Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ne meritam soarta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Boruga are foarte mare dreptate. Aradul NU MERITA o echipa precum UTA.
Asta s-a dovedit in multe situatii. Ma simt ca si dupa Mideslburg-Steaua 4-2: suparat, dar convins de faptul ca picam MERITAT. Nu putem pacali fotbalul.

UTA trebuie sa pice in C. Orice alta salvare ar fi una mincinoasa

Guest

M-am uitat pe program....sanse de salvare inca mai sunt.
sanse de salvare au fost de la inceput. sanse de salvare, matematic, inca mai sint. dar nu e nimeni care sa le valorifice.
gata!s-a terminat!
sper totusi sa nu se desfinteze echipa(sunt curios cine dracu o sa ma i dea bani in div C)!
important e ca am picat pe merit,suntem curati si nu ne vindem(ca si altii)

hai UTA!
Mai slabeste-ma cu Boruga al tau, suporter_uta! Si el si Coras sunt niste farseuri, iar jucatorii niste anonimi jalnici... De un timp incoace, in orasul Arad se petrec numai lucruri ciudate, infaptuite de tot felul de nulitati, in frunte cu primarul.
In legatura cu Coras iti dau dreptate.
In ceea ce priveste pe Boruga, ingaduie-mi sa te contrazic. DUpa parerea mea este cel mai bun om de fotbal al momentului din Arad. Nu degeaba Simota i-a oferit foarte multi bani sa ramana la Jiul.

Oricum, parerile sunt impartite.

P.S. Boruga este si el om, deci face greseli. Parerea mea este ca cea mai mare greseala a fost decizia de a-l tine pe Rosca. Parerea mea.........
Pana una alta, Boruga a venit, a adus ceva jucatori, a incercat sa indrepte echipa, daca nu venea Boruga, aveam aceeasi echipa ca in tur, o echipa pe niciunde !
Consider ca pentru situatia actuala a UTA-ei, singurul vinovat este primarul Falca. Si-a atins tintele, a distrus fotbalul aradean. Stadionul Astra CFR l-a terminat, a inchis gura tuturor(stiti momentul in care s-a luat fara motiv de Dekany, atunci, cand era scandalul cu banii), uite, acuma nu mai vorbeste nimeni, toata lumea tace, si UTA e in C. Si parca vad, ca si UTA se va desfiinta, Falca va topai 3 zile prin casa de fericire, dupa care, va demara demolarea stadionului UTA.
Pe plan sportiv, vinovatul este Rosca si Boruga( ca l-a tinut pe Rosca pe banca), si nu in ultimul rand, jucatorii, care, atata pot, asta e nivelul lor, n-ai ce face...
Din pacate nimic nu se poate spala... Ce e scris e scris, asta e ! :|
oameni buni, ca sa schimb un citat celebru pot sa zic DACA BANI NU SINT, NICI FOTBAL PERFORMANT NU E. asa ca ori ce prost face ceva daca are bani, Boruga se zbate dar degeaba, nu mai dati in el ci rugati-va sa ramina ca alfel UTA va deveni efectiv o legenda si zau nu vreau sa traiesc cu amintiri ci as dori sa traiesc viitoarea istorie a UT-ei.
HAI UTA !
UTA nu se va desfiinta niciodata! Chiar daca ar urma sa o sponsorizeze in "c" Caia sau ala de la Telecom, si se face o selectionata de jucatoi de la celelale echipe din "c" cu care vom promova, daca retrogradam. Ce rost ar avea Telecomu, nadlacul , Horia sau whatever fara UTA????
Sti ce ti-ar zice Falca acuma ? "Ce rost mai are UTA daca le avem pe celelalte, hai sa o demolam sa facem MALL !"
Sunt TRIST :-( ,foarte TRIST :-( .de ce am vazut azi la sanicolau,de indolenta jucatorilor ,de situatia UTA-ei,de viitorul ei :-( etc
si eu zic ca mai bine stam in C cu echipa. asta e. ACUM, mai mult nu stim, nu putem si alti nu vreau.

daca cautam vinovati...pe bune...

