar eu nu sunt impotriva unei fuziuni. Si asta pentru ca nu cred intr-un Mesia care vine, ia echipa din C, construieste pe baza tinerilor jucatori din Arad o superechipa ce promoveaza pe bune in scurt timp in A. De ce nu? Pai cati juniori chiar buni are UTA? Sau Romvestul? Sau Aradul? Pai cine sa vina sa construiasca de la zero? O constructie inseamna cheltuieli. Mari. Timp de minim 5 ani doar cheltuieli. Cine??? Spuneti-mi voi un aradean capabil sa asigure un milion de euro pe an timp de 5 ani fara venituri in perioada asta! O sansa ar fi: sa se puna mai multi impreuna. Dar eu n-am vazut in ultimii ani decat certuri cand erau mai multi implicati. Sau uniune in nepricepere.
Si atunci? Pai o mentinere in B prin fuziune nu va rezolva problema, va fi doar o amanare si eu zi ca la anul ne vom gasi in aceeasi situatie! O trecere in A in schimb ar putea duce la ceva rezultate, pentru ca ar aduna mult mai multe energii in jurul acelui club.
Nu va suparati pe mine. Situ ca majoritatea celor de aici nu suporta ideea de fuziune. Eu doar nu suport ce a ajuns UTA...
ce lipseste si de ce am ajuns asa? lipseste si am ajun asa din cauza unei echipe de manageri profesionisti in toate punctele de virf in conducerea clubului, asata trebuie facut acuma , nu fuziuni, nu cumparari aiurea de locuri in serii superioare, sa se scoata la concurs locurile de manageri si sa se apuce profesionist de treaba, asa vom avea ceva solid, o luam de jos dar profesionist, nu m-ai tine cu sufletul doar sau aranjamente.
Nu ar trebui sa ne bazam exclusiv pe juniorii de azi ai UT-ei pentru ca si ei si-au dat examenul nu demult: i-au umilit juniorii lui Poli cu 1-4! Deci, sa nu ne amagim ca avem cei mai super juniori din tara. Sa fim mai circumspecti adica...
1-2 juniori merg dar numai cu juniori in divizia C nu faci fata.
Serparia C-ului e prea mare si te mananca astia.
Iti trebuie si jucatori cu experienta.
Toti cei care sunt acuma la UTA sunt vinovati. E clar la UTA e o debandata, la noi in fiecare an se schimba toata conducerea, toti jucatorii, era clar ca aici se va ajunge. Uitati-va si la echipa a 2-a, pierde meciurile cu 3-0 pentru ca de cateva saptamani nu au fost in stare sa trimita o lista cu niste jucatori la federatie. Nu mai e nimeni interesat de ea. De vina e Dekany, care trebuia de la inceput sa isi duca un om de fotbal langa el, nu Dukadam si alti papagali ca si el.
Toti care s-au perindat pe la club sezonul asta sunt vinovati: Dekany, Cura, Manaila, Rosca, Coras, Petcut, toti jucatorii si in special Boruga.
De ce Borurga? Daca nu ma insel in iarna eram pe locul 10 (cu sanse bune de evitare a retrogradarii) cu -8 la adevar iar acum suntem pe 14 cu -12 la adevar. Ce fel de conducator esti tu cind:
- echipa ta lupta pt. evitarea retrogradarii iar tu nu esti in stare sa bati acasa un retur intreg?
- nu esti in stare sa aranjezi un meci nici macar la Sannicolau ?
- pui ca antrenor nulitati de gen Coras sau Petcut ?
da-mi voie sa-ti raspund:
1. ai dreptate
2. daca te referi la blat....sa-ti fie rusine. Prefer sa fim in C si cinstiti. Uita-te la Dinamo ce hulita si urata este in toate Romania datorita blaturilor facute.
3. Ce antrenori crezi ca ar fi venit la UTA in situatia in care era. Sa fim seriosi!!!!!!1
nu mai conteaza cine este si cine nu este de vina... ar trebui sa punem o banda neagra la coltul acestui forum, si cind te gindesti citi suporteri are UTA pina si aseara la meciul Romania-Columbia am obsevat un banner agata pe gardul stadionului din Chicago pe care scria mare Arad si dedesubt mare scris UTA.
Da ai dreptate UlTrA da nu a fost numa una au fost 3 banneruri cu Uta sau Arad mai multe decat timisoara(1) sau steaua(2). Sper sa pun ceva poze cu meciul si suporteri.
Ce sa faci e trist ca uta e unde e dar inbucurator ca totusi legenda este vie si traieste si la 8000 de mile intro tara diferita
West side Wrote:Da ai dreptate UlTrA da nu a fost numa una au fost 3 banneruri cu UTA sau Arad mai multe decat timisoara(1) sau steaua(2). Sper sa pun ceva poze cu meciul si suporteri.
Ce sa faci e trist ca UTA e unde e dar inbucurator ca totusi legenda este vie si traieste si la 8000 de mile intro tara diferita
parca asta conteaza ca voi ati avut 2 si noi unul :D ,pana si Cugir era scris pe o panza