Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Gloria Bistrita II - UTA Arad
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
aici putem vorbi despre meci :)
nush ce ar mai fi de vorbi la cum am ajuns totusi eu zic ca ne bat aia cu 1-0 !! deie domnu sa gresesc !
Poate fi un meci important daca se va schimba sistemul competitional...
Nu mai conteaza...
UTA va bate la gloria2 :-D

Guest

calin Wrote:UTA va bate la gloria2 :-D

La cum am jucat in ultimele meciuri nu avem nicio sansa. Poate Petcut are mai multa minte decit Coras si va alcatui un "11" cit de cit normal. Oricum Dumitra e suspendat, iar Orlando si Serban nu sunt convocati.
Teoretic cu 5 victorii suntem salvati, dar n-are rost sa visam aiurea.
Mda, nu are rost sa ne facem prea mari sperante. Maxim 0-0 zic eu.
Toata lumea super optimista si inainte de meciul cu clujenii. V-am mai zis ca cu astia nu stiu daca mai facem 4 puncte in retur asta. Reveniti-va ca si daca se schimba sistemul sanse de a scapa de ultimele 2 locuri sunt cam 10%.
Nu va mirati deoarece nu ca nu stiu dar sunt total dezinteresati si pe tema asta concentrarea e prezenta dar lipseste cu desavarsire.
CLAR PENTRU TOTDEAUNA : INDIFERENT DACA SE SCHIMBA SISTEMUL SAU NU IN TOAMNA VOM JUCA VINEREA DUPA AMIAZA.
micutzu are dreptate, sa fim realisti, macar sa pierdem decent ( vai de noi am ajuns sa ne gindim si asa)

Guest

UTA are o mare sansa sa se salveze de la retrogradare! Dar nu cred k va fi in stare sa profite de aceasta sansa!!! pai sa ai tu meci cu gloria2. corvinul, alba iulia, lupeni si nu mai stiu cine (oricum, contracandidate) !!!!? dar oricum, pacat!
am auzit k o alta Batrana Doamna are mari sanse sa evolueze in liga a3-a !! :grin: anu asta nu e kiar anul Batranelor Doamne!!!

Dea domnu sa ne salvam (desi nu cred)!
FORZA UTA

Guest

am uitat: cine ii si petcut asta? tot respectul pt el k e antrenorul UTA-ei, dar nu prea cred k el e o solutie!
Singura solutie ar fi fost FRANCISC TISZA!!!!!!!!!
Nu exista solutie in acest moment...
Nici daca ar veni Mourinho in aceste ultime cinci etape si tot nu ar putea salva pe UTA. Totusi eu zic ca o echipa cu un blazon ca UTA ar trebui sa invinga absolut in toate meciurile ramase, mai ales ca joaca numai cu formatii de "trei paduchi". Dar, cine sa o faca? Habarnistu' ala de Grozav?
Speriatii aia de Aldea, Bogosel, Szilier, Orlando sau Bad? Acuma ar trebui sa aiba ei sange in instalatie! Sa-i vad!
Ritza Wrote:nush ce ar mai fi de vorbi la cum am ajuns totusi eu zic ca ne bat aia cu 1-0 !! deie domnu sa gresesc !

HEI-HEI CUM SA NE BATA MAI?? GANDESTE-TE CA ATARNAM DE UN FIR DE ATA ACUM,IAR DACA NE BAT CADEM CU TOTUL IN PRAPASTIE
Reddy Wrote:am uitat: cine ii si petcut asta? tot respectul pt el k e antrenorul UTA-ei, dar nu prea cred k el e o solutie!
Singura solutie ar fi fost FRANCISC TISZA!!!!!!!!!

NICI CAPELLO NU DACA AR VENII ANTRENOR NU CRED CA NE-AR MAI PUTEA SALVA.TOTUL DEPINDE DE JUCATORI SI DE MOTIVATIA LOR DE A JUCA
Vortex Wrote:Nici daca ar veni Mourinho in aceste ultime cinci etape si tot nu ar putea salva pe UTA. Totusi eu zic ca o echipa cu un blazon ca UTA ar trebui sa invinga absolut in toate meciurile ramase, mai ales ca joaca numai cu formatii de "trei paduchi". Dar, cine sa o faca? Habarnistu' ala de Grozav?
Speriatii aia de Aldea, Bogosel, Szilier, Orlando sau Bad? Acuma ar trebui sa aiba ei sange in instalatie! Sa-i vad!

PE GROZAV L-AS FACE PORTAR LA ''SC AZOMA'' SA STEA SA DOARMA ACOLO 24 DIN 24,NU VEDETI CE PANARAMA E...? ...CU CFR A GRESIT,ACUM CU CLUJUL DIN NOU :mad: IAR DACA TOTUSI PICAM IN C AR TREBUI SA-L SPANZURAM DE BARA PENTRU CA O MARE PARTE DIN VINA I SE DATOREAZA LUI
fratilor, :mad: TOTI SUNT DE VINA :mad:
nu stie nime daca se face deplasarea la Beclean ?!
ba da e penibil sa credeti ca se schimba sistemu competitional cu 3 etape inainte de final.voi nu ganditi? hai sa se schimbe cu o etapa....si nimeni nu se va gandi ca e manarie. si apropo..daca vasluiu va fi pe penultimul loc cu o etapa inainte de final hai sa pice numa ultima.

avem un final de campionat ingrat pentru ca nici sa batem nu putem nici sa cumparam meciuri..oricare din echipe ne`ar vinde un meci si`ar semna retrogradarea...mai bine jucam cu locurile 4-9..
1-0 ptr bistrita II din SECUNDA 32 asa ceva :(((( !!!
Pages: 1 2 3
Reference URL's