1. jucatorii care sunt in teren sunt penibili.
2. boruga a fost limitat in aducerea jucatorilor in iarna: ori cei fara contract, ori printr-o limita de 4000e / jucator. deci, ce putea aduce in intersezon gratis sau de-a moaca ? (stiti ca a fost sunat si Manta in ianuarie si a refuzat? la fel si Mutica)
3. boruga e om de fotbal, dar in fotbalul de astazi trebuie sa ai OAMENI de fotbal, specializati pe fiecare felie la un club profesionist.
boruga e sef/manager pentru oamenii de la club, boruga e director tehnic la echipa, aduce jucatori, director economic, umbla zilnic cu plasa dupa bani, e psiholog la echipa, le ridica moralul la baieti si ii duce cu zaharelul cum ca "saptamana viitoare veti avea prime mai mari"...e de toate si nu-i bine. s-a mai gatat odata boruga pe banca lui uta intr-un meci cu sportul si nu banii sau conducerea l-au facut si atunci sa se tina de inima ci iar jucatorii care l-au dezamagit.
4. primarul, care NU VREA SA STIE cum se poate ajuta un club MUNICIPAL (dom' Falca , UTA e FeCeMeu, de la ce poolah mea crezi ca e M-ul ??? de la Mooie ?). am auzit ca ati luat lectii de la Ciuhandu ? pentru ce ? cum se duce o echipa in divizia C ? de stadion sa mai intrebam ?
5. Dekany, nu am auzit sa-si rupa camasa pe el de suparare pentru momentul in care ne aflam...dar, poate stie ceva ce noi nu stim si lucreaza omul in umbra la ceva combinatie cu bani.
6. Oamenii din Arad care pot ajuta UTA si se multumesc sa mearga in "uikend" la cimisoara la meci+mol ca "doara ne mai vede cineva si pe la mol si pe stadion" sau se sparg in figuri cu un nou A6 "Seis".
7....................................................................
8....................................................................
.....................................................................a se completa dupa dorinta. dar nu stiu daca ajuta echipa cu ceva.
sigur ne ajuta sa ne urlam frustrarile si nervii ca echipa noastra draga (ma gandesc la blazon , nu la jucatori cand zic draga) nu e acolo unde e locul.

imi e rusine sa trec prin fata statuii lui Petschovschi !!!!!!!!!!! si imi e si mai rusine ca nadaban, szilyier, grozav, miclea, bad, anca, si altii nu SIMT asta.

FORZA UTA !!!!

"Batrana Doamna, Mereu te vom iubi,
Batrana Doamna, Nu te vom parasi,
Batrana Doamna, iubire fara sfarsit"
....
Sunt prea suparat si dezamagit de tot ceea ce se intampla in clubul asta, dar o sa va sintetizez pe scurt ce s-a intamplat de ieri pana astazi:
-dupa ce am plecat din sanicolaul mare am oprit(numai SUR) in localitatea aia unde este terasa orlovi(imi scapa numele localitatii) si am asteptat autocarul cu jucatori. In momentul cand a venit ne-am postat pe carosabil si l-am oprit pentru a cere socoteala vinovatilor. Din autocar a coborat Marcel Coras si Adrian Ungur si au incercat sa ne linisteasca promitandu-ne ca astazi la ora 10 ne asteapta la vestiare. Ok, le-am dat drumul sa plece si ne-am vazut si noi de drum urmand sa ne intalnim a II-a zi.
-astazi la ora 10 ne-am strans(tot numai noi SUR) in fata stadionului dupa cum stabilisem cum Marcel Coras cu o zi inainte. Bun a venit Dan Tapos si ne-a dus la vestiare, iar acolo am intrat intr-o incapere de langa vestiarul nostru unde erau 2 canapele si o masa, 5 oameni iar restul baietilor au ramas in curtea interioara a vestiarelor. Aici am vorbit prima data cu Marcel Coras caruia i-am spus tot ce ne doare, dupa care a venit Gigi Boruga secondat de Adrian Ungur impreuna cu Dumitra, Nadaban si Miclea. Le-am reprosat cu totii jucatorilor ca nu pun suflet la echipa, ca sunt dezinteresati si nu isi dau silinta sa moara pe teren pt evitarea retrogradarii. Acestia la randul lor erau foarte dezamagiti si intristati, dar sincer sa fiu este cam tardiva supararea si tristetea lor deoarece linia din clasament o cunoastem cu totii. Dumitra a vorbit mai mult si ne-a asigurat ca si lor le pare la fel de rau ba poate si mai mult pt ca ei sunt cei ce pierd atat bani cat si imagine. Dupa ce am terminat de vorbit cu jucatorii acestia au plecat deoarece urmau sa inceapa antrenamentul. Noi am ramas sa discutam cu d-l Boruga si Marcel Coras despre ce se va intampla in viitorul apropiat, spunandu-i ca nu acceptam nici un fel de compromis, iar daca o sa cadem in C macar sa o facem onorabil, urmand ca de la anul sa incepem sa construim totul de la 0. Ambii au fost de acord cu noi, chiar mai mult de atat Gigi Boruga a spus ca el are un plan in care vrea sa colaboreze cu fostul jucator al UTA-ei Marius Tucudean care detina firma Cotta International si care are un lot valoros de juniori cat si o potenta financiara suficienta in opinia lui Boruga. Pe langa aportul financiar si aducerea jucatorilor sai, Marius Tucudean urmand sa fie un partener al clubului fara ca sa se mai repete episodul Romvest. Ideea suna bine, dar deocamdata mai sunt multe de facut.
Dupa toate acestea le-am multumit pentru primire si am plecat, jucatorii incepand antrenamentul.

