...este sa asist la o asemenea umilinta!Cu toate acestea, voi continua sa-mi iau (doua!) abonamente si in sezonu' de "C"(sincer, NU cred ca ne mai salvam), pt. ca sunt UTA-ist!Simple as that!!!Cred ca de vina suntem cu totii-evident pastrand proportiile- la fel cum toti ne arogam merite in caz de reushite.Personal, ash prefera un "c" curat, decat orice altceva.Altminteri, degeaba am huli pe unii si pe altii...In fond, fair-playu', e tot ce conteaza.Cred ca asta e ESENTA SPORTULUI!!!In final, pt. toti cei care se dau suporteri-dupa ce shi-au vandut sufletu' diavolului(timisoreni, ori de aiurea!!!) :lol: - am un singur mesaj:CU UTA, PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!!!!
P.S.Logo-ul nu este al meu.Vb. aia: courtesy... :oops:
avem inca un strop de speranta simbata si daca o fi sa fie asta este, ne calim in c si vom reveni, atunci vedem cine e cu UTA si cine nu este, sper sa nu fie mai rau.. nici nu vreau sa ma gindesc la ceva mai rau daca ne ducem in c... poate scapam, speranta moare ultima HAI UTA !!!
SalUTAre! Eu cred ca UTA se va salva! Dar cu mare greutate! Oricum, trebuie sa batem tot de acum in colo!
Nici eu nu sunt de acord cu ideea unei fuziuni sau cumparari de loc! Mai bine curati, decat curva diverselor echipe(vb lu Bruno)
Si io cred ca suntem in groapa 100%,UTA nu joaca nimic,pt ca la club nu este conducere,toti conduc dar nimeni nu isi asuma riscurile si responsabilitatea. bani sa cumpere meciuri canci,atunci ce sa ofere in schimb? Merem in C si gata. Sanse sunt multe,dar trebuie sa fim realisti UTA la momentul actual este echipa de mijlocul clamentului div. C
red&white are dreptate. in ciuda locului din clasament nu sintem printre cele mai proaste echipe din serie. adevarul e ca sint echipe foarte slabe si restul. in mod normal, cu jucatorii de acum 2 sezoane si cu un antrenor eram pe primul loc, la 10 puncte distanta, si ne distram.
tocmai asta e dureros, ca la ce echipe proaste sint in B3 sintem nevoiti sa ne luptam pentru salvarea de la retrogradare. oricum, si cu lotul actual, daca aveam un antrenor inca de la inceputul turului, nu am fi avut probleme. atunci s-a stricat totul. transferurile lui coras si pastrarea lui manaila ne-au ingropat. ce a incercat boruga in iarna era deja prea putin si prea tirziu.
si cind ma gindesc ca manaila a avut nemarginita nesimtire sa mai declare in presa ca se simte jignit si rusinat de cum a fost tratat de UTA mi se face rau. pai eu cum m-am simtit in tur, cind conducea echipa, si UTA nu juca absolut nimic?
parerea mea este ca daca retrogradam (poate ar trebui sa spun cind retrogradam :-( ) 70% din vina e pe umerii lui manaila si 30% - coras.
le rouge nu-l uita pe rosca.Lui cate procente din vina ii dai? :)
are si el vreo 10, cel mult 15% din vina, dar asta numai pentru schimbarile total neinspirate si facute prea tirziu din timpul meciurilor. in rest, parerea mea e ca sub conducerea lui UTA a jucat cel mai bine sezonul asta. si toate ratarile incredibile pe care le-am avut nu putem sa i le reprosam lui. (poate doar faptul ca nu obliga jucatorii la antrenament sa traga mai mult la poarta. dar daca nu au invatat pina la virsta lor, ce sa mai invete acum?)
Ce sa faci asta este poate mai bine in C sau cu un patron bun decat in mediocritatea B ului
Dureros dar din durere se nasc invingatorii.
daca ar intelege asta si jucatorii, antrenorii, conducerea ... ca pina la urma durerea a noastra, a suporterilor, ramine; restul vin, fac un ban si pleaca. si ii doare undeva de durerea noastra.