Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ne meritam soarta
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
nu meritam aceasta soarta!

nu noi, putinii si masochistii suporteri ai UTA-ei, meritam aceasta soarta. nu noi, care ne incapatinam saptaminal sa consideram fotbal surogatul gretos care se vede pe (inca) elegantul gazon al UTA-ei, nu noi care suferim (singurii, de altfel) din cauza chinuitoarelor eforturi de exprimare ale liliputilor din teren, a dezgustatoarelor mascarii ale trepadusilor care pleznesc mingea pe gazon, nu noi, cei 500-1000 de oameni, mereu aceeasi, pentru care de citiva ani incoace orice sfirsit de saptamina este doar motiv de intristare.

m-am saturat sa merit eu aceasta soarta si nu cei care sint cu adevarat responsabili pentru aceasta.

m-am saturat de boruga, popa, coras, manaila, duckadam, cura, petcut, ungur, radu, si toate celelalte macabre nulitati ale Aradului pe care le-am uitat. m-am saturat de ienciu, lupas, sandu, dekany, falca, si toti escrocii si gunoaiele din Arad. m-am saturat de mizeriile din presa aradeana, scribalai cumparati cu o ciorba si un sfert de os. m-am saturat de naivii (cazul fericit) si tembelii (cazul obisnuit) care vor aradeni la UTA dintr-un stupid si neinteles patriotism local. nu avem oameni de calitate pentru a putea fi patrioti locali. nu avem cu cine fi patrioti locali. (singura exceptie, si singurul caracter al Aradului: feri tisa).

m-am saturat de bunele intentii ale oamenilor de fotbal aradeni. iadul si intreg drumul spre el e pavat cu bunele lor intentii. m-am saturat de “iubirea” lor necrofaga pentru UTA.

nu mai vreau aradeni decit in tribune. nu mai vreau nici un (ne)om de fotbal aradean la UTA. nici macar bucatarul, ingrijitorul gazonului sau maturatorul din fata stadionului. nu sint in stare de nimic luati cite unul si nu sint capabili nici sa se uneasca pentru un scop mai bun (citeste UTA). nici unul nu e destul de inteligent pentru a reusi sa ajute intr-un mod concret UTA. nici unul nu e destul de sincer pentru a recunoaste cit de lipsit de valoare este.

in ciuda tuturor sperantelor patriote si a bunului simt (m-am saturat si de acest bun simt suicidar cu care cedezi scaunul calaului) vreau o conducere straina la UTA. vreau o conducere de nemti sau orice alt neam anglo-saxon, scandinav, sau nordic, care sa nu stie nimic despre fotbal, dar care sa stie sa conduca o afacere, o institutie, o asociatie. vreau doar oameni de caracter la UTA. vreau un antrenor care sa nu stie nimic despre fotbalul romanesc si metehnele lui, si care sa ii invete pe jucatori fotbal si nu remi, table sau cosbuc. vreau jucatori crescuti de mici de antrenori capabili si competenti, pentru care importanta e performanta si calitatea si nu mica smecherie de provincie (sau capitala) cu care sintem ghiftuiti zi de zi.

vreau din nou performanta la UTA si nu doar jalnica subzistenta!

care dintre voi nu vreti asta?
NU! in conditiile astea nu as vrea! nu ma intereseaza liberty salonta si nici aek. daca o compari pe UTA cu aceste scursori, si daca si ceilalti ajung sa gindeasca astfel, atunci eu am gresit, si intr-adevar ne meritam soarta!

nu sint "fan-fanatic". dar UTA e prea saraca pentru a renunta si la ceea ce inca i-a ramas: istoria si onoarea. nu inteleg de ce va este asa de frica de divizia asta C. voi chiar credeti ca e mai avantajos sau mai benefic sa iti terfelesti istoria si imaginea pentru un sezon in A sau in B decit sa joci un an in C?
redfight, cu scuzele de rigoare, dar spui prostii!
NU VI RUSINE.....toti care acum vor sa fuzionam cu bozgorii sunt aia ce au venit la UTA numa in A....RUSINE RUSINE RUSINE !!!!
Ce fuziune va traba ma ??? Voi nu realizati ca toata tara isi bate joc de timisoara-bragadiru ??? Vreti sa ajungem bataia de joc a 23 de milioane de oameni ? Hai sa fim seriosi...
UT-ei nu-i trebue nici o fuziune, UTA are un nume si un palmares si sunt sigur ca aceste lucruri va aduce un ivestitor la club, cred ca tot raul are si un bine UTA in C e mai usoara de preluat de un investior care nu trebuie sa plateasca mult pe cind fuziunea inseamna efectiv un JAF si cine va semna asa ceva e un NEMERNIC
da. cu atat a ramas UTA: cu istoria si onoarea. cu ISTORIA unui club adevarat, a unui club care s-a nascut datorita unui nebun frumos..un baron..un aristocrat...un suporter. primul suporter din istoria UTA-ei.
cu ONOAREA unui club pe care nici comunismul nici comunistii nici altii nu au putut-o pata. cu atat am ramas dar ceea ce ne-a ramas e suficient, e mai mult decat orice altceva. suntem cei mai bogati suporteri din lume, suntem posesorii a doua lucruri pe care nici un club din Romania nu le are. poate se va spune ca traiesc din amintiri, ca traiesc in trecut si ca azi nu mai conteaza decat banii si rezultatele actuale. e fals..e atat de fals. niciodata nu se va putea construi ceva durabil peste un trecut patat sau fara o istorie adevarata. iubesc UTA si o voi iubi chiar daca UTA azi, vremelnic, inseamna doar ISTORIE SI ONOARE!
cip_leo, ai intreg respectul meu!
redfight esti un cretin. Mai taci in p**a mea cu aberatiile astea.
BRAVO CIP LEO :)
AI TOT RESPECTUL MEU SI AL TUTUROR CARE GANDESC CA TINE

Guest

Sincer, da... :-D
Nu vreau sa te jignesc gratuit asa ca mai bine te-ai abtine din postat pentru ca si asa nu ai nimic de spus. In plus de asta voi sunteti ultimii oameni din Romania care ar putea casca gura vis-avis de situatia actuala in care se afla UTA, oricine altcineva ar putea sa o faca insa nu si voi.
Ba chiar nu sterge nime Cimisorenii de pa aici,mereti acolo la voi pa LILA si il sustineti pa Iancu Parnaiasu,dupa care mereti in Balta Alba se vedeti POOLIPOLI cum suge pixu la mitici.
Pages: 1 2 3
Reference URL's