PS Oricum Gigi Boruga ne spunea ca nu sunt pierdute nici acum sansele de salvare daca batem "U" Cluj, acesta promitand de fata cu jucatorii si noi, in caz de salvare de la retrogradare o prima de 120 de milioane de lei pe cap de jucator. Ne-a mai spus ca si daca o sa cadem, el nu pleaca de la echipa atat timp cat cei din Cosiliul Director nu il indeparteaza de la UTA. Oricum ca o mentiune, d-l Boruga are niste probleme grave de sanatate cu sotia dumnealui, acest lucru intristandu-l si mai tare, dar cu toate astea el a fost prezent si ieri la meci cat si astazi la disuctia cu noi.
PS2 Ca un zvon de ultima ora (neconfirmat de nimeni): se pare ca primarul nostru "mult iubit" trateaza in secret o aducere in caz de promovare a echipei din salonta, la Arad. Un fel de fuziune cum a fost si in cazul timisenilor.
PS3 Le-am spus si lui Marcel Coras si Gigi Boruga ca daca se v-a ajuns la un compromis pt ramanerea in B sau accederea in A, noi cei din SUR nu vom mai calca niciodata la stadion la UTA.

Sa dea D-zeu ca zvonul de la PS2 sa fie doar o vorba in vant.

FORZA UTA !
The_Kid: multumim pentru informatii. felicitari pentru atitudine. pozitia adoptata de SUR este singura onorabila, si nu sinteti singurii care gindesc asa.

fara compromisuri pentru raminerea in B (blaturi, aranjamente, cumparari de locuri, fuziuni)! daca nu se poate in B pe valoare, mai bine in C cu onoare. o vom lua de la capat de acolo.

mai tineti minte ce se cinta la meciul cu gloria bistrita, din ultima etapa in A? "sintem in B si nu ne pasa, UTA e echipa noastra". atita timp cit ajungem in C fara murdarii, putem sa cintam cu fruntea sus si "sintem in C si nu ne pasa, UTA e echipa noastra".

daca ar intelege si jucatorii ce inseamna sa ajungi sa cinti asa ceva ...
poate fi ceva "m
The_Kid merci de informatii. Sper ca PS2 sa fie doar un zvon.

Stiu ca am informat publicul ca UTA - CFR Timisoara o sa fie blat, zvonul dovedindu-se unul prost.

Din aceeasi sursa am aflat ca Iancu i-a propus lui Boruga o suma mare de bani pentru "a se aranja" ramanerea in divizia B, in schimbul unor urmatori jucatori talentati. Acesta din urma a refuzat categoric spunand ca prefera sa mearga in C.

Repet, este doar un zvon care vine de la aceeasi sursa ca si pentru meciul de acum2 saptamani.Interpretati cum doriti
Ieri eram foarte suparati si revoltati, multi dintre baieti apreciind ca unii dintre jucatori ar merita cate o corectie fizica, dar ne-am calmat ulterior iar lucrurile nu au degenerat, discutia de astazi avand loc intr-o atmosfera cat se poate de civilizata.
Noi nu am dorit niciodata sa inflam spiritele in goana de importanta sau sa aparem prin ziare, dar cu toate astea are si rabdarea noastra o limita.
Oricum, azi dimineata la antrenament nu am stiut si poate ca iesea rau, dar mai tarziu am primit o informatie din surse cat se poate de sigure ca Andone si Marne si-au petrecut seara de sambata in clubul Mooskea.

Concluziile le trageti voi .....

Guest

Mda...si totusi....de ce il sustineti pe boruga???..presiunea vad ca e doar pe cei din teren..de manageri nu zice nimeni nimic...
Le-a oferit toate conditiile care trebuiau pentru a salva echipa de la retrogradare, le-a dat niste prime pe care nici in divizia a nu le-a avut UTA
Pages: 1 2 3
Reference URL's